Blog van CJ100

afbeelding van CJ100

hij heeft een ander

Hij heeft toegegeven een ander te hebben. Zo gezegd betekend ze niks en is ze bijzaak maar hij liegt ervoor en doet er wel van alles voor en mee. Hij zei eerst nog niet met haar te hebben afgesproken en nu nu ineens wel, al een paar dagen na dat het uit was tussen ons maar zover ik kan inschatten was dit al toen we samen waren.

afbeelding van CJ100

zoveel twijfels?!

Momenteel elkaar een paar keer kort gezien door zijn tijdgebrek en dan hebben we gepraat over ons. Hij beweert dat hij echt aan het overwegen is of het nog goed kan komen tussen ons en of dat bepaalde dingen in onze relatie dan zou veranderen omdat hij vrijer wil leven. Waar ik me voor een deel in kan vinden.

afbeelding van CJ100

Hoe nu?

Na afgelopen weekend een leuke middag met mijn ex te hebben gehad en hij wilde nadenken over waar we het over hadden gehad wat onze relatie betreft. Had ik best een goed gevoel, later nog ge appt dat we het beide leuk hadden gehad. Ik was blij en vond het een leuke middag, niet zo verwacht.
Ben wel bang dat hij aardig doet vanwege de zwangerschap en omdat hij de zwangerschap wil laten afbreken, dat hij niet alleen daarom aardig naar me doet en daarna pleitte is.

afbeelding van CJ100

Houd hij me aan het lijntje?

Hallo iedereen,

zoals ik al eerder hier een blog had geschreven dat mijn ex mij verlaten heeft na 8 jaar een paar weken geleden.
Nu heb ik een aantal keren contact gehad, was wel leuk.
Hij probeert mij te overtuigen dat hij geen ander heeft en wil, toch geloof ik het niet.
Tegen mij geeft hij soms twijfel en soms hoor ik van andere achter mijn rug om dat hij daar tegen zegt dat hij geen twijfel heeft en het niet meer goed komt.

Inhoud syndiceren