Blog van Filmliefhebber

afbeelding van Filmliefhebber

Online vragenlijst met film

Mijn allerlaatste oproep, zouden jullie me aub verder willen helpen met mijn masterscriptie door een online vragenlijst (ong. 20 minuten) in te vullen op: https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7U71UhleKLoLmtL

Onder de deelnemers zullen twee bol.com bonnen verloot worden!

Nogmaals: degene die hem al ingevuld hebben, mijn dank is groot Glimlach

afbeelding van Filmliefhebber

Alvast bedankt, nog op zoek naar anderen :)

Degene die al hebben geholpen met mijn onderzoek: heel erg bedankt!
Wanneer er nog anderen onder jullie zijn die (helaas op dit moeilijke punt) anderen willen helpen die in de toekomst ook slachtoffer zijn van liefdesverdriet, dit kan nog steeds op: https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7U71UhleKLoLmtL Alvast bedankt!

afbeelding van Filmliefhebber

Help anderen met liefdesverdriet

Hoi allemaal, via deze weg wil ik jullie om hulp vragen. Net zoals jullie had ik enkele maanden geleden ook last van liefdesverdriet nadat mijn twee jaar durende relatie uit ging. Een paar weken nadat het uit was gegaan moest ik beginnen aan mijn eindscriptie en heb daardoor een onderwerp gekozen waarmee ik in de toekomst mensen met liefdesverdriet wil helpen. Om te onderzoeken hoe dit het beste kan heb ik ook mensen nodig die mee willen doen aan mijn onderzoek. Dit is nodig om een goed beeld te krijgen van de behoefte van mensen met liefdesverdriet.

Inhoud syndiceren