Blog van lovely_106

afbeelding van lovely_106

Ups ups ups en downs

Hello iedereen
Het is weer een tijdje geleden, en om eerlijk te zijn gaat het veel beter met me.
Ik denk nog veel aan hem, maar ja, dat moet nog slijten. Ik kreeg veel weerklank van eeen vriendin psychologe die me vertelde dat wat te mooi was om waar te zijn meestal niet werkelijk is. Dat bepaalde mannen gewoon niet beseffen hoe mindfucking het kan zijn om geen afsluiting te hebben van een relatie. En wat voor ravages het kan teweegbrengen.

afbeelding van lovely_106

Pijn

Denken, vastgeroest in je gedachten
Onmogelijk om te bewegen
Gevangen in je hart
Je schamen voor je gevoelens en je bestaan
Want de ander wilt jou helemaal niet meer zien bestaan
Ik wil uitbreken
Ver weg van hier
Ver weg van jou
Ver weg van mijn gedachten
En gevoelens en vragen
Die me verboden worden om te hebben
Nam het leven me maar mee
Naar betere oorden
Waar ik me zonder jou aan mijn zijde
Verlost voelde van het gat in mn hart en zelfvertrouwen
Je schamen voor je gevoelens en bestaan
Ik duik onder

afbeelding van lovely_106

Waarom

Waarom. Dat is de vraag die ik me steeds weer stel.

Waarom krijg ik geen gesprek, om te begrijpen waarom je niet voor ons vocht, je me op mn verjaardag bedroog met een date via Tinder.

Waarom je het plots en zeer resoluut afmaakte zonder al te veel uitleg buiten "het is op".

Waarom je me niet steunde als een man toen ik je zei dat ik zwanger was en een miskraam kreeg... ik wist niet eens dat ik zwanger was. Vrouwen zijn geen koeien en een miskraam is en blijft een open wonde.

Waarom je me nadien aantrok en wegduwde gedurende meer dan een jaar en toch geen relatie meer wou.

afbeelding van lovely_106

Wat is er toch mis?!

Ik kan niet meer verliefd worden. Ik kan me niet meer blootgeven. Ik kan niet meer vertrouwen. O ja, ze zijn niet allemaal zoals die ene. Er over praten? Het is al 3 jaar geleden... niemand wilt daar nog iets over horen.

En hij? Hij wil absoluut geen contact meer. Geen zin en geen tijd. Hij heeft spijt dat hij ooit iets met me is begonnen en hoe het eindigde. Maar wil er ook geen woorden meer aan vuil maken.

afbeelding van lovely_106

Het einde

Ik had een vriend. En ik nam vandaag de beslissing om te breken, omdat ik die ene persoon niet kan vergeten. Zoals een aantal mensen hier in privé berichtjes stuurden, dat was niet eerlijk tov mn vriend. Hij is zo lief en teder. Maar ik kan het niet. Ik hoop dat ik ooit weer echt kan liefhebben. Maar proberen, daar stop ik ff mee. Dit houdt geen steek en is niet respectvol. Ik hoop dat hij iemand vindt die hem waard is en niet zoveel pijn draagt zoals ik. Liefde is ook loslaten.... en respect zeker...

afbeelding van lovely_106

Ik kan het niet plaatsen

Hallo,
Ik ben 17 jaar samen geweest met een man en samen hadden we een dochtertje. In 2012 begon onze relatie serieuze barsten te vertonen en in 2014 besloot ik om te breken, wat hard was. Mijn keuze kwam er ook omdat ik een oude liefde op FB had opgezocht en er uren mee begon te chatten. Hij was ook niet gelukkig in zijn relatie. We begonnen een enorm passionele relatie en gingen vaak samen weg, hadden ongelooflijk mooie momenten samen. Maar eens ik uit mijn relatie was en alleen woonde, bedroog hij me en liet hij me stikken.

Inhoud syndiceren