Blog van M.d.

afbeelding van M.d.

:) update

Even een korte update:

Het gaat weer goed met me, na een half jaar redelijk down te zijn geweest en na wisselend contact met ex. We hebben zelfs weer een korte tijd gedate. Echter kwam ik tot het inzicht dat het toch niet gaat werken tussen ons. Best verhelderend eigenlijk!

afbeelding van M.d.

:(

Het spijt me dat ik zo bot tegen je doe, het is helemaal niet mijn bedoeling om zo te doen. Maar je hebt me enorm gekwetst door alles en ondanks dat geef ik gewoon nog te veel om je om het los te kunnen laten. Het gaat gewoon niet zo goed de laatste tijd…

Ik snap dat je boos bent omdat ik steeds zeg geen contact te willen maar vervolgens wel weer iets stuur. Ik proberen mee ermee op te houden en het een plekje proberen te geven omdat ik weet dat dit is wat je wil, maar toch doet het me heel veel pijn.

afbeelding van M.d.

Anderhalve maand verder...

Helaas,.. heb ik weer een verrotte dag. Verdrietig

Dus even van me afschrijven weer. Weet nu voor bijna 90% zeker dat die zogenaamde vriendin met mijn ex is of verliefd is op mijn ex. Dat doet zeer! Heb dan ook haar nummer verwijderd, en zit er ook over na te denken om haar ook van facebook af te gooien.

Mijn ex had ik al geblokkeerd op facebook, zodat hij mij niet kan bekijken en ik hem niet. Ik doe dit meer uit zelfbescherming.

afbeelding van M.d.

Weggebracht...

Hoe fout ik ook weet dat het is, ik heb toch toegegeven aan zijn verzoek om mij weg te brengen. Wat een sukkeltje ben ik. Ik maak het voor mijzelf alleen maar moeilijker.

Het gesprek verliep fijn en vertrouwd en we konden even ons “ei” kwijt bij elkaar en hij zei zelf ook dat hij dit heel erg mist. Dat hij het mist om dingen met mij te delen. Ik heb gezegd: daar heb je toch ook vrienden voor? Maar hij antwoorde een beetje depri, dat is toch anders dan bij jou…

afbeelding van M.d.

Het K.... woord

Gister slecht nieuws tehoren gekregen wat betreft mijn vader. Hij heeft kanker.

Ik voelde me weer net zo slecht of... wel slechter dan ooit, en ben voor mijn gevoel weer terug bij af. Gisteravond veel aan mijn ex gedacht en hoe stom ook, weer contact met hem opgenomen om het nieuws te delen. Ik voel me een sukkel. Waarom heb ik dit gedaan? Hij moet nog uit mijn systeem denk ik. Huilen

Waarom komt al het slechte allemaal tegelijk? Verdrietig
Wilde dit even met jullie delen, gewoon omdat ik het dan maar "kwijt" ben...

Liefs, M.d.

afbeelding van M.d.

Een goede vriendin, maar niet heus...

Hai,

Hier ben ik weer hoor. Ik wil graag jullie mening weten over iets.

Ik had een goede vriendin, welke ik had leren kennen via mijn ex zijn beste vriend. We deden vaak dingen met zijn 4en, totdat het met hun uit ging. Toen sprak ik meer met haar af, en werden we dus vriendinnen. Regelmatig slapen bij elkaar en etentjes… heel gezellig! Heb haar in die periode dat het uit ging met haar ex ook heel erg gesteund, ze belde me bijna dagelijks huilend op.

afbeelding van M.d.

Theorie

Ik heb een theorie over waarom ik gedumpt ben, het spookt in mijn hoofd en raak die gedachte niet kwijt!!!
Ik weet dat dit misschien bizar klinkt voor sommige, maar ben eens goed gaan nadenken.

Inhoud syndiceren