Blog van Polliewop84

afbeelding van Polliewop84

Relatie therapeut Tim Veninga

Ik had wat gegoogled om te kijken hoe je op de snelste manier over je liefdesverdriet heen kan komen. Ik kwam terecht bij Tim Veninga. Hij is een relatie therapeut voor zowel mannen als vrouwen. Zijn filmpjes en artikelen hebben mij erg geholpen de laatste keer en ik ben ze nu weer aan het lezen/kijken. Als je verder wilt met hem kan je ook zijn video's kopen, maar er staan genoeg op Youtube gratis dus dat is niet nodig.
Ik wil met de vrouwen de site mannengeheim.nl delen. Lees even en je zal je beter voelen en een hoop leren.
De site voor mannen weet ik niet.

afbeelding van Polliewop84

Daar ben ik weer.

na mijn laatste blog is er weer heel wat gebeurt. Mijn ex ging naar Suriname. 2 weken later kreeg ik weer contact met hem. Hij zag me lopen in de stad en appte me meteen. We hadden vanaf toen elke dag weer contact. Ik ging in december met mijn zoon naar Portugal, omdat ik er even uit wou na al die ellende. Mijn hond bleef bij hem en hij kwam haar ophalen. Toen ik terug kwam was het half 5 smorgens voordat ik in mijn bed lag en ik wilde eigenlijk als ik wakker werd dat mijn hond er was. Ik had haar zo erg gemist.

afbeelding van Polliewop84

Mijn liefdesverdriet en de spelletjes die hij speelde.

Hoi mijn naam is Melissa. Ik heb op dit moment al 6 weken liefdesverdriet. We kregen ruzie en ik wilde een time out en wat daarna gebeurde was een grote rollercoaster aan ellende door spelletjes die we met elkaar speelde.
We waren gelukkig totdat hij een nieuwe baan kreeg. Hij ging ploegendiensten werken waardoor hij niet te genieten was. Hij veranderde en echt heel erg negatief.

Inhoud syndiceren