Blog van Puresoul

afbeelding van Puresoul

eenzaam

bah, wat is dit toch een *** gevoel. Met de dagen die verstrijken lijkt het alleen maar weer erger te worden. Pfff jaa rationeel is alles makkelijk te benoemen; het is goed zo, het wordt beter, alles veranderd weer, betere dagen komen. En ik geloof dat ook wel ergens hoor, maar er midden inzitten en erdoorheen gaan is zoo pijnlijk!

Mn lichaam is ook echt weer uitgeput door de stress en de malende gedachten. En vandaag voel ik me heel eenzaam. Omdat er gwn niet veel uit mn handen komt en alle prikkels van mensen en buiten nu ff teveel zijn. Ik ben moe.

afbeelding van Puresoul

acceptatie van mezelf

Weer even mn hart luchten. (maandje verder nu)
Ik sta toch altijd versteld wat een periode als liefdesverdriet wel niet met je kan doen.
Ik probeer het altijd bij mezelf te zoeken. In mezelf te graven waar de pijn zit, waar het vandaan komt.
Ik wil het altijd spiritueel benaderen en zien dat pijn die je voelt altijd al in je zat. Ik heb ook een hoop te verwerken vanuit mijn verleden dus dat klopt ook.

afbeelding van Puresoul

Verwarrende periode

Ik schrijf maar weer een beetje om het van me af te zetten. Voel me opgelaten bij mn vrienden en familie als ik vertel hoeveel pijn dit me weer doet, omdat het al de 3e keer is dat het uit is.
Ik snap zelf ook niet goed hoe dit nou steeds kan gebeuren. Ja tuurlijk, dan had ik hem niet terug moeten nemen, maar die drang en aantrekkingskracht is dan steeds weer zo groot en ik hou zoveel van hem dat ik weer denk; zie je wel hij wilt het ook echt!

afbeelding van Puresoul

Weer terug....

Vorig jaar september hebben we het weer goed gemaakt. Je kwam bij me terug, waarom was ik zo zwak?? ik ken mezelf niet zo. En nu na 7 maanden weer terug geslingerd. Weer heb je er een einde aan gemaakt.

afbeelding van Puresoul

4 maanden verder

4 maanden verder...
2 of 3 keer contact gehad tussendoor. Hij heeft ook aangegeven dat hij er nog mee strugglede en me vaak miste, maar verder veranderd er niks aan de situatie.
Vorige week heeft hij voor t eerst met een ander meisje gezoend. Heb het van hem zelf gehoord. Hadden we een soort van afgesproken dat we t liever zelf vertellen dan dat we dat van anderen horen, i know heel stom want dan houd je steeds toch een lijntje, maarja we hebben geen ruzie ofzo.
Anyway dat deed natuurlijk zeer... hij zei wel echt dat het geen moer voorstelde, maarja.

afbeelding van Puresoul

Wil hem niet zien

Dit weekend een festival waar we allebei zijn.
Ik wil hem niet zien. Bang voor mijn reactie, bang dat hij straks met iemand anders daar is... Allemaal gedachtes waar ik niks aan heb natuurlijk.
Ik merk het gemis veranderd. Nog niet minder. Maar na mate de tijd vordert steeds zo n besef van: shit het is echt ECHT over. Dat besef komt in etappes ofzo. En dus steeds weer een kutgevoel. Toch wel depressieve gedachtes. Maar ik accepteer het maar ff.
A fin.. Ik zet me in op positive vibes dit weekend!

afbeelding van Puresoul

Emo momentje

Oow... Ff niet zo n lekker dagje. Veel spanning weer in mn lijf. Moet nog steeds heel snel huilen (stress?)
Met mn vader gaat het nog steeds niet goed (al 2,5 jaar depressief) Soms weet ik niet hoe ik daar mee om moet gaan.
Ow wat mis ik nu 'mn maatje' (ex dus, die geen maatje meer is) Verdrietig
Sorry ja schrijf t maar weer ff hier....

Inhoud syndiceren