Blog van Steff

afbeelding van Steff

Wat kan ik het beste doen...?

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets geplaatst heb. We zijn nu een aantal maanden verder en de situatie is compleet veranderd. Ten eerste zijn mijn ex en ik weer bij elkaar. Een seksrelatie, dates en nog meer dates verder zijn we uiteindelijk toch weer bij elkaar gekomen. Ik moest er veel voor doen om weer vertrouwen en toenadering te vinden tot hem. Ik had hem ook gekwetst( kleine leugens), terecht dat hij zich zo voelde. Toen ik hem de eerste keer weer zag in Arnhem heeft hij mij gelijk duidelijk gemaakt dat hij in een aantal punten is gaan veranderen.

afbeelding van Steff

Wat kan ik het beste doen?

Sinds mijn laatste blog is er niet veel veranderd. Nu mijn ex geen rol speelt, doet mijn seksrelatie dat wel. Of ja seksrelatie? Ik heb geen idee wat het is tussen ons. Daarom zou ik graag wat advies van jullie willen. Ik wil mezelf niet meer voor de gek houden, daar ben ik op dit moment heel goed in.

Onze vrijavontuurtjes zijn nu sinds augustus bezig. Het is altijd leuk met hem. We hebben niet alleen seks meer maar eten en drinken ook samen. Gaan er soms opuit. Gisteren is hij voor het eerst blijven slapen. En toch, hoe leuk de afspraakjes ook waren, achteraf voel ik me altijd rot.

afbeelding van Steff

Seksrelatie ofzo..

Het is een hele tijd geleden dat ik een blog heb geplaatst. Ik ben over mijn ex heen, GELUKKIG! Het dagelijks verdriet, het missen en vooral de leegte zonder hem waren op een gegeven moment ondraaglijk. Ik heb het maar op mijn manier opgelost.. Nieuwe mensen ontmoeten, dansen, reizen en veel dingen doen! Het hielp.. Ik ging vriendinnen opzoeken die ik al een hele tijd niet had gezien. En daar begon gelijk een nieuwe spannend avontuur, mijn huidige, Njh ervaring.

afbeelding van Steff

Het vertrouwde kwam bijna terug.. bijna!

Het duurde weken, zelfs maanden voordat ik weer een klein stukje bij beetje bij hem mocht zijn.
Gisteren is het helaas helemaal misgegaan.
Hoewel ik zo ontzettend goed mijn best probeer te doen, is er iets geknapt bij hem.
Ik was op weg naar hem, tot hier ging alles goed. We zagen elkaar, hadden lol, totdat hij over ons begon.
Hij begon nooit over ons, wat maakte dat het nu wel gebeurde? ik zag het niet aankomen.

afbeelding van Steff

Hij weet het niet

Na mijn laatste blog is er veel gebeurt. We hebben elkaar weer een paar keer gezien (alle keren kwamen van mij af!). Veel nieuwe intieme momenten gedeeld. Ben ik er wijzer van geworden? Nee. ik voel me alleen meer gekwetst, aan de kant gezet en bij alles wat ik doe heb ik twijfels. Hij weet namelijk niet wat hij wil van mij. Hij geeft heel erg veel om mij, maar zoals hij zegt is het lastig. Wat voor meerwaarde heeft het voor hem om mij aan het lijntje te houden? en wanneer ga ik nu eens inzien dat deze man niet goed voor mij is? Het liefst wou ik dat hij een andere meid had.

afbeelding van Steff

Liefde voor jezelf

Drie jaar lang elke dag contact. Elke dag een berichtje om te laten weten dat hij zoveel van me hield. Dagelijks vragen hoe het gaat en slaap lekker zeggen als het tijd was om te gaan slapen! En dan opeens is het uit.. Nee niet opeens... Waar ben je harde Realiteit?! De ruzies? De Afstand? Zijn aandacht die minder werd? Zijn interesse nam af? Hij deed minder..en ik? Ik deed juist meer! Ik voelde het eigenlijk al.. Ik had het stiekem al heel stilletjes in de gaten! Ik voelde zijn blikken naar andere.. Zijn aandacht wat minder werd. Hij wou rust? Hij wou afstand? Hij wou nadenken over ons.

afbeelding van Steff

Eigenlijk is het al duidelijk.. Waarom voor mij dan niet?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geplaatst. Ik moest eerst door een diep dal heen toen ik me een stukje bij beetje een beetje goed voelde! Ik kon het alsnog niet laten om hem te contacten afgelopen dagen. Hij gaf (zie vorige blog) aan dat hij rust nodig had! Ik voelde het anders.. Het was niet rust, hij wou gewoon niet meer! Maar dat zei hij niet!! Met mijn stomme kop heb ik gisteren met hem afgesproken. Dit keer kwam alles weer vanuit mij. Hij heeft Zich verslapen en als dank mocht ik nog een uur langer wachten op hem.

Inhoud syndiceren