Blog van vlindertje59

afbeelding van vlindertje59

ik denk aan jullie

Hoi lieve mensen. Ik ging maar weer eens een keertje inloggen. Ik heb hier ook heel lang gezeten (jaar of 2 denk ik). Ik was kapot van verdriet en nog steeds heb ik momenten dat ik mijn ex mis. Als ik hier zo kijk gaat het gewoon door. Heel veel mensen hebben liefdesverdriet. Soms denk je dat je de enige bent maar dat is dus niet zo. Daarom is het fijn dat jullie elkaar hier ook gevonden hebben. Ik weet wat het is om mee te maken en het is HEL!! Ik zie ook nog bekende mensen staan dus die zijn er nog steeds niet met hun verdriet en o wat snap ik dat goed, heel goed zelfs!!!

afbeelding van vlindertje59

Lieve allemaal

Ik kom jullie allemaal toch even een mooi 2014 toewensen. Ik heb hier jaren gezeten en soms kijk ik nog wel eens. Ik zie ook nog veel bekenden die er toch nog steeds zijn. Mijn liefdes verdriet is na 2 jaar nog niet helemaal over maar probeer hem nog steeds te vergeten, hoe moeilijk het ook is. Ik had bewust een beetje afstand genomen van deze site omdat ik er niet vrolijk van werd er elke keer weer mee geconfronteerd te worden. Ik wens iedereen en zeker de mensen die hier nog steeds zitten het aller beste toe. Ik ben jullie nooit vergeten!!!! en dat zal ik ook nooit doen.

afbeelding van vlindertje59

nog steeds

Hoi allemaal, Ik ben nu bijna 2 jaar verder en ik was dagelijks op de site door mijn ldvd. Een aantal mensen zie ik hier nog van toen. Ik ben hier nog maar weinig, af en toe kijk ik nog wel maar ik post niks meer. Ik probeerde het los te laten.
Wat ik nu wel heel graag zeggen wil dat zelfs na bijna 2 jaar ik af en toe nog aan hem denk en hem dan ook heel erg mis terwijl hij dat niet eens verdiend. Maar ik hield van hem en misschien doe ik dat nog wel een beetje.

afbeelding van vlindertje59

En daar is die dan weer die kerst!! pfff

Eigenlijk hoef ik niks te zeggen over de titel want dat spreek voor zich. Ik merk nu na een jaar dat ik hem nog steeds heel erg mis. Hoe kan dat nou? Nu zit ik al weer te denken dat hij met zijn nieuwe liefje gezellig kerst gaat vieren. O my god, wanneer krijg ik hem uit mijn kop!!! Ben weer zo verdrietig. Ik zou hem wel willen mailen of smsen om dat te zeggen maar kan ik niet maken denk ik.
Ik hoop voor de mensen hier die zich ook zo voelen dat ze deze dagen beetje doorkomen.
Heel veel sterkte aan iedereen.

Veel liefs
Vlinder
Kerstman

afbeelding van vlindertje59

@lieve allemaal

Lieve mensen, onze lieve stoere BJM heeft hulp nodig. Laten we hem dat geven!!!!!! Hij er altijd voor iedereen maar ik merk aan zijn laatste blog dat hij kapot zit. Kom op lieverds we moeten iets doen al was het maar hem een hart onder de riem proberen te steken. Hij geeft ons adviezen om maar niet aan zijn eigen problemen te hoeven denken maar die zijn er toch!!! Kom op help hem!!! anders gaat het niet goed.

Veel liefs
Vlinder

afbeelding van vlindertje59

PAS OP!!!! EEN VIRUS????

Ik kreeg een pb van die figuur waar jeanette het over heeft met een link!!! Ik ga dat dus niet openen!!!!

Pas op allemaal!!!

afbeelding van vlindertje59

20 oktober! Naar de maan??? Voor bjm

Lieve bjm, ik lees veel over 20 oktober naar de maan in Utrecht waarin je ieder vraagt om te komen. Wat een lief en mooi idee van je. Mijn vraag is alleen, is er genoeg animo voor. Het moet niet zo zijn dat iedereen tegen je zegt ja we komen en jij daar straks alleen zit. Misschien een blog of poll aanmaken? Als er meerdere mensen komen tuurlijk kom ik dan ook graag. Het enige wat ik liever niet wil (als ik wat te willen heb) dat we daar allemaal ons verhaal moeten gaan doen want dat schiet volgens mij niet erg op. Trouwens ik doe dat sowieso niet.

Inhoud syndiceren