Geen contact meer

afbeelding van kabam

Ik heb me nu toch echt voorgenomen om hem los te gaan laten. Ik kan er niet meer tegen dat hij spelletjes met mij speelt...hij brengt mijn hoofd op hol. Ik voel me erg eenzaam...heb voor hem destijds al mijn vriendschappen laten verwateren en heb nu niemand meer behalve mijn familie. Gelukkig heb ik wel afgesproken met een meisje op internet die met mij in hetzelfde schuitje zit en heb ik toch nog een vriendin van vroeger gesproken waarmee ik nu 24 juni op vakantie ga. Dus het komt helemaal goed! Hebben jullie verder nog tips om sneller verder te kunnen gaan?

Oftewel: wat doen jullie eraan om je ex te vergeten en verder te gaan naar een gelukkig leven?

afbeelding van Stijntje22

Afleiding, afleiding,

Afleiding, afleiding, afleiding!!! Van je werk of studie, van andere mensen, hobby, films, boeken, sport, wat dan ook. Bij mij helpt het te weten dat ik elke dag even verdriet om mn ex heb, dat hoort er ook bij. Loop daar niet voor weg anders verdring je het i.p.v. dat je het verwerkt, en dan kom je het later weer tegen. Maar probeer het gefaseerd te doen. Heb je je verdrietige moment voor die dag gehad? Zoek dan weer afleiding.
Het helpt vaak ook wel om te bedenken wat je vroeger, voordat je je ex kende, leuk vond om te doen. Doe dat gewoon weer, al heb je er misschien nog geen zin in. Het hoort bij jou en heeft niks met je ex te maken. Zo bouw je langzamerhand je eigen leven weer op, waarin het draait om JOU en niet meer om je ex.
Sterkte!

Groeten van Stijntje