happy again :)

afbeelding van manlieveranoniem

De zon schijnt weer in mijn hoofd!
7,5 maand heeft het geduurd maar nu kan ik zeggen dat ik weer vrolijk in het leven sta. Ik heb een ontzettend leuke meid leren kennen, waar ik nu trots over kan zeggen dat ze mijn nieuwe vriendin is! Absoluut niet verwacht en eerlijk gezegd heb ik er ook niet op durven hopen maar het kan dus wel!

De laatste 7 maanden waren een aaneenschakeling van verdriet, gekke dingen, nieuwe vriendschappen, schitterende ervaringen en diepe dalen.

Nu kan ik eindelijk zeggen dat terugdenken aan mijn ex geen pijn meer doet. Natuurlijk mis ik haar nog en zal ze altijd een speciale plek in mij hebben. 5,5 jaar is natuurlijk niet niks. Maar eindelijk zie ik de toekomst weer zonnig tegemoet.

Dank jullie voor al jullie steun en medeleven, het heeft me vaak goedgedaan!

Hopelijk gaat ook voor jullie snel de zon weer schijnen!!

afbeelding van ikhebhulpnodig1

@ manlieveranoniem

Kijk hier word ik nou blij van, ook een beetje jaloers stiekem. Maar het is je gegund natuurlijk!! KOM HIER NIET MEER TERUG !!Tong

afbeelding van vlindertje59

Lieve ikhelphulpnodig, jou

Lieve ikhelphulpnodig, jou tijd komt nog echt geloof me. Met jou komt het ook goed en heb daar vertrouwen in.

Liefs Vlinder

afbeelding van ikhebhulpnodig1

@ vlinder

Je bent geweldig Knipoog

afbeelding van vlindertje59

Wat heerlijk voor je. Ik wens

Wat heerlijk voor je. Ik wens je een heel fijn en gelukkig leven toe en geniet van de momenten en van alles. Ik hoop dat het allemaal goed blijft gaan met je en mocht het niet zo zijn, wat ik niet hoop natuurlijk, dan zijn we er voor je. Maar in de tussentijd geniet lekker, het is je gegund.

Liefs Vlinder