In zak en as..

afbeelding van CindyD

Hallo.. Dit is de eerste keer dat ik zoiets doe maar weet me geen raad meer..
Mijn vrouw en ik zijn na een huwelijk van 7 jaar nu tijdelijk uit elkaar omdat ze niet meer weet of wat ze wil en of ze met me verder wil..
Het afgelopen jaar zat ik in zware depressies en dat heeft onze relatie geen goed gedaan.. Ik verdacht haar van vreemdgaan en alles omdat ze zich steeds zo vreemd gedroeg.. Alle signalen waren er.. Dus had ik haar whatsapp gehacked, ja ja ik weet dat is niet netjes van mij maar ik kon niet meer.. Ik ben altijd zo goed vertrouwen geweest en ineens mocht ik dingen niet meer zien.. Ondertussen bleef ze liegen tegen me in mijn gezicht dat ze niet met haar nieuwe BFF aan het smsen/appen was terwijl dat helaas wel zo was.. Die nieuwe BFF daarvan dacht ik dat ze ermee vreemd ging.. Het vertrouwen tussen ons is kapot omdat we gelogen hebben tegen elkaar..
Afgelopen 3 weken hebben we dus ook constant ruzie om haar BFF.. Deze BFF kent ze amper een jaar overigens..
Maar door alle ruzies en alles wat er gebeurd is wil ze tijd, ruimte en afstand van mij omdat ze aangeeft dat ze met zichzelf in de knoop zit..
Ik woon sinds vorige week dan ook weer tijdelijk bij mijn moeder.. Ik ga door hel en weet niet meer zo goed wat ik moet doen.. Ze weet ook niet hoelang dit duurt totdat ze weet wat ze wil, verder gaan of scheiden..
Wat kan ik in de tussentijd doen want ik ben echt ten einde raad.. Zij is de liefde van mijn leven maar ik ben bang dat alles kapot is..

afbeelding van geen idee

hard onder de riem

He hallo,

Ik zit in een zelfde soort situatie depressie je voelt je K,t en gaat para doen en relatie is onzeker enz...

Vandaag zei iemand me iets wat me is blijven achtervolgen..

"Mensen gaan uit elkaar met een reden en om weer bij elkaar te komen moet er ook een reden zijn..''

Oftewel gas erop om jezelf er weer bovenop te krijgen, laat zien dat je er 100% voor gaat!! Als je niet 100% je best hebt gedaan sla je jezelf voor je kop. Dan ga je pas jezelf ellendig voelen.

geef dus niet op! want als er hoop blijft, blijft de hoop leven.(je eigen quote)

sterkte ermee.

afbeelding van CindyD

Thanks voor je reactie.. Het

Thanks voor je reactie.. Het is gewoon ontzettend lastig!!!

afbeelding van Polliewop84

Ik had gelezen dat je je (ex)

Ik had gelezen dat je je (ex) partner de kans moet geven om je te missen. Al het contact verbreken schijnt te helpen, maar je moet wel heel veel geduld hebben. Of het waar is weet ik niet. Ik ben het nu aan het uitproberen.

Sterkte.

afbeelding van CindyLevi

Heeft het geholpen, het

Heeft het geholpen, het contact verbreken?