Mijn ex-vriendin wil geen contact en ik mis haar nog steeds

afbeelding van vraagoverliefde

Nadat onze relatie eindigde eind mei, hebben we geprobeert om vrienden te zijn. Omdat ik nog steeds meer wilde als alleen vrienden zijn, kregen we wat botsingen. Ik heb haar een paar keer over de zeik gekregen en dit alleen maar omdat ik nog steeds harstikke gek op haar ben.
We hadden weer wel contact en toen weer niet. Ik praatte het weer goed en maakte exuse doordat ik s'morgen een lief briefje met een bloem onder haar ruitenwisser had gedaan. Ze mailde me s'avond zefs met een grapje erbij en we moesten het maar eens uitpraten. Dit kwam er niet van en ik wilde haar dolgraag zien. We hadden wel via msn contact af en toe. Zels als ze zei dat ze voorlopig geen tijd had om iets af te spreken dan zei ik; Dat hoeft ook niet.
Een tijdje later ging ik kappot, had zoveel verdiet en kon niet begrijpen dat zij mij niet zo graag wilde zien als ik haar. Ook kreeg ik voor mijn gevoel geen kans om haar terug te krijgen. Ik voelde me echt een keer kansloos.
We hadden nauwlijks contact meer want het haalt natuurlijk helemaal niks uit heel af en toe een beetje op msn typen naar elkaar. Toen heb ik echt iets enorm stoms gedaan, ik kwam thuis van het uitgaan en was super dronken. Ik zat weet aan haar te denken en kon het maar niet begrijpen. Voelde dat het meer aan de hand was en deed het stomste wat ik ooit had kunnen doen; Ik hab in haar e-mail gekeken!!
Dit was zo som, ik schaamde me en had er echt spijt van. Ik weet dat er meer mensen zijn dit dit wel eens uit stommigheid of jaloerzie hebben gedaan. Maar toch het is echt fout!!!
Ik was zo eerlijk, om dit aan haar toe te geven. We hadden bijna geen contact dus ik stuurde haar een e-mailtje. Kreeg geen reactie dus stuurde haar eind van de week (half augustus) nog een smsje dat het mij ontzettend speet en ik me echt schaam. Ik had een week later een gemiste oproep en een voicemail bericht van de Politie of de zogenaamde Politie.
Het zou een beetje op stalking beginnen te lijken en er werd mij vriendelijk verzocht haar met rust te laten.
Ik heb 2 maanden niks laten weten en stuurde haar half oktober een smsje, dat ik een grote lul ben geweest en ik niet wist waar ik zat met mijn verstand. Ik kreeg niks terug!!
Ik denkelke dag aan haar en ik mis haar nog steeds. Regelmatig droom ik van haar net als vanochtend! Ik droomde dat we weer dikke maatjes waren.

We hadden een leuke relatie, alleen zij was er niet aan toe. Misschien bindingsangst, het kwam de laatste tijd maar van één kant. Net zoals iedereen het hier over zijn of haar relatie kan beschrijven; we hadden veel lol zelfs vlak voordat het uitging. We hadden wel eens een botsing in onze relatie of een onenigheid maar we zaten niet in een sleur. Wel waren er in onze relatie een of twee keren dat ze het uit wilde maken maar toch niet deed. Ze wilde altijd heel rustig aan doen en ik wilde haar gewoon altijd heel graag zien. Wat ik al zei ze heeft denk ik een vorm van bindingsangst en was denk ik daarom niet toe aan een serieuze relatie. Wel was zij mijn eerste echte vriendinnetje en ik haar eerste echt vriendje, we hadden hiervoor nog nooit met iemand langer als 2 maanden gehad. Ook zij ze in het begin dat ze nog nooit voor iemand heeft gevoeld, wat ze voor mij voelde. Haar zusje zei dat ze echt gek op me was en haar exen geen compitie waren voor mij. Wat kan het leven toch raar lopen, ineens lijkt alles wat je lief hebt te verdwijnen.
Wat kan ik doen? ik wil zo graag contact met haar om weer eens een kopje koffie te doen ofzo. Ik denk dat ze niet reageerd als ik nu iets laat weten, ze zou zelf erg boos kunnen worden. Ik weet dat ik stom ben geweest maar iedereen maakt wel eens een fout toch?

Ik wil met haar verjaardag een leuk kaartjes sturen (11 jan) dit duurt nog even dus dan kan het nog even rusten, want wil echt niet dat ze boos word en hoop dat ze het wel leuk vind. Via greetz.nl kan je een eigen kaart maken en een foto uploaden. Wilde een leuke foto van ons samen doen, gewoon happy birthday op de voorkant en een korte en normale tekst aan de binnenkant. Geen geslijm, maar gewoon:
Van harte gefeliciteerd met je 23e verjaardag. Ik wens je het beste voor de toekomst en nog heel veel leuke jaren.
Leroy.
Wat vinden julie er van????

Sorry voor het lange verhaal.

M.V.G.

afbeelding van voormalig vw

@Leroy: Niet doen!

Leroy,

Ik zou als ik jou was vooral GEEN kaartje meer sturen. Want elk bericht wat jij haar stuurde werd niet beantwoord. Je moet het echt zelf weten, maar doe het vooral jezelf niet meer aan. Het berichtje van de politie moet toch ook een signaal zijn? Ik heb precies hetzelfde gehad, mijn gedichten die hier te lezen waren heb ik ook met haar gedeeld. Alles wat me bezig hield, ten aanzien van haar, mezelf en wat ooit eens ons was. Ik heb daarop wel reacties gehad, maar met een pijnlijke boodschap. Ook het "stalker" stempel. Dat doet ontzettend veel pijn, kan ik helaas uit eigen ervaring zeggen. Ook ik heb recentelijk een telefoontje gehad van de politie. Terecht? Ja, uiteindelijk wel. Pijnlijk? Ook.

Bespaar jezelf nu nog meer pijn en ellende, en denk nu gewoon eerst eens even aan jezelf en laat dat wat was ook voor wat het is. Moeilijk, snap het maar als je niet uitkijkt haal je jezelf alleen nog meer naar beneden.

It's up to you!

afbeelding van vraagoverliefde

Bedankt voor je reactie

Ik ben geen stalker dat weet i donders goed. Ik ben nooit meer nadat ze geen contact wil in haar woonplaats geweest en heb haar nooit ergens proberen tegen te komen. ook al wil ik haar heel graag zien it takes two to tango. En als zij er boos of overstuur van raakt dan vind ik het beter om het te laten rusten. Alleen nadat het geen wat ik heb gedaan, het geen wat echt erg fout en slecht is. heb ik na twee maanden een smsje gestuurd uit hoop dat ze niet meer boos was. Ook heb ik in dat smsje gestuurd dat als ze niet reageerd ik genoeg weet en het verder laat rusten. Het berichtje van de politie is volgens mij niet echt maar toch erg duidelijk. Ik denk dat het een soort van wraak actie is van d'r, want ze heeft niet één keer zelf gezegd of gevraagd om haar helemaal met rust te laten of dat ze geen contact wil.
Maar je hebt wel gelijk als ik toch over een paar maanden iets laat weten dat haal ik waarschijnlijk mijzelf alleen maar dieper na beneden. Als ze contact wilt dan zoekt ze dat zelf wel op of we komen elkaar ooit nog wel weer tegen. Als ik echt helemaal niks laat weten dan ziet ze dat ik verder ga zonder haar. Misschien intreseert ze zicht ooit wel weer wat ik doe en zoekt ze wel weer contact.
Ik moet me nu iniedergeval volwassen en zeker opstellen.

Bedankt voor je tip.

Groetjes Leroy

afbeelding van moppie37

Hey Leroy, Absoluut niet

Hey Leroy,

Absoluut niet doen. Je legt jezelf op een grote zilvere schaal met een appel in je mond:-) Oftewel je bent te makkelijk en beschikbaar. Draai je om en ga wat anders doen! Als ze je echt wilt dan komt ze wel. Mensen willen altijd iets wat ze niet kunnen krijgen. Ze hoeft er nu niets voor te doen want ze weet dat je beschikbaar bent. Zo'n kaartje is wanhopig en absoluut niet aantrekkelijk. heeft ze inmiddels al een nieuwe relatie?

Gr
Kaya

afbeelding van vraagoverliefde

Dankjewel Kaya

Je hebt helemaal gelijk, als ik niks doe en niks met haar verjaardag stuur of doe, dan krijgt zij vraagtekens toch? dan gaat ze denken dat ik haar ben vergeten..
Nee denk niet dat ze een nieuwe relatie heeft, niet dat ik weet iig

groetjes

afbeelding van moppie37

Hey Leroy, Negeren is

Hey Leroy,

Negeren is regeren! Gewoon doen als of je geen interesse meer hebt!!

afbeelding van Fastlife

Heej ik zou helemaal geen

Heej ik zou helemaal geen kaart sturen. Je bent er veel te veel mee bezig. Zegt al genoeg dat je nu al denkt aan wat voor kaart je gaat sturen terwijl ze pas over 2 maanden jarig is. Het kan goed dat ze niet eens weet wanneer jij jarig bent. Dat zijn de harde feiten meestal. Mijn ex heeft ook niks meer laten weten op mijn verjaardag. Dit vond ik ook niet bepaald leuk, maar niet dat ik er echt mee zat. Het is over en dat moet je proberen te accepteren. Misschien als je er overheen bent dat je dan wel weer contact met haar kan hebben. Als je toch een kaart gaat sturen zou ik in ieder geval geen foto doen met jullie samen. Ik zelf heb geeneens foto’s meer van mij en me ex samen. Al de spullen/foto's die ik heb van ons, heb ik aan iemand anders gegeven. Als ik er helemaal overheen ben dan wil ik pas die spullen weer zien. Waarna ze misschien wel linea recta in de prullenbak verdwijnen, maar dat zie ik dan wel weer.

afbeelding van vraagoverliefde

Bedankt vor je reactie

Ja idd, ik ben zelf 18 november jarig, dat is binnenkort en ver voordat zij jarig is. Ik kan met 99% zekerheid zeggen dat ik niks geen proficiat van haar krijg. Bovendien als ze contact wil dan zoekt ze dat zelf wel op of we komen elkaar ooit wel weer ergens tegen. Het is zoals het gaat en ging. Als ik niks stuur met haar verjaardag en haar verder ook niks laat weten, dan ziet ze dat ik verder ga zonder haar. Misschien is de kans dan groter dat ze dan ooit weer contact zoekt.

bedankt voor de eye opener.

Groetjes Leroy

afbeelding van Hopenderwijs

Hmmm

Ik heb je verhaaltje gelezen en ik probeer mezelf in jou situatie te stellen. Het is moeilijk als het uit is en de ander laat niks meer van zich horen. Het geeft een gevoel van onmacht, een gevoel waar je niet tegenop kan, het is als een ridder zijn strijd verliest in zijn gevecht voor zijn vrouw. Maar op een gegeven moment moet je dit gevoel los laten. Bekijk het strijd veld nog eens en kijk eens hoeveel vrouwen er rondlopen. Bouw jezelf weer op, zoek mede ridders (vrienden), ga wat leuks met ze doen. En wellicht in de toekomst vecht voor een ander, er zijn zoveel andere. Oké zij voelt momenteel heel speciaal en dat zal ze ook zijn, maar deze gevoelens zullen ook ooit bij een andere komen.

Ik las laatst een tekst wat misschien nu niet meer helpt, maar een tip voor de toekomst, hoe om te gaan met een relatie.

Je staat op het strand en je wil graag het zand hebben. Als je het krampachtig vast wil pakken, dan hou je maar een heel klein beetje in je hand over. Er zal niet veel zand in je hand passen. Maar als je, je hand heel losjes open houdt, dan heb je misschien wel minder grip, maar wel veel meer zand in je hand. En als je het van een afstandje kan bekijken en laat het zijn zoals het is, dan heb je het hele strand.

Probeer je hier in te leven.

Misschien heb je er wat aan.

Kop Op