moeilijke situatie

afbeelding van grietus

hoi allemaal

zal me eerst ff voorstellen ben grietus buist man van 41 jaar woonachtig in emmen.
heb sinds kort een buitenlandse vrouw ontmoet die al 8 jaar in nederland verblijft en haar heb leren kennen via een ex van mij.
hebben al 3 maandjes iets met elkaar tussen ons gaat het goed we houden wel van elkaar maar er is een klein probleempje tussen haar moeder en mij.
en wil dit graag even met jullie delen want weet me even geen raad hoe ik dit kan en moet oplossen.
ik hoorde paar weken terug van mijn vriendin dat volgens haar moeder niet de juiste persoon voor haar ben ik kreeg bruzie met me vriendin om iets wat ze zij over haar moeder dat ik niet te vertrouwen was en dat mijn vrienin in problemen zou komen door mij.
heb woorden met me vriendin gehad hier over haar vmoeder vertrouwde me bij het zien van me al niet nu probeerd haar moeder haar bij me weg te houden ze is bulgaars en ze kan niet zo goed nederlands en is altijd mijn vriendin haar hulp nodig bij dingen en me vriedin regeld alles voor haar moeder nu krijg ik van me vriendin te horen, dat zij en haar moeder weinig tijd voor elkaar hebben nu nu ze mij hebt leren kennen word er gezegt dat mijn vriendin achter uit loopt en weinig tijd besteed aan haar familie.
toen ik ruzie met me vriendin kreeg over de mening van haar moeder dat ik te horen kreeg van haar werrd me ff teveel en begon klote te doen tegen me vriendin wat ik niet wilde was echt beetje uit de hand gelopenm die dag ik heb mijn vriendin haar telefoon gepakt omdat ik niet wilde dat ze haar moeder ging belen dat we trammeland met elkaar hadden nu wil haar moeder dat ze geen contact meer wil omdat ik haar telefoon had gepakt.
ze wil geen enkel contact meer met me haar moeder bedoel ik tussen mij en vriendin zit wel goed maar ze luisterd teveel naar haar moeder ben ik bang en ben echt banmg dat ik haar kwijt raak omdat haar moeder mij niet mag.
mijn vriendin zegt tegen me dat praten niet helpt om het op telossen maar weet ook niet hoe ik het moet oplossen tussen mij en haar familie haar moeder houdt nu alles tegen ik mag daar niet meer slapen ik zelf kom uit emmen zij uit den haag.
heb tegen haar moeder gezegt dat ik niet voor paar uurtjes naar den haag ga en dan weer terug naar emmen maar volgens mij begreep ze dat niet helemaal omdat ze bijna geen nederlands spreekt mijn vriendin woont namelijk in de 2de huis op haar moeders naam.
mijn vriendin gaat verhuizen en haar moeder gaat de woning over nemen waar mijn vriendin nu in zit maar haar eige woning is nog niet klaar haar broer is daar nu bezig en weet niet hoelang het nog gaat duren voor dat het allemaal klaar is maar ik zit met dit probleem hoe kan ik dit oplossen want ben bang dat door dit ik mijn vriendin kwijt raak en ik hou echt ziels veel van dr en zij van mij maar haar moeder houdt het nu tegen wat moet ik doen en wat kan ik doen weet iemand iets hoe ik dit kan oplossen

vr groet grietus

afbeelding van hortensia

@grietus

Wat kan de reden zijn dat haar moeder je niet vertrouwd en waar doelt ze precies op met ;"het in de problemen komen door jou '?
Verder denk ik dat je niet teveel erop in moet gaan , wat de moeder zegt of doet , want ik denk dat je juist hierdoor je vriendin het gevoel geeft tussen twee mensen in te staan en in een spagaat wordt gedwongen . De liefde van je vriendin is belangrijker dan de ( om wat voor reden dan ook ) onwil van de moeder . Juist als je laat blijken het zgnmd allemaal te begrijpen , hoe lullig het soms ook is voor jou ,het geeft wel een goed signaal af en je vriendin zal zich er een stuk beter bij voelen.