na 14dagen toch nog een sms en mail gestuurd wil afsluiting en heb hem nu duidelijk met de feiten op de neus gedrukt

afbeelding van benijntje

dit is de mails dat ik hem heb gestuurd een harde confronterende mail

Wel jammer dat je gewoon niet volwassen bent en op een respectvolle manier iets kunt afsluiten

had het kunnen weten he.

Heb heel onze relatie kunnen overlopen en heb ondertussen erg veel van je kunnen vernemen via via van veel mensen die je al langer kennen, had nood aan verduidelijking en dat kreeg ik niet van u!!!!

Maar nu heb ik dat wel, en besef ik ook wel dat ik gewoon een speeltje was voor u.!!!

U zicht van een relatie is onrealistisch en is onfair, puberaal zelfs.

Je zit nog in je puber jaren in hoe je u gedraagt, en dat zie je ook meer bij mensen die in die jaren een trauma hebben opgelopen als ze niet geholpen worden blijven ze daar ook lang in hangen, moet je maar eens gaan opzoeken freud heeft daar veel over verteld, heel interessant hoor!!!

Al u relaties zijn geëindigd omwille van u manier van vrijheid en je ontlopen van verantwoordelijkheden.
en ik spreek hier telkens dan ook over de zelfde fouten die je maakt in je relaties, jij wilt het op u manier en probeert hun te kneden in wie jij wilt dat ze zijn

je zet hun in een glazen kastje en haalt hun eruit als jij het nodig hebt en heb je het niet nodig zet je hun terug in dat kastje, u noden komen altijd centraal gestaan en de noden van je partner zijn niets waard voor u dat past niet in je beeld van relatie, je aanpassen aan iemand kun je niet, zie je ook in meerdere dingen dat je doet, even goed nadenken miss krijg je het inzicht wel!!!

mijn fout was van mijn grenzen te gaan!!!

ik heb je heel duidelijk mee gegeven wat ik belangrijk vond in een relatie en wat ik niet mee om kon.

vele gesprekken over gehad dus je wist het gewoon en ondanks dat heb je wel die fouten gemaakt!!! weer al de zelfde dan nog wel!!!!

confituur en je manier hoe je ermee om ging ook mij blokkeren naar je vrienden toe met te zeggen dat mag je niet zeggen en let op dat en noem maar op

al 2 serieuze fouten van in het begin, en je stond ook totaal niet open om er over te praten met mij

een relatie komt van twee kanten en vergt inspanning dat heb je niet zomaar daar moet je aan werken, niets is van zelfsprekend in een relatie

je bent twee aparte personen die nu hun leven samen moeten voegen en dat vraagt communicatie

Normaal evolueer je ook in je relaties met andere maar bij u blijft het het zelfde je blijft telkens weer de zelfde fouten maken en je leert er niets uit, je blijft klagen over je leven en neemt geen enkel initiatief erin !!! de enkele die je dan wel neemt zijn kleine alle daagse dingen die je wel moet doen.

Je kunt niets opbouwen met je je blijft hangen in je puber jaren, je wordt niet volwassen en dat zinneke heb ik nu al zoveel moeten horen he Erik wordt niet volwassen daar kan je niets mee opbouwen je bent beter af zonder die kan geen relatie aanhouden loopt altijd op een sisser uit.

de vraag is altijd bij u hoe lang kan je iemand voor de zot houden en snap je niet daarin want jij wilt rust en stabiliteit maar je vergt zoveel van je energie om zo te leven en je zo anders voor te doen en toch doe je telkens weer op de zelfde manier

Had je graag fase to face deze dingen gezegd moet gewoon uit mij en wil verder gaan

jij hebt niet van mij gehouden en ik wel van u groot verschil daarmee ook dat het bij mij z'n pijn doet dit alles en bij u niet!!!!!

Awel ik evolueer en ik groei en ik bouw iets op, zelfs met nieuwe vrienden die ik leer kennen

ik doe nu erg veel met vrienden en ik sport nu ook en ben amper nog thuis mijn sociaal leven zoals ik het vroeger had en naar wilde streven heb ik nu terug!! al 1 punt waar ik in verbetert ben se

en het volgende punt is u volledig los laten maar na dit lukt mij dat zeker wel het inzicht dat ik nu ook heb over onze relatie geeft mij die kracht het maakt me kwaad en sterk!!!!

ik ga nu ook trajectbegeleiding volgen voor een job en ik klus bij op de festival's en sta er bij vele al op ik amuseer er mij rot met veel vrienden.

Een twee jaar zit ik nog met de schulden van mijn ex, maar die gaan snel voorbij zijn, en dan kan ik mijn volgende stap maken , een huisje kopen samen met mijn partner wat een leuk vooruit zicht!!!!!

dan heb ik heel wat kunnen aanpakken, leren omgaan met mijn beperkingen leren mijn grenzen behouden en mijn leven niet meer zo snel opgeven voor een ander ik mag en kan nu ook centraal staan wat een super goed gevoel is dat de contacten dat ik heb zijn vlot en volwassen.

ik geniet nu vele meer van alles en financieel kan ik goed rond komen die extraatjes hebben hun nut

in oktober kan ik een weekendje Parijs doen en in augustus een week verlof

en in juli nog een weekend op stap met vrienden.

Das een verschil van leven, ik onderneem ik pas aan en ik werk en evolueer!!!!

wat doe jij??????????

dit was mijn laatste poging om het op een deftige manier te beëindigen

Vaarwel Erik!!!!!!

vala zal er ook wel geen reactie op krijgen maar dat stoort me nu ni meer gedaan ermee om er nog langer aan vast te hangen verdomme toch!!!!

afbeelding van bloemetje80

Ik ben trots op je!

hallo Benijntje,

Helemaal goed van je dat je dit zo van je hebt kunnen afschrijven en hem hiermee kunt loslaten. Zoveel van wat je in je brief aan hem schrijft herken ik. Ook mijn expartner is weg gelopen voor zijn verantwoordelijkheden... Ik zou hem nog zo veel willen zeggen, maar hij ontwijkt me.. Misschien moet ik hem in de toekomst ook een brief sturen... dat is voor mij nu nog te vroeg!

afbeelding van agrotech64

agrotech64@benijntje

goede blog van jou en goed dat je er een streep onder hebt gezet.
je hebt je best gedaan dat weet je zelf ook.
gr chris