na 5 weken je ex onverwachts tegenkomen.......pfffffffffffffffffffffffffffffffff

afbeelding van irena

na 5 weken totaal geen contact meer te hebben gehad kom je elkaar dan zomaar op n vroege morgen tegen.......dat was akelig........!
ik was aan de wandel met mijn hond,werdt verblind door t zonlicht maar zag n gestalte staan in de schaduw aan t einde vd straat.toen ik dichterbij kwam zag ik dat hij t was,hij wachtte op mij.
wat er dan allemaal door je heen schiet.....uiteraard wonen we in n kleinere stad en ook nog maar 100 m van elkaar uit de buurt,dus dat moment zou wel n keer komen.
mijn hond was knettergek toen ze hem zag(ja diertje snapt der niks van he,6 mnd intensief contact gehad en toen helemaal niets meer)dus ze trok als n gek naar hem toe,kwispelend,helemaal uit haar doen..........maarja dat gaf een leuke openingszin van mij: nou hier is er iemand blij zeg!(terwijl ikzelf door de grond wilde zakken!)
nou zijn 1e vraag: hey hoe gaat t met jou?
ik zeg goed hoor,en met jou? mwaa gaat zo........(dus niet echt goed???)
ben daar niet op ingegaan,schrok beetje van dat antwoord..........
vroeg gelijk hoe zijn vakantie was geweest(die we samen geboekt hadden maar hij na de breuk met n vriend heeft gedaan)oja was wel goed,beetje regen,mooie omgeving en veel wind,maar hoe is t dan nu met jou???
ik dacht ja kom op,2e x nu dat je me dat vraagt,wat wil je horen????
ik zei ja goed he,ff rustig aan enzo...........
godzijdank kwam er n bekende voorbij met hond,die bleef ook staan en wilde ff kletsen,toen merkte ik wel dat hij me van top tot teen bekeek.........
na diens vertrek zei ik ,nou ik moet er vandoor,het beste he!
vondt t maar raar,eerst staat hij te wachten,hij had ook door kunnen lopen toch nadat hij me gezien had,en dan 2 x toe vragen hoe t met me gaat..........
hij is degene die niet meer verder wilde 5 wkn geleden,en ik heb daar zeer intens verdriet van gehad.
sindsdien ook hard aan mezelf gewerkt,zowel uiterlijk als innerlijk,anders kapsel,paar kiloos weer minder,heb geaccepteerd dat als iemand niet meer wil je daar vrede mee moet hebben,veel leuke dingen gedaan,en heerlijk tot rust gekomen ...........
en toch ben je dan ff weer helemaal terug bij af na zo,n ontmoeting.......
heb de hele dag aan hem gedacht.............durfde hem ook niet echt in zijn ogen te kijken,bang gewoon,bang voor verliefde oude gevoelens,bang voor ......ja wat? weet t niet............
had ik langer met hem moeten praten?moeten vragen waarom t niet zo goed met hem ging?
zou hij spijt hebben nu van zijn beslissing?
en wil ik dat nog weten?

afbeelding van Pim56

Blijf bij jezelf

Hoi Irena,

Ik zou zeggen: blijf bij jezelf.
Je hebt vrij snel na de breuk je leven weer opgepakt; je hebt de situatie geaccepteerd en je hebt er vrede mee; dat zijn belangrijke stappen.
Ik snap dat zo'n ontmoeting je mogelijk onzeker maakt en je laat twijfelen en ik weet uit ervaring, verliefde gevoelens zijn 'hardnekkig'.
Als iemand niet voor jou kiest, moet je voor jezelf kiezen en dat heb je tot nu toe knap gedaan; laat je niet van de wijs brengen.

Veel wijsheid en liefde,

Groet, Pim

afbeelding van irena

hardnekkig ja!

dankjewel Pim! dat klopt,verliefde gevoelens ..............daar lag t ook niet aan(de breuk),daarom was t ook heel erg moeilijk om t te verwerken,enja wat je zegt,zo,n ontmoeting maakt je onzeker..................heel onzeker zelfs,ik was echt op de goede weg,maar dan kom je elkaar tegen,de man met wie je oud wilde worden,de man waar je zielsveel van hebt gehouden,en dan ga je terug denken,aan alle mooie momenten,de intensiteit en warmte van de relatie,ik was zo erg ermee bezig gisteren,dat ik begon te twijfelen om hem n ap te sturen(grrrrrrrrrrrr)..........kostte me echt moeite om t niet te doen! wilde gewoon ff vragen waarom t niet zo goed met hem ging...maar......... mijn gezonde verstand zegt niet doen,HIJ heeft ermee gekapt!
heb t dan ook niet gedaan.ik ben eerlijk,ja ik heb nog gevoelens voor hem,maar alle contact in welke vorm dan ook zal van hem uit moeten komen(of zie ik dat nu verkeerd?)
ik ben verder gegaan met mijn leven,ondanks dat ik hem mis en nog iedere dag aan hem denk(wat ik trouwens erg duf vindt van mezelf maar vrees dat t menselijk is...)
life goes on,het missen zal echt wel minder worden,en ook de dagen dat ik er zo mee bezig ben,vindt t zelfs al prettig als er met me geflirt wordt,of als ik complimentjes krijg van mannen,dat geeft me n boost,maar ik weet nu al dat hij voor altijd een heel speciaal plekje in mijn hart zal blijven houden,ik hoop dat ik hem de komende tijd niet meer ga zien Knipoog

afbeelding van jamor

opgepakt of in cognito

Hoi Irena,

ik krijg helemaal niet het idee dat je je leven hebt opgepakt. Ik krijg eerder het idee dat je heel erg aan het proberen bent om er maar heel luchtig over te zijn, zodat je ex het gevoel krijgt dat het jou niets kan schelen en zodoende snel contact met je gaat maken, omdat hij spijt heeft van wat hij heeft gedaan.
Alleen probeer jezelf dit te ontkennen en zullen alle complimentjes daarin versterkt worden. Ik hoop hem de komende tijd niet meer te zien,... met een knipoog?? Wel dus!!....

Waarom schrik jij van zijn reactie dat het niet zo goed gaat met hem? Omdat hij eerlijk is tegen je en je gevleid bent door deze eerlijke woorden van hem, ondanks dat hij het heeft uitgemaakt kan hij jou ook wel missen, dat is echt niet raar, menselijk idd. En jij vind jezelf duf omdat je iemand mist waar je van houd? Sorry, maar in dat geval zou je deze man toch überhaupt nooit meer in je leven willen hebben. Schijnbaar heeft deze man zo'n slechte indruk op je gemaakt dat je hem niet mag missen. Maar goed je geeft zelf ook aan liever niet menselijk te zijn, dus dat kan kloppen.

Hoezo ben jij eerlijk over je gevoel, heb je tegen hem gezegd dat je hem mist, nog gevoelens hebt?... Vlg mij niet. Is dat eerlijkheid?

Waarom moet al het contact van de ander komen? Omdat hij het heeft uitgemaakt?... Is dat niet meer een gedachte van: als je me nog wil zal je door stof moeten gaan, want ik kan genoeg anderen krijgen.

Vraag jezelf af of dat eerlijkheid is. Waarom moet diegene door het stof, dat heeft niets met liefde te maken.