!@#$%^&*()_+

afbeelding van waterlelie

Ik heb samen met mijn vriendin een hyvespagina, waar alleen wij 2en op kunnen. Ik heb daar een gedicht geplaatst met mijn diepste gevoelens voor haar, dat ze de enige voor me is enzovoort. Ze reageert met:
Mooi geschreven.
Soms gaan dingen niet zoals je zou willen.
Dat weet en ken ik maar al te goed.
en als je het ooit kan opbrengen om vriendinnen te zijn laat je het maar weten. x
Is ze van de pot gepleurd ofzo. Weer een smack in my face. Ik had haar niet gevraagd te reageren! Ik wil enkelt een relatie en zij blijft maar zeggen vriendschap. Wat denk je zelf?! Iets wat een vriendschap is en een relatie wordt kan daarna geen vriendschap meer worden!! Kots nog liever op haar dan vriendinnnen met haar te worden.
Dacht haar te kennen, maar blijkbaar was het allemaal een grote leugen!
Als zij me echt niet meer wil, gaat mijn leven wel verder. Heel zwaar en pijnlijk, maar zonder haar gaat het ook, had ooit een leven zonder haar en relatie. Dankzij haar weet ik dat mensen niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn, zij dus, weet ik dat ik echt niemand meer vertrouw, wil ik nooit meer een relatie, ben ik verbitterd door haar en voel ik een hele diepe intense haat voor haar!!!
Als er nu wat met haar zou zijn, zou niet eens komen! Toen ik op die beachparty in HVH was en ik met gevaar met eigen leven meost weg komen, interesseerde het haar geen reet, Ze zei alleen nu is het klaar, er is niks gebeurd. Lekker makkelijk. En alleen op basis van die kk reactie van haar, zou ik geen eens een vriendschap willen!!! Dat noemt zich een vriendin, alstjeblieft zeg!
And by the way, ben stukken aantrekkelijker dan haar.... Kan niet eens de buurt door lopen zonder nagefloten, aangesproken of dat er getoeterd wordt... Mannelijke interesse genoeg dus, maar wil(de) haar........................
Voel me verward, verdrietig en boos!!!

afbeelding van mrbean

Mr Bean @waterlelie nog te gevoelig

Hé waterlelie, je zit duidelijk nog in een woede fase, en alles wat zij doet of zegt is niet goed, omdat het nog te gevoelig is. Het is niet mis, ze heeft jouw hartje immers enorm gekwetst, en woede is eigenlijk ook verdriet, zodra die woede is opgeklaard zul je enorm veel pijn en verdriet voelen. Ze zou daar begrip voor moeten opbrengen door er niet op te reageren, maar zou jij hoe dan ook er vrede mee hebben? In feite ben je woedend en eigenlijk nog steeds enorm verdrietig dat ze niet verder met jou wil. Wel of geen vriendschap, daar ben je natuurlijk helemaal niet in geïnteresseerd, dit is ook erg begrijpelijk. Hoe dan ook, zo min mogelijk contact met haar zal jou wat meer rust geven, en je hebt veel tijd nodig om deze siuatie te kunnen accepteren, het zal vooral in het begin gepaard gaan met veel verwarring, boosheid, pijn en verdriet! En allemaal in golven, je stuitert van volledige begrip, liefdevol naar woede en onbegrip, ook dit is menselijk.
Ik denk dat je misschien jouw kern van het probleem onder ogen moet gaan zien, en dat is dat je haar nog erg graag terug wilt, maar je inmiddels wel weet dat het niet kan.

Heel veel sterkte, liefde en wijsheid!

Mr Bean

afbeelding van waterlelie

@ mr bean

Ik wil haar erg graag terug, maar hoe harder zij vriendschap roept, hoe kwader en verdrietiger ik word.
Wat ze heeft gedaan is niet niks. We zijn niet in goed overleg uit elkaar gegaan ofzo. Zij wil, dus zij regeert. Wat ik wil doet er niet toe.
Trek het gewoon niet als zij me echt niet meer wil. En wat moet ik hiermee? De wereld draait gewoon door, behalve die van mij.......

afbeelding van diep

@waterlelie

Heb niet veel gereageerd de laatste tijd omdat ik zelf ook een zware brok te verteren heb maar probeer nu weer de draad op te pakken
Je moet het misschien aanvaarden dat anderen (ldvd-ers) je situatie beter kunnen inschatten dan jezelf (maak ik zelf ook mee)en wat we eigenlijk allemaal willen zeggen is : maak je niet kapot, zorg voor jezelf, tracht van die woede over te gaan naar rust én het meest belangrijke : LAAT HAAR LOS.
Schrijf alles wat je denkt, voelt naar ons maar NIET mee naar haar.
Sterkte
diep

afbeelding van waterlelie

@ diep

Dank je wel voor je reactie!
Anderen kunnen idd mijn situatie beter inschatten omdat ik nog nooit ldv heb gehad...
Ik schrijf hier sowieso alles van me af, wat moet ik anders?
Jij ook heel veel sterkte!
Standing strong together

afbeelding van Letje

Waterlelie

Oké, je wist dat je er een reactie op kon krijgen, ja dat wist je want alleen jullie 2 kunnen op die Hyves.
laat mij eens weten of je toch niet stiekem hoopte op een reactie.....
Ik schrijf dit niet om je te pesten maar om je te laten inzien dat je, alles wat jullie samen hadden achter je moet laten!!! En ja, ik weet hoe moeilijk het is, is voor mij ook niet makkelijk.
Geen hyves, geen sms contact, helemaal niks meer, dat moet je echt doen want hier heb je teveel verdriet van.
En het vertrouwen in mensen komt ook wel terug, maar er is niks mis mee om de kat uit de boom te kijken sommigen verdienen inderdaad je vertrouwen niet. maar ook dat zal goed komen.
Je woede is nu wel begrijpelijk hoor maar dit moet echt niet te lang duren want het vreet je op van binnen en dat is echt niet goed voor je. Dus ik hoop dat dit snel zal zakken en boos zijn is niet erg zolang het je dagelijkse leven niet in de weg zit.
Dus.. laat even weten hoe het nu met je is!!!!
Je bent niet alleen, dat weet je toch???
Liefs Letje

afbeelding van waterlelie

@ letje

Ik heb er eerlijk gezegd niet bij stil gestaan dat zij hier ook een melding van kon krijgen en dat ze zou reageren. Ik hoopte mss stiekem wel dat ze het zou lezen, zodat ze weet wat mijn gevoelens zijn, maar ik hoef geen reactie van haar.
Ik kan en wil het niet accepteren dat het voorbij is. Trek dat gewoon niet.
Ik hoef geen vriendschap met haar.
Ze heeft nu al zo ontzettend vaak te kennen gegeven alleen vriendschap te willen, dat ik bang ben dat ze echt geen relatie meer met me wil.
Weet ook eerlijk gezged niet wat ik hiermee moet. Wil alleen contact als ik zeker weet dat ze me terug wil.
Begrijp het gewoon allemaal niet.
Sta wel op de rand van instorting. Probeer mijn dagen wel door te komen, maar van binnen ga ik kapot. Zie er ook echt niet uit.....
Ik zeg wel kwaad te zijn en dat ben ik ook echt, amar meer ook ontzettend verdrietig.
Het gaat wel, heb een keer een nacht doorgeslapen, wel 8 uurtjes!
Wil niet aan haar denken, maar gaat vanzelf...
Ach meid, weet het zelf ook even niet meer.

afbeelding van Letje

Waterlelie

Ik begrijp je, echt echt echt waar ik zit zelf ook weer even in de put, hij smste gisteren naar mij, hij had onze dochter gebeld en zij had hem gevraagd of hij mij even wilde laten weten dat ik haar moest bellen want haar beltegoed was weer eens op. Hoop dat je het kan volgen???
Dus ik kreeg een sms van hem of ik haar wilde bellen, daarop kreeg ik een sms van hem dat het beter met hem gaat en hoe het met mij gaat.........
Ik heb hem geschreven dat ik nog met verwerken bezig ben....
Omdat wij kinderen hebben zal ik toch af en toe contact met hem moeten hebben terwijl ik hier moeilijk mee om kan gaan. Het werkt echt om geen contact meer te hebben. Ik wil niet eens weten wat hij doet.
Dit is dus ook mijn advies naar jou... en ik weet hoe moeilijk het is.
Maar zij wil vriendschap en jij wilt meer, dus zie je dat je dan maar beter kan stoppen met contact zoeken???
In ieder geval fijn dat je goed geslapen hebt!!! Is heel belangrijk..
Knuffel van Letje

afbeelding van waterlelie

@ letje

Ik volg je hoor meid!
Lijkt me zo verdomd moeilijk als je nog contact met hem MOET hebben, vanwege de kids. Maakt het er niet gemakkelijker op.
En je wilt helemaal niet horen dat het goed met hem gaat, hij moet ook kapot van verdriet zijn!!! is yoch niet eerlijk!
Ik wil wel weten wat die chick doet, maar krijg alleen positieve berichten als ik gluur op haar hyves/msn. Het gaat zo te zien echt fantastsich met haar, alsof we nooit samen waren....... Lijtk alsof ze me vergeten is. Ze zou kapot moeten zijn van verdriet en smekend aan de telefoon moeten hangen.
Dit is echt zo oneerlijk!!!
Mijn gedichtje was geen poging om contact met haar te zoeken. Wilde mijn gevoelens kwijt. Kan beter een prive hyves aanmaken en daar alles kwijt! Want het zijn echt geen leuke en mooie dingen altijd als ik aan haar denk en denk ook 24/7 aan haar.
Ik heb een oude vriendschap aangehaald. Ik ga vanmiddag met haar en haar kleine mannetje naar de stad en ze komt me halen. Leuk toch?
Eigenlijk wil ik het liefste met mijn hoofd onder de dekens er er nooit meer uit komen, dat het allemaal maar een nachtmerrie is.
Doet echt zo onbeschrijfelijk veel pijn, maar jij kan het weten ..
Heb echt zo'n enorme behoefte om bij iemand uit te huilen, ken je dat?
Heb jij ook lekker geslapen?
Knuffel van mij

afbeelding van Letje

Watelelie

Ja hoor ik herken alles wat je schrijft, heb alles zelf ook gehad, van blinde woede tot wanhoop... en wij niet alleen hoor, de meesten hier kennen die gevoelens, en daarom is het zo fijn om hier je verhaal kwijt te kunnen!!!
En de behoefte om uit te huilen tja ik doe het maar stilletjes als de kinderen thuis zijn, die hebben mij al genoeg zien huilen. Ik heb weleens in de auto zitten schreeuwen, was wel heerlijk en niemand die je hoort!!
Ik heb ook wel eens geroepen dat ik wakker wilde worden want je kunt je bijna niet voorstellen dat wat je nu overkomt ook echt is... maar het is echt en daar moet je mee om zien te gaan.
Gelukkig heb ik altijd wel aardig kunnen slapen, ik zet mijn star trek dvd aan en zit dan even in een andere wereld, heb star trek gekozen omdat er niet zoveel romantiek in voorkomt. Kan voorlopig niks zien met liefde enzo...
Zo ken je mijn geheim ook. Ik ben gek op Star Trek Knipoog
Liefs Letje

afbeelding van waterlelie

@ letje

Ja echt he, die achtbaan van emoties, je wordt er niet goed van. En als je nog niet wist hoe het voelde om gek te worden, dan weet je dat nu des te meer.
Heerlijk om te schreeuwen, zou ik ook wel willen. Geloof alleen dat ik dan nooit meer zal ophouden....
Is wel lastig dat je je tranen niet de vrije loop kunt gaan.
GVD, het is een nachtmerrie waar je niet meer uitkomt.........
Ben blij dat je goed hebt kunnen slapen.
Star trek, zegt me wel iets. Grappig dat je dat leuk vindt!
Ik kan ook niks met liefde zien, dan blijf ik er in!
Geniet lekker van je zondag en rustig aan he!
Liefs, Waterlelie

afbeelding van Letje

Waterlelie

Veel plezier vandaag in de stad!!!!!!
Letje

afbeelding van waterlelie

letje

Thanks ll. (lieve letje)
Jij ook een hele fijne zondag en veel plezier met Startrek haha.
Liefs, moi

afbeelding van Layla

@ waterlelie reaktie van Layla

Hey waterlelie!
Je bent duidelijk heel boos maar onderhuids zal daar veel verdriet achter schuilgaan.
Want boosheid en verdriet gaan hand in hand, als liefde overgaat is het vaak heel erg moeilijk om als vrienden verder te gaan, omdat de gevoelens voor de één al op de achtergrond geraakt zijn, zal het voor de één wel een optie zijn maar wanneer jij nog gevoelens voor haar hebt, zal het voor jou duidelijk geen optie zijn.
Hyves is killing, schreef iemand eens in een ander blog, en ja dat is ook mijn ervaring.
Omdat je nog om haar geeft en waarschijnlijk nog hoop hebt, ben je gaan schrijven op jullie Hyves pagina maar je ziet met hoeveel afstand ze in gaat op jou gedicht.
Dat is hard, vooral omdat bij jou die gevoelens er nog zijn, want haat en liefde ligt dichtbij elkaar.
Ik heb dat laatste pas nog ondervonden, en als het van haar kant echt over is, kun je maar één ding doen helaas, en dat is accepteren dat ze niet meer wil en haar woorden serieus nemen.
Dan blijft er voor jou één ding over en dat is afstand gaan nemen, hoe moeilijk dat ook zeker is.
Laat de boosheid en verwardheid en het verdriet er maar uit, daar is niets mis mee, want die moeten er zelfs uit, voordat je verder kunt in alle rust.
ldvd sucks meid, maar hier op de site gelukkig alle begrip.
Liefs en groet van Layla en take care!

afbeelding van waterlelie

@ layla

Klopt, ben echt vreselijk verdrietig en vraag me echt af wanneer het nou eens ophoudt!
Vriendschap is iets wat ik absoluut niet wil. Dat weet ze dondersgoed, dus ze moet niet steeds komen met haar vriendschap. Afgelopen jaar als we ruzie hadden zei ze heel vaak waren we maar vrienden, wil je dat niet proberen? Dus ik zei tot vervelens toe of een relatie of helemaal niks!
Accepteren, daar kan ik nu nog niet aan. Dat trek ik echt niet!!
Afstand nemen heb ik sowieso al gedaan.
Liefs, WL

afbeelding van Ninjaaa

@ Waterlelie

Lieve Lelie.
Heb net al je blogs gelezen en je zit er flink doorheen.
Zoals anderen al gezegd hebben, maak jezelf los. Geen contact meer zoeken op wat voor manier. Ik heb dit 4-5 weken gedaan (nu probeer ik t te beperken tot noodzakelijke dingen/zo min mogelijk) en dat heeft me veel goeds gedaan. Ik voelde me sterker. Heb nu weer een berg nieuwe vrienden. Zorg dat je op stage met dat meisje contact onder houd. Ga eens uit met haar vrienden groep bij wijze van spreken. Zoek naar ander slecht onder houden contact en leer nieuwe mensen kennen. Dat is echt het beste medicijn. En met nieuwe mensen bedoel ik geen nieuwe liefdes, maar nieuwe vrienden Glimlach Die mensen kunnen je hier echt doorheen slepen zonder dat ze dat bewust doen.

Sterkte.

afbeelding van waterlelie

@ ninaaa

Bedankt voor je reactie!
Ik heb je een tijdje gemist op het forum, hoe gaat het met je?
Ga ook zeker geen contact meer zoeken met haar. Misschien over een tijdje, laten we zeggen een week of 3,4.
Heb een oude vriendschapsband aangehaald. Ik ging met dat meisje en haar kleine shoppen. Was wel goed om er even uit te zijn. Alleen ze is nog niet weg of begin te janken op straat, dus heel snel naar huis gefietst.
Met dat meisje van stage weet ik het niet. Zou haar heel graag alles willen vertellen, maar loop daar stage en wil niet de roddel van de afdeling worden. Lucht toch liever hier op het forum mijn hart, omdat ik dan gewoon alles kan zeggen. GHoef niet te denken, straks vinden ze me raar ofzo..
Verder heb ik ook weer vaker contact met een meisje, we gingen gister gezellig een stuk wandelen. Echt heerlijk is dat.
Jij ook heel veel sterkte en een fijne avond!

afbeelding van Ninjaaa

@ Waterlelie

Mooi dat je het iig leuk hebt gehad.
Het meisje van stage hoef je natuurlijk niet gelijk alles te vertellen.
Maar je kunt misschien wel wat opbouwen als het lukt. Een luchtige vriendschap. Ik vond het best fijn om vriendschappen te hebben waarbij ik niet aan mn ex herinnerd werd en het ook niet over hem ging.

Ik was even afwezig omdat ik het tyfus druk heb. Stage begonnen, doe veel leuke dingen met vrienden enzo. Dus vandaar. Heb jullie nog een hoop te vertellen. Maar nog niet de tijd gevonden om er over te schrijven hahaha Tong

Fijne avond.