pff luduvudu

afbeelding van anna1001

Het gaat de hele tijd goed, denk soms een dag of dagen niet aan mn ex, geniet van het leven. van mn vriendinnen, van mn familie. ik geniet van leuke dingen doen. mn vriendinnen zeggen dat ik weer de oude ben zoals vroeger en dus ook leuker. kortom: ik ben mn relatie kwijt, maar heb er heel veel positieve dingen voor terug gekregen!

Maar.... dan zie ik (door mijn eigen schuld) een foto van hem. ik kijk in zijn ogen, komt van alles aan herinneringen naar boven. zie ons samen, in bed, op de bank, lachen, huilen, noem maar op. ik voel me vreselijk, mis hem vreselijk. alsof mn hart en mn keel wordt dicht geknepen. en dan komen de tranen en houden ze niet op..

I hate it. Je weet dat het oke is zo, we hebben geen toekomst. ik wil hem niet terug. ik heb het geaccepteerd en een plek gegeven. de relatie is over maar je gevoelens niet. ik was zo gehecht aan hem, had/heb zulke sterke gevoelens. en daar blijf je mee zitten. je kan daar helemaal niks mee. wachten totdat het dan een keer over gaat? dat je iets van hem kan zien of horen, zonder dat je daar van gaat janken en een rot gevoel daar van krijgt? ik vraag het me af of dat ooit ga lukken.

afbeelding van again

ik snap je helemaal! Voel ik

ik snap je helemaal! Voel ik ook zo, na 2 maanden.....

afbeelding van verboden liefde

Ik snap je helemaal. Maar die

Ik snap je helemaal.
Maar die gevoelens zijn het ergste. We hebben tijd nodig dat heelt alle wonden. En van je af schrijven dat is ook fijn en vooral weten dat je niet alleen bent met deze ellende die we allemaal mee maken.
Iedergeval heel veel sterkte.

afbeelding van StormBC

Begrijp het gevoel heel erg

Begrijp het gevoel heel erg goed.
Ik stel mij die vraag ook steeds af of ik er ooit echt volledig mee kan breken.
Of ik mijn ex met iemand anders kan zien lopen.
Momenteel ontwijk ik gewoon alles waar zij kan zijn.
Ik heb echt geen behoefte om haar tegen te komen.
Hoe minder ik van haar weet hoe beter.. anders ga ik toch mij maar slecht voelen...

Sterkte.

Storm

afbeelding van Machteloosje

heel bekend .. gevoel...

Lieve Anna1001, dat gevoel wat jij nu omschrijft komt bij mij zo nu en dan ook naar boven en dat is heel vervelend.
Je verstand weet dat het niks word, of beter niks kan worden, maar je gevoel kun je niet uitschakelen.. dat heeft tijd nodig. Zoals Petra zegt: je bent niet alleen ! Houd vol....

afbeelding van Dirk30

Komaan Mensen Jullie kunnen

Komaan Mensen

Jullie kunnen het, alleen het vraagt veel vastberadenheid: niets meer van je laten horen. Ik voel me de laatste weken super mede hierdoor. Het gvoel slijt langzaam maar zeker. Ok, ik begrijp sommigen wel. Je weet dat dit de beste oplossing is, maar somehow voelen sommige zich ook een beetje schuldig als ze de ander vergeten zijn. Dat was bij mij ook. Denk eraan, hoe langer je hem/haar ziet hoe langer het gaat duren vooraleer je rotgevoel over is. Terwijl die ander zich misschien te pletter amuseert en jij alle moeite doet om met haar/hem contact proberen te houden, zal hij/zij zich alleen maar opgehemeld voelen en genieten van het feit dat jij rouwt!! Egostreling dus. WEIGER OM HIER AAN MEE TE DOEN.!!! En heb je het moeilijk, gooi het hier op de site ipv die ander te contacteren.

afbeelding van donny

beste anna

Ik had het zelf niet mooier kunnen verwoorden. Vooral het verstikkende gevoel in de keel en hart doet erg veel zeer en de gedachtes zijn zeer deprimerend. Gelukkig ben ik onder handen bij een psycholoog die me er doorheen helpt en ook verwijst naar deze site zodat ik met lotgenoten kan praten. Je blog doet me goed om te lezen en ondanks het helemaal geen prettig gevoel is wil ik je toch bedanken omdat je het verwoord op een manier dat mij niet lukt. Ook zit ik al 6 weken thuis en ga ik liever weer aan het werk ondanks al die liefdes liedjes op de radio. Ik wil je veel sterkte toewensen en ondanks je ook misschien niet klaar bent voor een nieuwe relatie ben ik van mening dat we er pas vanaf zijn als we een nieuwe liefde vinden. Maar eraf komen doen we zeker al heeft het wel tijd nodig. Met vriendelijke groet Donny.