Ups ups ups en downs

afbeelding van lovely_106

Hello iedereen
Het is weer een tijdje geleden, en om eerlijk te zijn gaat het veel beter met me.
Ik denk nog veel aan hem, maar ja, dat moet nog slijten. Ik kreeg veel weerklank van eeen vriendin psychologe die me vertelde dat wat te mooi was om waar te zijn meestal niet werkelijk is. Dat bepaalde mannen gewoon niet beseffen hoe mindfucking het kan zijn om geen afsluiting te hebben van een relatie. En wat voor ravages het kan teweegbrengen.

Ik wil graag een relatie maar ik vergelijk nog steeds met dat ideaalbeeld dat ik had van hem. En toch als ik er dwars door kijk, denk ik dat hij me niets kon bieden. En toch, zoals vandaag, lekker genoten op een terras, ik mis hem weer, en zou huer echt graag van af geraken. Heb zo weinig vertrouwen en zelfvertrouwen...
Waarom duurt dat zo lang? Het is inmiddels sinds eind 2016 dat er geen echte gesprzkken meer geweest zijn via chat. Pff ik haat het. Maar ik zoek nooit meer contact op, terwijl ik hoop dat hij soms toch nog aan me denkt.... maar dat zal niet. Kon hij maar es een berichtje sturen...
Melig toch he die kronkels....

afbeelding van Siesel

Pfff Indeed!

Hoi,

Ik had zo onderschat dat het inderdaad gigantisch lang duurt vooraleer je eindelijk het gevoel hebt dat er geen downs meer zijn. Deze nacht kreeg ik (typisch een vrijdagnacht) de volle lading. Uit een onverwachtse hoek. Al drie jaar oplossingen geprobeerd om op een veilige afstand van elkaar te zijn, ook al is de relatie geen utopie. Je mist die momenten, en dan vraag ik me af wat het beste is.

Ik stelde voor om geen contact, maar de ander laat dat niet toe. Zoals blokkeren kan even nodig zijn, maar dan zit je met die stilte en die toekomstperspectieven dat je vreemden lijkt te worden voor elkaar. En je elk uw eigen leven leidt.

Ik vroeg me gewoon af, ik schreeuw het, wat het beste is?
Absoluut geen contact? Het zit heel diep, zo diep dat die gekende niet-voor-jezelf-liefhebbende kant naar boven komt. Ook al zegt je verstand dat het goedkomt.

Ik heb vandaag een dagboek begonnen. Alsof ik in een trein zit en niet weet waar ik best afstap. Dat je toch ergens eruit moet, een keer. Alleen zie je in de tunnel, jezelf af en toe in het raam (down). Meestal kan je buiten kijken en ziet het er goed uit (up). Dan maak je plezier... Vergeet je het even. Nu komt het telkens terug tot een gemis en spijt. Weet je wat het beste is, nog een sec contact (besef het nut niet v e droog masker op te zetten). Of een periode breken, tot de tijd ervoor zorgt dat je je opnieuw kan openstellen?

Ik snap uw pffffff, het is zo onnatuurlijk om geen deel meer uit te maken v elkaars wereld. Ik vraag me af, als dat effectief nodig is om dan terug kalm te worden in elkaars bijzijn?

Heb geen idee, alleen dat het liefdesverdriet en onzekerheid zwaar weegt en ik echt iets anders kan proberen dan hopen.

Zonnige grtjs!

afbeelding van Trustinangels

Je gevoelens zijn zo

Je gevoelens zijn zo herkenbaar voor mij, en voor nog zoveel andere ook geloof ik. Ik denk dat er bepaalde liefdes zijn waar je nooit echt overheen komt, ook al, als je er inderdaad doorheen kijkt, paste die persoon niet bij je.
Zelf is het nu sinds sept 2016 ook uit met de relatie die ik had met een jongen, hij gaf ook van de een op de andere dag de melding het is op. En dat was het, geen afsluiting, geen gesprek, niks. En tot op de dag van vandaag denk ik er bijna elke dag aan en doet het elke dag wel wen beetje pijn en mis ik hem verschrikkelijk. In jou geval zou he misschien hem nog eens kunnen contacten? Gewoon eerlijk zeggen hoe je je voelt.
Verder wens ik je heel veel sterkte. 1 tip, ga in ieder geval even geen "relatie" is iets met een andere man aan. Zelf heb ik deze fout gemaakt, met het gevolg dat ik weer twee keer gekwetst ben, omdat ik mijn standaarden flink heb verlaagd en partners kies die me niks te bieden hebben, wat ik ook al weet. Maar alles om het gemis om hem te stoppen of te verbloemen. Maar dat helpt dus niet. Dus zoals iederen altijd zegt, blijf lekker op jezelf focussen, en ooit krijgt het gemis wel een plekje

afbeelding van lovely_106

Ook ik ben 2 relaties

Ook ik ben 2 relaties aangegaan zonder succes, want je gaat toch vergelijken he.
Maar heb deze man nu echt wel overal geblokkeerd, al heeft hij me op skype aanvaard heel plots.
Hij zou melding gedaan hebben van stalking wat ik niet gedaan heb.
Maar idd, zonder afsluiting is het een hel. ????
Waarom doen mannen dit toch...

afbeelding van torn

Wat een onzin....

lovely_106 schreef:

Maar idd, zonder afsluiting is het een hel. ????Waarom doen mannen dit toch...

Onzin, heeft niets met mannen alleen te maken. Is iets wat mensen doen, wat iedereen wel een keer kan overkomen en waar legio van redenen voor zijn dat het zo voor je aanvoelt.. Kan zijn dat jouw ex voor zijn gevoel je een afsluiting heeft gegeven maar het niet voldoende voor jou was. Tsja hoe lang wil je ergens over door praten als het voor de een al klaar is en voor de ander niet.........

Nog steeds een een briljant blog over het onderwerp afsluiting van de ex eisen verlangen; http://www.ldvd.nl/van-de-ex-een-%E2%80%9Cafsluiting-eisen%E2%80%9D-om-m...