Weer die onrust door mijn hele lichaam

afbeelding van vlindertje59

Pfff ik weet niet wat er weer aan de hand is met me. Zouden het de weekenden zijn die me telkens weer opbreken?? Ik loop in de rondte als een kip zonder kop en voel de zenuwen weer door mijn lijf gieren. En dan komen de gedachtes weer naar boven, van nooit meer samen dit doen en nooit meer samen dat doen en dan loop ik maar te malen en janken staat me weer naderer dan het lachen. Soms voel ik de paniek weer opkomen. Gisteravond wilde ik het liefst om 7 uur naar bed gaan, in slaap vallen en nergens over te hoeven nadenken. Ik weet ook dat hij dit weekend aan het carnavallen is en dat maakt me nog "misselijker". Gewoon het feit dat ik me hier ellendig zit te voelen en hij gewoon gaat carnavallen. Het zijn van die momenten dat ik me zo klote voel. Ik mis hem gewoon zo erg. Ik was zo intens gelukkig met hem. Toen ik hem had leren kennen kon ik soms tranen krijgen van geluk en nu zijn het hele andere tranen. Ben eigenlijk wel blij dat ik die date niet heb doorgezet vandaag. Ik merk dat ik er eigenlijk nog lang niet voor open sta.
Soms haat ik mezelf, dat ik na 3 maanden nog zo in de put zit en nog zoveel aan hem denk, maar ja ik denk dat dat wel ware liefde is, of was, maar er nog steeds is, snik snik. Wie heeft in godsnaam de liefde uitgevonden???

afbeelding van ikhebhulpnodig1

3 maanden

Bereid je er maar op voor dat het nog eens 3 maanden kan gaan duren, maar de pijn neemt lichtelijk af! Je komt er wel, het zal nog wel even duren hoor voordat je er helemaal overheen bent... Maar binnenkort kun je er anders over denken! Geloof me... Dan is dat scherp randje verdwenen..

afbeelding van vlindertje59

Dank voor je lieve berichtje.

Dank voor je lieve berichtje. Ik hoop het echt weet je dat? O my god, nog 3 maanden??? Nou volgens mij wil ik nooit meer een ander hoor want deze pijn wil ik niet nog een keer meemaken. Blijf dan liever alleen en dat meen ik echt.

afbeelding van sunny1

och meis toch, ja 3 maanden

och meis toch, ja 3 maanden is kort. Ik durf niet te zeggen hoe lang ik al met mn ex in mn kop loop.... maargoed, wat jij omschrijft heb ik niet meer, doe alles, met plezier en heb geen 'paniekaanvallen'meer maar hij zit nog in mn hoofd... dat zal wel zo blijven ben ik bang. maar het wordt anders, zeker weten.

afbeelding van vlindertje59

Ik hoop ooit zover te komen

Ik hoop ooit zover te komen meis. En ja dat ik dan soms nog wel aan hem zal denken zonder paniek en zonder huilen, dat zou ik zo graag willen gaan bereiken. Maar nu elke avond en het weekend denk ik waar zal hij zijn, wat zou hij doen etc. Baal soms zo van mezelf. Ik las trouwens net ergens dat jij ook weer een beetje een terugslagje hebt? Sterkte meis.

Liefs Vlinder

afbeelding van ikhebhulpnodig1

bedoelde inderdaad te zeggen

bedoelde inderdaad te zeggen dat 3 maanden niet zo heel lang is... Bereid je dus nog maar voor en sta stevig met 2 voeten op de grond want ge hoge golven zullen je nog wel een keer het zand in duwen (nieuw spreekwoord!?!?!??!)

afbeelding van Secret

Ik vind de weekenden ook het

Ik vind de weekenden ook het moeilijkst. Ik zit thuis en wat doet hij? Geen idee...
Het is zo rot om niet te weten wat hij doet of waar hij mee bezig is.
Ik mis mijn ex ook heel erg (ondanks dat ik hem regelmatig zie) en vraag me regelmatig af hoe hij zich voelt.
Zou hij al echt helemaal over me heen zijn en niet meer aan me denken?
Het is verschrikkelijk om zelf in de put te zitten en dan te denken dat het hem nog weinig doet.
Ik leef met je mee, want ik weet hoe naar dit gevoel is.

afbeelding van 4n0n13m

Ondanks dat het bij mij pas

Ondanks dat het bij mij pas een dag of 4 uit is herken ik je gevoelens als geen ander.
Mijn vriendin was gisteren ook carnaval aan het vieren, zodat ze haar gedachten even kon verzetten zei ze.
Terwijl ik thuis helemaal panisch van verdriet soms werdt.

Soms voelt het alsof je de enige bent met die pijn en het maar niet kan loslaten terwijl die ander vrolijk fluitend verder lijkt te gaan. Stiekum willen we denk ik weten dat die ander zich ook zo beroerd voelt en datzelfde lege gevoel heeft als wij voelen.

Het is echt heel moeilijk, al moet ik zeggen dat vandaag bij mij de beste dag tot nu toe is.

Maar kom op vlindertje, gewoon doorzetten zou ik zeggen, er zit niks anders op.
Ik denk maar zo, die liefde vind je echt wel een keertje weer opnieuw, ik hoop dat ik dat ook weer zal vinden.

afbeelding van vlindertje59

Dank je wel voor je lieve

Dank je wel voor je lieve reactie. Jeetje, dus bij jou is het pas 4 dagen?? Volgens mij heb jegeen blog, dus ik kan er niet op reageren. Ja klote idee he, dat de ander wel leuke dingen doet en wij hier met de pijn zitten. Mijn ex zegt dat hij zich ook rot voelt etc. maar dat hij er toch ook zo nu en dan ff uit wil en niet steeds thuis wil blijven zitten want anders wordt hij gek zegt hij. Maar ja, of het is een kwestie van vluchten, om vooral maar niet na te hoeven denken, want daar heeft hij wel een handje van hoor. Ik weet niet hoe jouw ex in elkaar zit? En een nieuwe liefde??? pfff nou moet er momenteel echt niet aan denken hoor, en misschien wel nooit meer. Wil niet nog een keer zo veel pijn krijgen. Dit is nu de 2e keer (1e keer het plotseling overlijden van mijn man) en nu de 2e keer, maar dan met de liefde, wat ook als rouw voelt.
Ben blij dat jij vandaag een beetje redelijke dag hebt, kijk wel uit he, want je bent er nog lang niet hoor!!
Sterkte met alles.

Liefs
Vlinder

afbeelding van Senzy

Wat vervelend dat je je weer

Wat vervelend dat je je weer zo ellendig voelt... helemaal niet leuk...
Heel veel sterkte en een dikke knuffel voor je, lief Vlindertje.

afbeelding van vlindertje59

@Senzy

Dank je wel lieverd en ja ik merk inderdaad nu dat het pas 3 maanden is.
Ik hoop wel dat die klote nare weekend gevoelens een keer weggaan.

Liefs
Vlinder

afbeelding van tsommy

ik herken het gevoel. Die

ik herken het gevoel. Die onrust die continu aanwezig is en geen blijf weten met jezelf. Niets is leuk. onmogelijk om jezelf af te leiden. Maar over 1 ding praten. Ik heb zelf dan ook het gevoel dat ik terug naar af ben door haar deze week aan de telefoon gehoord te hebben. Ik haat dit gevoel. Waarom doet het toch zo een pijn.

afbeelding van vlindertje59

@tsommy

Dank je wel voor je berichtje. Ja jij hebt dus precies hetzelfde he. Toevallig lees ik net jouw blog en zag dat er helaas nog niemand heeft gereageerd. Ik ga eventjes reageren.

Liefs
Vlinder

afbeelding van lynnie

valeriaan

hallo allemaal,

voor mij ook dit zo herkenbaar.....het enige wat mij een beetje door het weekend heen sleepte was een valeriaan tabletje! kan helemaal geen kwaad maar haalde voor mij net de vlijmscherpe kandjes eraf.
mischien heb jij er ook iets aan als je dat zou willen.
moet er wel bij zeggen dat ik heel erg in de put zat en die paniek aanvallen echt verschrikkelijk waren , zat maar aan de tafel te huilen en er kwam niets meer uit en dat met 2 kids ging niet werken . mijn vriendin kwam toen met die pilletjes aan en toen ging het iets beter maar wat iedereen ook zegt , dit heeft echt tijd nodig! HELAAS

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Moet je daar een receptje

Moet je daar een receptje voor hebben of kun je die zo gewoon halen bij de kruidvat?!

afbeelding van vlindertje59

die kun je zo kopen bij het

die kun je zo kopen bij het kruidvat, ik heb ze ook maar werken niet helaas

afbeelding van sunny1

Kijk ook maar uit met

Kijk ook maar uit met pilletjes. Weet je, het haald de scherpe kantjes er van af, maar het zet ook de verwerking op een lager pitje. Bent dan wel even geholpen, maar het komt toch, als je stopt met pilletjes. Ga, schreeuwen, sporten, poetsen (helpt heeel goed Glimlach Wandelen, brul mee met favoriete muziek.. Ga schrijven en verbrand het daarna, goede verwerkings methode. Een projecteer je gevoel gewoon hier!! Daar is de site voor.
Vlindertje, je weet dat ik ook weer ff een dip had. Gisteren moest ik werken met carnaval, zag er zoooo tegenop, echt geen zin. Maar toen het eenmaal zo ver was, en ik er middenin zat, was ik toch heel blij. Die inzichten zijn dan fijn om te hebben, dus probeer iets, ook al lijkt het onzinnig, je moet even weten wat bij jou werkt.
xx Sunny

afbeelding van petermetkids

hoi vlinder, ieder verwerkt

hoi vlinder,

ieder verwerkt het op zn eigen tempo. Ik heb er ook lang overgedaan. Ik kwam ineens op t punt dat ik het licht zag. Ik denk dat jij nog in het verwerken zit. daar is niets mis mee. Dat moet je zeker doen, niet schamen ervoor. Het is logisch en niet meer dan normaal. Blijf sterk en probeer langzaam los te laten. Hoe is de grote vraag en alleen jij kan dit beantwoorden. HIer op de site heb ik ook veel steun en hulp gevonden daar is dit voorbedoeld. Laat je gevoelens spreken en wij helpen en steunen je met woorden meer als dat kunnen we niet doen, maar kop op

gr

peter

afbeelding van Moerbei

Wat naar meis. Ik verwacht

Wat naar meis. Ik verwacht dat wat er gebeurde op Valentijnsdag en het smsje van hem de dag erna ook parten kan spelen in hoe je je nu voelt.
Geef jezelf wat tijd, er komt echt een moment dat je je weer beter gaat voelen.

Sterkte meis!!!

afbeelding van vlindertje59

@Lieve allemaal

Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie lieve reacties en steun op mijn blog van afgelopen zondag. Dit gevoel is nog steeds niet helemaal weg. Zeker nu het weer avond wordt komt het weer opzetten. Overdag weet ik dat hij werkt, maar zodra het na 17.00 uur is dan ga ik weer malen en me af vragen wat hij aan het doen is etc. Grrrr soms wordt ik echt helemaal gek van mezelf, maar ik denk dat jullie dat vast wel een beetje herkennen he.
Nogmaals dank jullie wel.

Liefs Vlinder
XX

afbeelding van PoemLover

Ik heb even de reacties

Ik heb even de reacties gelaten voor wat het is (zo veel). Drie maanden is nog niet zo veel vlindertje, niks om je schuldig over te voelen. Wie de liefde heeft uitgevonden? Sommige mensen zeggen: God. Maar met Hem heb ik niet meer zoveel, want zij was heel gelovig. Dit, kan ik je wel vertellen, heeft het voor mij nog moeilijker gemaakt haar los te laten, mede omdat niemand er met mij over wou praten zonder geïrriteerd te worden. Maar het gaat nu niet om mij. Ik voel de wanhoop in je woorden lief, vlindertje. Als ik je een advies zou mogen geven: Sta jezelf toe liefde te voelen voor hem, dan is het waarschijnlijk allemaal sneller voorbij...