wie kan me helpen met het volgende

afbeelding van grietus

hallo allemaal ik schrijf dit blog omdat ik ergens mee zit en er erg onder door ga zo ik man 40 jaar woon achtig in emmen zit met het volgende probleem ik heb sinds eind febr een vrouw leren kennen uit den haag beetje contact op gedaan en praten telefoonnr uitwisselen je kent het wel vervolgens hadden we een afspraak geplent bij eertse date klikte het goed maar naar mate ze elke x per trein hier na toe komt werd het als maar minder heb het gevoel dat ze iets voor me verbergd voor mij had ze een vriend met drank probleem heeft meerdere keren geprobeerd met hem maar word elke x door haar ex geterg en geplaagd ook wij hadden er over zijn problemen ik en haar vinden elkaar leuk maar zoals ik al zei heb het vermoeden dat ze nog steeds met haar ex omgaat terwijl ze tegen mij had gezegt nix meer te willen met haar ex man paar weken terug converteerde mijn ouders met haar en vroegen of ze nog omging met haar ex nee werd er gezegt wil met je zoon veder ik heb nix met me ex man maar wat ik niet begrijp is als je geen relatie met je ex wil waarom heeft zij haar nr nog in haar whatsapp en in haar telefoon ze werd boos op me toen me ouders en ik vroegen of ze nog contact hadden met haar ex nee zegt ze steeds we hebben nu 3 maanden iets met elkaar en we hebben nog steeds geen sex met elkaar gehad ook werd me gezegt als ik haar streeelde door haar haar dat het haar nix deed en geen tinteling gevoelen voor me heeft.
paar weken terug toen ze bij me was kreeg ze een belleje van haar ex maar werd veder niet op gereageerd ik vroeg haar wat hij wilde van haar en dat ze hem ff terug moest bellen vanwegen wat hij met haar wilde nu word er gezegt dat hij nieuwe vriendin heeft maar ik geloof er nix van.
heb gewoon het gevoel dat ze elke x naar haar ex gaat want die woont 10 minuten bij haar vandaan en ze komt ook pas heel laat op whatsapp ze verzind allerlei smoesjes dan moet ze daar heen dan naar een huis kijken dan dit dan dat en word me steeds gezegt heb het huis niet genomen moest veel aan gebeuren ze laat me heel lang wachten voor ik antw van haar krijgt wat betekend dit allemaal ik zit hier erg mee wie heeft er tips vpooor me alvast bedankt

afbeelding van Nientjuh1

Oké Uh. Erg onduidelijk

Oké Uh.
Erg onduidelijk verhaal zo zonder punten, komma's en hoofdletters.
Ik moest eerst puzzelen wat er nou stond.
Maat goed, je vertrouwt je vriendin niet. Daar heb je vast alle redenen voor, heb je haar een keer betrapt? Is ze heel duidelijk aan het liegen? Is haar verhaal steeds anders? Of is het gewoon een gevoel?
Als het alleen een gevoel is dan zou ik even heel goed met haar gaan praten. Misschien is die bezorgdheid nergens voor nodig en is het gewoon jaloezie en onzekerheid.
Want waarom zou ze een relatie met jou beginnen als ze nog gevoelens heeft voor haar ex? Zo lang hebben jullie geen relatie nog, dus als het zo was dat ze nog wat voor hem voelt zal het niet zo extreem moeilijk voor haar moeten zijn om het te zeggen en uit te maken toch?
Maar dat doet ze niet. Ze blijft bij jou. In een relatie gaat het om vertrouwen en eerlijkheid. Wees dus eerlijk tegen haar en kijk wat er gebeurt!

Gr Nina

afbeelding van grietus

nee klopt ik vertrouw me

nee klopt ik vertrouw me vriendin niet echt nee.
heb het gevoel dat ze iets achter houdt voor me en ben wat voorzichtigere geworden omdat ik al meer dan genoeg gezeik heb gehad met vrouwen ze zegen dit maar doen het ander snap je dus ben voorzichtiger en heeft nix met jaloezie te maken hoor want dat ben ik niet heb gewoon het gevoel dat ze niet echt eerlijk tegen me is. ik heb haar niet betrapt nee maar elke keer als ze iets met me afspreekt beld of appt haar ex vriend haar dus en dat is beetje verdacht lijkt me ook draagt ze zijn armband voor een poos terug heb geegt dat het me stoorde ze wou nix meer met hem maar iets met me opbouwen snap je dus ja al met al beetje vreemd ze hebben toen een zondag toen ik en me vriendin ruzie hiero ver hadden zij met haar ex gepraat en ze is toen zondag niet bij me geweest maar naar hem om te praten ze zijn als vrienden uit elkaar gegaan werd me gezegt maar ik geloof dat niet.
hij woont 10 minuten bij haar vandaan dus ze kunnen als ze willen zo iets afspreken ik zit in emmen dus ik zie niet wat ze uitvreet, haar verhaal is ze wil nix met hem en ze voor mij kiest en dat houdt ze vol maar wat ik dan niet snap waarom heeft zij zijn telefoonnr nog in haar telefoon en waarom bericht hij dan lijkt me niet voor nix lijkt nog steeds of hij iets van haar wil
vind hallemaal wel wel raar want had haar ook gevraagd of een knuffel of iets zelfs als ik haar streel dat het haar nix doet dan klopt er iets niet lijkt mij.
ik ben eerlijk tegen haar maar zij niet tegen mij lijkt het wel

afbeelding van Nientjuh1

Puzzelen

Het is echt een gepuzzel om te achterhalen wat je nou typt.
Maar je hebt dus eigenlijk niet echt een goede reden om haar niet te vertrouwen, behalve je gevoel.
Niet dat dat geen goed reden is hoor, begrijp me niet verkeerd.
Maar als zij zegt dat er niks is dan moet je dat maar geloven, er is niks aan te doen.
En dat zij zijn tel. nr. nog heeft zegt niks. Ik heb ook heel lang het tel. nr. van een ex gehad. 1 tel. nr. heb ik zelfs nog van een ex. Wij waren ook als vrienden uit elkaar gegaan. We spraken elkaar super vaak, maar er speelde niks tussen ons. Als we nog wat wilden samen, waren we nooit uit elkaar gegaan, snap je?
Zij kiest voor jou, dat moet je geloven, zo niet, moet je het uitmaken vind ik. Jij vertrouwt haar totaal niet, dat is geen goede basis voor een relatie.
Je hebt met haar gepraat, zij zegt dat er niks is, jij gelooft dat niet. Zo blijft dat doorgaan natuurlijk. Tot jij zo verbitterd bent dat je geobsedeerd raakt en het helemaal niet meer los kan laten.
Vertrouwen jongen, dat is alles. Kan dat niet, kan je geen relatie hebben.

afbeelding van Pba1211

lastig voor jullie

Grietus,

Wat ik uit het verhaal begrijp is dat jij je vriendin niet vertrouwd, maar eigenlijk ook niet echt een reden hebt anders dan je gevoel hierin. Kun je voor jezelf nagaan waarom je dan haar niet vertrouwd..?
Ik denk dat dat al heel erg belangrijk is...wat maakt dat je zo denkt... komt dit uit jezelf of is het sowieso lastig om anderen te vertrouwen..?

Wat al eerder is geschreven...Als ze zegt dat ze voor jou kiest dan zul dat moeten geloven tenzij je een reden hebt die anders bewijst.
Als je haar om een onduidelijke reden niet geloofd en je kunt er niet over praten met elkaar dan wordt het erg lastig om een mooie relatie op te bouwen.

Wellicht kun je haar uitleggen waar je mee zit zonder argwanend over te komen...
Als je weet wat je van haar nodig hebt in een relatie kun je dat bespreekbaar maken waarna je kun tbezien of dat wat jij nodig hebt haalbaar is en vice versa.

ik wens je veel suc6 met deze strijd,

afbeelding van grietus

ik vind het maar vreemd heb

ik vind het maar vreemd heb haar net aan de telefoon.
ze zegt net tegen mij dat ze haar ex weer had gesproken dat zijn nieuwe vriendin in het ziekenhuis ligt.
ik ben ben zelf vaak bedonderd geweest daarom maakt het mij dat zo denkt.
werd me net gezegd dat dat zijn ex iets met haar wil afspreken vraag me aff waarom mijn vriendin moest werken op kinderboerderij en kwam pas 19.00 pas thuis dus ja vind het allemaal vreemd.
heb meerdere keren met haar gesproken ze weet mijn probleem