Ik denk dat ik nog van haar hou...

afbeelding van Aus123

8 Juni, 2019. Dat was de dag dat mijn ex vriendin me totaal onverwachts verliet en mij 3 weken later inruilde voor een ander, iets waar ik al mijn vermoedens bij had. Man man man, wat een klote tijd volgde daarna.. huilen, depri, alleen maar aan haar denken en dit heeft zeker 4 maanden geduurd. Daarna ging het steeds beter en ondertussen kan ik met zekerheid zeggen dat ik 1000% over mijn liefdesverdriet heen ben.

Ik sport weer veel, zit kippie lekker in mijn vel en merk ook dat ik wel weer toe ben aan iets nieuws. Heb ook al kort gevoelens gehad voor iemand anders. Ik denk nu misschien nog 1 a 2 keer per dag aan mijn ex, dit is altijd als ik iets tegen kom of als ik in een situatie zit die me aan haar doet denken. Ik voel dus geen verdriet meer, geen gemis of iets dergelijks. Ik heb laatst ook haar nieuwe vriend tijdens het uitgaan in Nijmegen ontmoet, lekker lang gebabbeld met elkaar en shotjes gedronken. Absoluut aardige kerel en ik heb ze nogmaals het beste samen gewenst.

MAAR nu komt het

Ondanks dit alles merk ik dat ik nog wel echt van haar hou. Nu voel ik echt het verschil tussen houden van en verliefd zijn. Ik ben gelukkig als zij dat ook is, ik wens haar het allerbeste en ik hou gewoon van haar maar niet met een verliefd of relatie gevoel. Ik heb natuurlijk 0 contact en dat is maar goed ook, maar het vreet wel een beetje aan me. Het is natuurlijk niet iets slecht, maar blijft dit dan je hele leven? Ik zou zo een nieuwe relatie kunnen hebben, verliefd worden en gelukkig zijn maar dan weet ik zeker dat ik nog steeds van mijn ex houd. Is dit gek? Het is zo'n diep gevoel, het verdriet en het missen en verliefdheid slijt. Maar het echte diepe houden van blijft bij deze ex denk ik. Ik hoop dat we in de toekomst gewoon goede vrienden kunnen zijn Glimlach

Als ik dit zo voel en ik hoor verhalen van vrienden en familie hoe het met hun exen is baal ik wel een beetje dat het zo moest gaan. Is blijkbaar iets speciaals, dat echte echte houden van en dat blijkbaar niet bij iedere relatie dat heeft.
Kunnen anderen zich hier in vinden? Voelt soms alsof ik de enige ben ook al is het liefdesverdriet al lang voorbij.

Groetjess,

H

afbeelding van Time

Je houd nog van je ex.....dat

Je houd nog van je ex.....dat kan ik niet begrijpen als ik je verhaal zo lees. Ze dumpt je plotseling en na 3 weken lag ze al te krikken met iemand anders. Ook heb je haar nieuwe vriend ontmoet en met hem gepraat en je wenst hun het beste. Man man man, je bent veels te goed voor deze wereld. Je wordt geditched voor iemand anders en je loopt nog achter haar aan...

Als ik jou was zou ik niks meer te maken willen hebben met zo'n mensen. Waarschijnlijk word je nog uitgelachen ook nog. Kijk zegt haar nieuwe vriend, je ex vriendje was met me komen praten terwijl ik al met je bezig was tijdens jullie relatie, wat een debiel denkt die.

Ogen open doen!!! geen contact meer zoeken, die kerel evt. een kopstoot geven en doorgaan met je leven! Ga lekker tinderen, wellicht als je wat ander vlees proeft ben je er zo overheen! Succes ermee!

afbeelding van InDeMaling

Mindgames

Aaaaahhh de bekende 'mindgames' komen om het hoekje kijken.....Je idealiseert haar terwijl ze jou heeft gedumpt en al na 3(!) weken een ander heeft.

Zal me niets verbazen als ze al iets met hem had tijdens jullie relatie en tegen jou heeft gezegd; 'ik kende hem pas 3 weken nadat onze relatie uitraakte hooooooorrr..'.

Wat jij nu moet doen is stoppen met haar te idealiseren en deze blog van mij helpt je hierbij:

https://www.ldvd.nl/om-het-ldvd-pijntraject-te-verkorten-the-list

afbeelding van Jatoch

Herkenbaar

Vrouwtje was al aan het afsluiten in jullie laatste fase vd relatie. 3 weken na jou een nieuwe vriend betekend dat die jongen al eerder in beeld was. Je goedheid wordt gezien als zwakte, ookal bedoel jij het niet op deze manier. Ik ben net als jij ook te lief geweest. En ben er helemaal niks mee opgeschoten. Niks meer van je laten horen en negeren kan ook averechts werken trouwens. Belangrijkste is wat jij vind en voelt. Je hebt aan niemand verantwoording af te leggen dus je kan alles zelf invullen zoals jij wilt. Maar probeer dicht bij jezelf te blijven en niks te forceren. Zie dat je bezig bent met sporten dat is altijd goed. Heeft mij ook enorm geholpen. Ik ben ongeveer 5 jaar verder na de breuk en ik moet zeggen dat het allemaal minder wordt. Heb tot voor kort ook nog veel aan exje moeten denken. Paar keer per dag, nachtmerries etc. Ik heb het niet af kunnen sluiten omdat ik te lief ben geweest. Heb haar succes gewenst met nieuwe relatie wtf xD. Ik hield rekening met haar en.niet met mezelf. Je bent genaaid kerel vergeet dat niet. Zorg dat je deze emoties uit je systeem krijgt voordat ze je systeem over gaan nemen. Uiteindelijk ben je de lachende 3e, maar het duurt nou eenmaal even voordat je op dat punt aankomt. Werk aan jezelf en geniet van het leven. Dan durf ik je te beloven dat het leven nog hele mooie dingen in petto heeft voor jou. Exje daarintegen krijgt haar verdiende loon nog wel. Nieuwe relatie induiken is het makkelijkste wat ze kon doen. Karma doet haar werk nog wel.. terwijl jij dan al ver vooruit bent ^^. Succes ouwe zet hem op.