Marlies

afbeelding van Maurice v Bussel

Lieve Marlies,

Wat heb ik je in Gods naam aangedaan?
Ik kan je niet genoeg vertellen hoeveel ik van je hou...
Je bent nog steeds de ware voor mij..
Ik ken je genoeg om te begrijpen wat er door je heen gaat.
Schat, weet je dan niet hoe mooi ik je vind? Hoe bijzonder het gevoel is dat ik krijg als ik met je praat?
Denk je niet dat ik even onzeker ben dan jou? Ik ben niets zonder jou lieve Marliesje..
Ik mis je stem, je gezicht, je lach, je tandjes, ik mis je zoo verschrikkelijk schatje van me!
Ik vergeef je wat er ook is! Aub, vergeef je mij ook??? Wat ik ook heb gedaan, liefde moet de juiste lijm zijn
om alles te lijmen. Weet dat ik altijd voor je klaar sta. Dat ik van je droom, aan je denk zodra de zon opkomt...Dat ik je niet langer kan missen omdat je zon speciaal gevoel bij me los maakt, ik wil je niet kwijt. Wat ik zag was bijna om niet te geloven, je zette me eruit. Wat is er in godsnaam mis? Ik ben er enorm boos om geworden, voor al omdat je weet hoe ik ben, ik zou je nooit verraden. Ik heb zelfs mijn vrijheid op het spel gezet voor je. Toen je in nood zat, was ik er voor je. Misschien niet met de beste oplossing, maar ik heb voor je gevochten, altijd. Ik weet nog de talloze keren dat je me appte, ooh hoe blij was ik dat ik zon zorgzame lieve vriendin had ontmoet. Ik leerde je kennen toen je in de moeilijkste periode van je leven stond, daar in de Woenselse Poort. Ik heb je meerdere malen bezocht, en ik nam altijd de zon mee. Klopt dat? Ja toch...Misschien heb ik je ergens teleurgesteld, ik weet het echt niet. Bij mij zat alles goed en ik ben nog steeds enorm verliefd op je Marliesje. Waar komt die woede vandaan? Ok, ik ben soms jaloers geweest, maar vooral omdat ik van je hou en je niet kwijt wilde. Ik heb nog nooit zulke lieve dingen gehoord als van jou. Alsjeblieft schatje, Marliesje, Maurice mist je en ik wil deze relatie niet verbreken. Luister aub twee keer naar je hart voordat je mij aan de kant zet...misschien krijg je er ooit onherstelbaar veel spijt van. Ik ga kapot zonder mijn Marliesje..>Blauw omdat ik van je hou, en rood tot in de dood!!!!

afbeelding van Time

Liefde is geen lijm of een of

Liefde is geen lijm of een of ander mooi sprookje. Mensen raken van nature uitgekeken op elkaar, de een sneller dan de ander. Er liggen altijd nieuwe 'betere' partners op de loer. Vooral in deze tijd waar het zo makkelijk is om nieuwe mensen te leren kennen.

Ik snap dat je verdrietig bent als je partner er een einde aan maakt terwijl je dat zelf niet wil. Maar tijd heelt alle wonden over paar maanden ben je wellicht het swipen op Tinder op zoek naar een nieuwe rit, want zo zijn mensen Glimlach

afbeelding van Annomien

Geld niet voor iedereen...

Nou sorry, maar dat hoeft niet voor iedereen te gelden. Het is niet zo dat je een soort vlo bent en zo van de 1 overwipt. Zo werkt dat bij mij in iedergeval niet.

afbeelding van Mo12345

Serieus?????

Maurice, wil je onmiddelijk die foto van M. weghalen net als jullie namen. Je bent nog gekker dan ik al dacht; hoe haal je het in je hoofd om haar privacy zo te grabbel te gooien omdat ze je gewoon niet meer moet.
Vertel liever wat je DEED als 'zo boos werd' en jaloers, vertel over de keren dat 'je hand uitschoot, of je voet. Dat gejank over spijt brrr.... rillingen over mijn rug.

Serieus laat haar met rust je klinkt als een hele enge stalker van het soort dat hun bezit niet zomaar laat gaan en haar uiteindelijk k.o. slaat als ze je echt niet meer moet of erger.
Idioot. Nee is nee wat begrijp je daar niet aan?

afbeelding van Jatoch

...

Aldus een zeer gefrustreerde Mo. Kan zijn eigen leventje niet op de rails krijgen maar komt wel even vertellen wat je wel en niet mag doen. Hypocriet mannetje.. Iedereen.heeft recht om hier zijn verhaal te vertellen op zijn manier.. Als dat je niet bevalt dan ga je maar lekker ergens anders janken / je frustraties uiten.