Blog van Amar

afbeelding van Amar

Gister mijn ex gezien. Vandaag op vakantie.

Hoi mensen. Gister heb ik na lange tijd na ongeveer een maand mijn ex gezien. Ik had haar gebeld om te meeten. Zij twijfelde en zei uiteindelijk toch ja. Enkele minuten later smste zij het af en dat we het beter een andere keer kunnen doen. Hierop antwoorde ik dat het prima is en dat we het dan over een paar weken doen aangezien ik vandaag op vakantie gaat. Hierop reageerde ze verbaasd en vervolgens via een 2e sms wenste ze mij een fijne vakantie waarop ik haar bedankte. 10 min later belt zij mij alsnog op om te meeten.

afbeelding van Amar

Dromen, bios en slecht gevoel

Vandaag weer over mijn ex gedroomd, echt klote is dat. Meestal gebeurt het wanneer ik vroeg wakker wordt en daarna weer in slaap probeer te vallen. Tussen de tijd dat ik wakker word en weer in slaap probeer te vallen, pieker ik meestal over mijn ex. Daarna droom ik dan over haar. Grappig,

afbeelding van Amar

Boek terug bij mijn ex geretourneerd

Vandaag heb ik het boek terug bij mijn ex geretourneerd. Ik heb het gevoel dat het mijn verwerkingsproces vertraagd. Het boek vertelt je o.a dat je minimaal 30 dagen geen contact met jouw ex moet opzoeken. Ik zit inmiddels op iets meer dan 2 weken. Twee weken geleden was ik 100% van overtuigd dat ik na 30 dagen weer contact zou opzoeken, nu na 2 weken twijfel ik daaraan. De 1e stap heb ik al gezet, dat is het boek terugsturen. Nu vraag ik mij af of ik ik over 2 weken wel contact moet gaan opzoeken.

afbeelding van Amar

Terugval gehad

Vandaag ben ik met een extra verdrietig gevoel opgestaan. Ik heb namelijk na lange tijd weer over mijn ex gedroomd. Raar, omdat ik in het begin droomde ik constant over haar, elke dag. Dit kwam denk doordat ik constant achter haar aan zat, maar daarna waren de dromen na een tijdje weer gestopt. Nu ik meer dan 2 weken geen contact met haar heb gehad, heb ik weer over haar gedroomd. Het voelde fijn aan, maar toch baal ik ervan omdat het niet de realiteit is.

afbeelding van Amar

Doorgaan is moeilijk

Waarom is doorgaan zo moeilijk? Waarom denk ik elke dag aan mijn ex als ik opsta of wanneer ik naar bed gaat. Ik weet dat ik verder moet gaan, dat wordt ook continu aan mij vertelt, toch om een of andere reden accepteert mijn hart dat niet. Ik ben zelf nog maar een jongeman van 22 jaar maar toch kom ik uit een soort van 6 jarige relatie. We waren beide 16 jaar toen we elkaar leerden kennen. Tienerliefde zou je kunnen zeggen, wat weten nou 2 tienertjes over wat echte liefde inhoudt. Nu ik haar kwijt ben realiseer ik wat ik mis en wat er bij liefde/gezonde relatie komt kijken.

Inhoud syndiceren