Blog van baramari

afbeelding van baramari

in gesprek met mezelf ; wat wil ik nu eigenlijk

dat is lang geleden dat ik mezelf die vraag gesteld heb.

ik vind het ook echt gek om toe te geven, maar ik weet niks te verzinnen.

ja, rust.. dat wil ik. daar kan alleen ik wat aan doen.Om dat te bereiken moet ik mezelf echter van een paar dingen blijven overtuigen.
1. niet achterom blijven kijken met spijt, je kunt het niet meer terugdraaien.
2. natuurlijk ligt het niet aan jouw inzet ; je hebt immers gegeven wat je kon, je bent alleen jezelf vergeten ergens onderweg.
3. geef hem de kans om te beseffen wat ie mist; uhm ja, maar doet dat er eigenlijk nog toe.

afbeelding van baramari

dag 1: houdt me tegen, ik wil niet bellen!

pfff..... afstand nemen.. IK ben zo vastbesloten om niks van me te laten horen...maar wat is dat moeilijk zeg.
De woorden: tis beter voor je, tis beter voor je, geniet nou van jouw rust betekenen nog steeds minder voor me, dan de woorden in mijn hart: geef hem zijn rust, geef hem zijn rust

afbeelding van baramari

toch beeindigd: wanneer de opluchting gaat overheersen..

hoi.

na een paar dagen weg te zijn geweest ben ik er weer.
toen jullie afgelopen zaterdag gezellig ad borrel zaten, was ik een moeilijke stap aan het zetten.. namelijk het beeindigen van mijn complexe,leuke dingen doen, afwacht relatie.
dit was niet alleen moeilijk omdat ik er voor wilde gaan en hij er niet klaar voor was... maar moest los gaan laten uit liefde...

uit liefde voor hem...maar vooral uit liefde voor mezelf..

afbeelding van baramari

kan iemand me uitleggen hoe........

ik ga er opnieuw een blog aan wagen.....want ik ben nog steeds in het aantrek-afstoot spelletje verwikkeld.. Ondanks mijn voornemen om voor mezelf afstand te gaan houden slaat elk berichtje van zijn kant nog steeds in als een bom...
Ik hoop dat iemand me kan uitleggen waarom hij toch de aandacht blijft zoeken.. van juist diegene die hem "benauwd" momenteel..

afbeelding van baramari

sterk moment : nu de stap zetten..... wat vinden jullie? dringend inzicht nodig...

goedemorgen..
Er is weer een avond en nacht voorbij waarin ik mezelf horendol maak met afwegingen, bedenkingen enz.

Ik heb nu de stap gezet om voor mezelf te gaan kiezen, te blijven kiezen en Mr Cool helemaal los te laten.

Ik heb nu zo links en rechts bij hem laten vallen dat ik weinig trek heb in dit gedoe, rust wil en hem loslaat, maar de echte stap om hem te zeggen dat ik geen contact wil, is nog niet gebeurd.

afbeelding van baramari

heb gekozen voor mezelf: maar mijn hoofd denkt wat anders dan mijn hart zegt

in mijn vorige blog, schreef ik al dat de situatie tussen mij en Mr Cool momenteel van standje 2 terug naar standje 1 is gegaan.

Naar aanleiding van een app bericht van Mr cool twee dagen geleden waarin hij schreef : ("grofweg vertaling want heb bericht gewist.")
goede vrienden oke, samen leuke dingen doen, als ik er zin in heb, is dat niet goed genoeg, ook goed. Heb nu weinig zin in samen leuke dingen doen, want heb zat te doen. In welke standje ik nu sta, weet ik het, als je er niet blij mee bent, laat het dan los en ben blij", is er een en ander verschoven.
aanleiding.

afbeelding van baramari

van (te snelle) prille relatie naar afstand naar daten :help! wordt er gek van!

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier. Ik lees al wel enkele weken jullie blogs en haal daar soms best goede tips en adviezen uit en voel me wat minder alleen in het gevecht met mijn eigen hoofd en hart.
Ik wil nu graag mijn verhaal eens aan jullie kwijt en kijken of jullie me misschien raad kunnen geven...m.a.w ik kom er zelf even niet meer uit.

Vanaf afgelopen maart heb ik contact met een grappige,leuke (maar complexe) man van 40 jaar. Ik ben zelf 32 jaar.Dat complexe zal ik nog wel uitleggen dadelijk.

Inhoud syndiceren