Blog van bbiiaannccaa

afbeelding van bbiiaannccaa

de rollercoaster

Mijn nieuwe verhaal

Een man ontmoet helemaal geweldig kon ik mee praten en begrepen elkander echt. paar kleine probleempjes hij ligt in scheiding en zat volledig met zichzelf in de knoop. Uiteindelijk heel veel positieve mooie dingen meegemaakt en heel eerlijk gepraat ook over bijvoorbeeld het feit dat hij een tijd lang (terwijl ik al in beeld was) nog heeft nagedacht samen met zijn ex over een doorstart van het huwelijk e.d. We hadden afgesproken om volledig eerlijk te zijn over gevoelens en gedachtes. dat is niet heel makkelijk omdat zijn gevoel nogal op en neer vloog door deze situat maar het schepte wel duidelijkheid.

afbeelding van bbiiaannccaa

weer terug bij af

Ja mijn leven is zo gezellig paar dagen geleden nog een optimistisch berichtje inmiddels helemaal in puin. Ik vertel mijn verhaal nog wel kan ik nu nog niet, niet weer.. Hoe vaak kan iemand achter elkaar in puin liggen voordat je niet meer omhoog kan krabbelen? ik weet niet of ik het weer kan..

afbeelding van bbiiaannccaa

bedankt iedereen

Nog even een laatste update van mij. Het gaat helemaal goed met me veel over mezelf geleerd de afgelopen maanden. Mijn ex helemaal afgesloten. inmiddels weer verliefd... In het begin doodeng maar veel gepraat met elkaar. Het zal geen makkelijke weg worden omdat hij ook nogal een verleden bij zich draagt maar ik ga het nu wel anders aanpakken. Open communicatie, liever confronteren dan dingen die je niet wil accepteren. En bianca blijft voortaan op de eerste plek staan! Ik wens iedereen heel veel sterkte toe in deze zware tijd. Het gaat echt voorbij. Ik heb de stukken terug gelezen die ik heb geschreven in mijn vele dagboeken en las daarin dat ik midden februari nog hoopte dat ik een ongeluk zou krijgen zodat ik van alles af was.

afbeelding van bbiiaannccaa

liefde

het ging eigenlijk de afgelopen tijd zo goed met me ik heb zin in het leven allemaal mooie vooruitzichten. woensdag kreeg ik een sms van mijn ex out of the blue en het deed me eigenlijk weinig op dat moment. Maar vandaag bah! ik ben weer zo met hem bezig ik wil dingen met hem delen en hem zien. Nou ja ik weet niet of het hem is ik denk dat ik gewoon weer eens tegen iemand aan wil kruipen niet alles alleen hoeven doen.. Ik heb hard aan mezelf gewerkt dat kost enorm veel energie maar is het wel waard maar vandaag ben ik gewoon alleen maar moe en wil ik tegen iemand aan kunnen leunen. Ik mis gewoon liefde denk ik...

afbeelding van bbiiaannccaa

jojo

Ik lijk wel een jojo alleen al als ik mijn blogs teruglees pff. Nu gaat het eigenlijk wel goed geloof ik (ik durf het haast niet meer toe te geven). mijn positieve spirit blijft. Ik heb wederom weer met mijn ex gesproken. Het vreemde was was dat hij het alleen maar had over de dingen die hij lief aan mij vond en de streken die ik uithaalde. Uiteindelijk heb ik het gesprek omgedraaid omdat ik zwak word van zo'n gesprek en heb ik gesproken met hem over wat we allebei hebben geleerd van deze relatie. Ik vroeg me namelijk heel hard af of hij persoonlijk iets geleerd had. Ik heb hem eerst verteld waar ik stond en in hoeverre ik dichter bij mijzelf ben gekomen en dat ik anders in het leven sta nu en dat ik mijn eigen rust begin te vinden.

afbeelding van bbiiaannccaa

ik trek het niet meer

het lukt me gewoon niet meer het ging alle weken zo goed ik was positief, sterk. ik dacht dat ik er wel was. Vandaag ben ik verdrietig en boos.. En ineens zijn de vragen weer terug. Hoe kan het dat iemand op 10 januari nog zit te bedenken wanneer en waar je met de vakantie naar toe gaat en het de 20e uit maakt. We hadden dromen toekomstplannen maar niets daarvan was waar. Hoe kan hij dit dan zeggen hoe kan hij me dan die hoop geven en hem daarna volledig de grond in stampen. Nu loopt hij me alleen maar te verkondigen dat hij zo blij is met zijn keuze en hoe deze keuze is voor hem en dat hij zich goed voelt en hoeveel vrijheid hij wel niet heeft.

afbeelding van bbiiaannccaa

is vriendschap echt zo slecht?

Ik lees bijna in alle reacties terug dat vriendschap je alleen maar pijn doet. Is het dan echt zo slecht? Ik ben het nu aan het proberen met mijn ex (is nu iets meer dan een maand uit) omdat ik het zonde vind om iets intiems zomaar helemaal weg te gooien. Natuurlijk loopt het af en toe stroef want eerst dacht hij continu dat ik hem terug wilde (nu nog soms af en toe merk ik aan hem) dit is absoluut niet zo. ben ik dan zo stom bezig? wil ik de waarheid niet zien of zit er toch een andere kant aan? graag ervaringen. liefs

Inhoud syndiceren