Blog van christi

afbeelding van christi

Weer bij elkaar

Het is bijna niet te geloven maar...we zijn weer bij elkaar!
Door toch maar steeds weer het contact te houden, vanuit mijn kant, en het communiceren op een andere manier is het gelukt het vertrouwen weer terug te krijgen!
Het is toch bijzonder dat het goed is gekomen want 9 weken geleden was het wat hem betreft echt over...hij geloofde er niet meer in! De ruzies waren te heftig!

afbeelding van christi

Voorzichtig weer contact

Glimlach Er is inmiddels al weer veel gebeurt!
Bijna 8 weken geleden is mijn relatie in een flinke dip geraakt, flinke ruzie,s via telefoon, whatsapp en mail.
Hij geloofde er niet meer in, dat het nog gaat werken in de toekomst.

Ik heb heel veel geleerd inmiddels en ben mijzelf ook eens onder de loep gaan nemen.
Mijn manier van communiceren en het niet begrijpen of kunnen verplaatsen in en van die ander heeft er behoorlijk aan bijgedragen dat het misging.

afbeelding van christi

44 jaar en aan de kant gezet.

Hallo, hier mijn verhaal , mijn persoonlijk drama maar ook dat van mijn 2 nog jonge kindern. Afgelopen januari heeft hij mij verteld onze relatie na 23 jaar te willen beeindigen. Hij voelt zich niet meer gelukkig in de relatie en wil even afstand nemen. Inmiddels zijn we ruim 3maanden verder en woont hij sinds 3 weken tijdelijk in een vakantiewoning een half uur bij ons vandaan. Het liep de laatste paar jaar ook niet echt helemaal lekker meer tussen ons maar dat had zo zijn redenen. We hebben 2 kinderen die alletwee een stoornis hebben, de een is autistisch en de ander heeft adhd.

Inhoud syndiceren