Blog van Cucharada

afbeelding van Cucharada

Ben ik weer even =)

Hallo lieve ldvders,

Inmiddels kom ik heel wat minder op de site! Het is nu 3,5 maand uit en het gaat een stuk beter met mij! Ik werk nu ook lekker op een camping en verblijf daar de hele week. Het is super hard werken, lekker veel afleiding dus. We zitten daar met 12 mensen dus ook in de avonden heel gezellig. Ik kan nu ook echt zeggen, tijd en afleiding zijn healers.

afbeelding van Cucharada

Totaal anders dan verwacht..

Hallo lieve ldvders,

afbeelding van Cucharada

Afspreken

Hallo lieve ldvders!

Het is al een tijdje geleden dat ik een blog heb geplaatst. Dat komt dat het wel redelijk met me gaat. Ik ben ook iets minder op de site, wat toch wel aangeeft dat ik er minder mee bezig ben. Maar vind het nog fijn om mee te lezen en af en toe te reageren als iets me aanspreekt.

afbeelding van Cucharada

Indianenverhaaltje

Indianenverhaaltje

Een oude Cherokee Indiaan gaf zijn kleinkinderen les over het leven...

Hij vertelde hen: 'Er is een gevecht gaande binnenin mij, een vreselijk gevecht tussen twee wolven.

De ene wolf is slecht - hij is angst, woede, afgunst, verdriet, spijt, hebzucht, arrogantie, zelfmedelijden, jaloezie, wrok, minderwaardigheidsgevoel, leugens en ego.

De ander is goed - hij is vreugde, vrede, liefde, hoop, samen delen, kalmte, nederigheid, vriendelijkheid, welwillendheid, vriendschap, invoelingsvermogen, gulheid, trouwheid, en vertrouwen.

afbeelding van Cucharada

Ik en mijn gevoel

Ik weet gewoon even niet meer hoe ik me voel. Ik voel me niet goed, dat is overduidelijk. Ik weet even niet meer wat ik met mezelf aan moet. Overlevingsmodus is denk ik waar ik in zit. Ik haal eigenlijk nergens voldoening uit. Het hebben van geen werk is gewoon enorm klote, thuis wonen bij mijn ouders ben ik echt zat! Het voelt alsof ik op een kruispunt sta, geen idee heb welke kant ik op moet en omdat ik het niet weet ga ik op een bankje bij het kruispunt zitten. Het voelt alsof ik van het leven ben vervreemd. Het is één grote nare droom.

afbeelding van Cucharada

To all of you!

afbeelding van Cucharada

Vandaag ben ik boos

Ik hou veel te veel van jou. IK HAAT HET. Ik haat wat je gedaan hebt.
Je hebt me in de steek gelaten. Ik haat het dat je me zo'n pijn hebt kunnen doen.
Ik wil je niet langer missen, ik wil dat je weg gaat uit mijn hoofd, misschien zelfs uit mijn hart.

JE MOET WEG!!!

Inhoud syndiceren