Blog van dennisbeer

afbeelding van dennisbeer

1 maand later

Zijn we dan toch uit elkaar sinds vrijdag. Het weekend daarvoor zijn we nog samen geweest,alles ging goed en voelde goed. Maandag was de laatste dag samen,ze zat weer tegen me aan zoals in het begin. Noemde me weer schatje en kroop lekker tegen mij aan. Dinsdag ook nog samen geweest,ik moest werken maar kwam daar pas thuis achter dus ben gegaan. Zij bleef en ontving mijn vrienden,dat ik terug kwam ging ze naar bed. Ze was in het weekend al ziek geworden.

afbeelding van dennisbeer

onzeker en bang

Na mijn vorige blog zijn we nog steeds samen maar doen heel rustig aan. Wat ik erg moeilijk vind,ik hou zoveel van haar en wil graag samen zijn en mijn liefde weer geven. Maar zij is ook nog zo bang dat het weer fout zal gaan en weet niet of ze haar angst opzij kan zetten en mij weer kan lief hebben. Als we samen zijn genieten we met volle teugen,en wanneer we niet samen zijn sms,msn of bellen we. Nu zien we elkaar 4 a 5 dagen niet en zij heeft dat nodig,maar diep van binnen ga ik er kapot aan. We hebben een vakantie geboekt maar nog niet geannuleerd maar ook niet betaald.

afbeelding van dennisbeer

wat is het leven raar

Vorige week dinsdag maakte mijn vriendin het uit. En terecht want door mijn depressie kon ik haar geen liefde meer terug geven, maandagochtend kreeg ik een sms dat ze mij succes wanste o het werk want ik werkte voor het laats met een client van mij. Zondags hadden we ook nog gebeld,dus ik smste maandag dat ik het fijn vond haar weer gesproken te hebben. Dit vond zij ook, s'avonds kreeg ik nog een sms dat het wel vreemd zou zijn elkaar weer te zien. Ik haal een client bij haar van de groep op.

afbeelding van dennisbeer

veel verdriet

Sinds dinsdag is het uit met mijn vriendin,ze is echt geweldig en alles wat ik me maar kan wensen.
Sinds 4 maanden zit ik in een depressie en had ik totaal geen interesse meer in alles om me heen,ze gaf me heel veel liefde alleen kon ik haar niks meer terug geven. Dit heeft haar ook veel energie gekost en na vandaag haar gesproken te hebben geeft ze aan tijd nodig te hebben. Ondertussen werk ik aan me depressie en ga zsm naar een psycholoog.
Ik mis haar heel erg en hou ziels veel van haar,maar weet nu echt niet wat ik moet?

Inhoud syndiceren