Blog van frummel

afbeelding van frummel

5 maanden

Hallo!

Wat gaat de tijd ontzettend snel jongens, jeetje. Kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik huilend mijn eerste blog zat te schrijven.

Maar goed, ik wilde toch nog even een kleine update schrijven gezien ik opeens weer terug bij af lijk te zijn.

afbeelding van frummel

mweh

Hallo lieve mede-ldvders,

Even een update.
Het is al een maand geleden of zo dat ik voor het laatst iets geschreven heb. Eigenlijk gaat het best wel goed!
Ik heb ondertussen niet stil gezeten. Ben onlangs verhuisd, veel leuke dingen gedaan met vrienden, naar een festival geweest en weer begonnen met werken na drie weken vakantie. Heb zelfs al een paar leuke dates gehad!

afbeelding van frummel

Wel te doen zo

Het is nu 5 dagen geleden dat ik hem voor het laatst gesproken heb, op zondag om precies te zijn.
Ik heb toen nog alle vragen van mijn kant zijn kant op gegooid en ook eerlijk antwoord op gehad. Dat was wel fijn.
Na dat gesprek heb ik letterlijk alles verwijderd. Zijn nummer, de gesprekken, foto's van mijn telefoon (staan nog wel op mijn computer, maar geen behoefte om te kijken), gesprekken op Facebook, ga zo maar door.

afbeelding van frummel

Ego

Hoe langer ik erover nadenk hoe meer ik mij afvraag of ik hem nou echt zo mis of dat het mijn ego en trots is die zijn gekrenkt.

Is het niet zo dat toen het weer goed kwam ik mij onbewust in bescherming heb genomen en mij daardoor stiekem voor een deel voor hem heb afgesloten?

Is het niet zo dat hij heeft gedaan wat ik niet durfde? Bang dat de veiligheid weg zou vallen en ik die weer opnieuw moest vinden?

Want kom op, ik wist allang dat hij zich niet volledig gaf en dat ook nooit heeft gedaan. Maar de hoop en wat ik dacht wat liefde was hield mij staande.

afbeelding van frummel

Pfff

Hallo allen,

Ook ik kamp met liefdesverdriet en niet zo'n beetje ook.
het verhaal:

Bijna vier jaar geleden kreeg ik een relatie met mijn nu ex vriend. We hebben elkaar leren kennen via internet. We waren allebei niet op zoek, maar raakte met elkaar in gesprek en dat klikte eigenlijk meteen. Na een paar maanden en heel wat gesprekken verder hadden we besloten om elkaar te ontmoeten. Hij is naar mij toegekomen en is meteen blijven slapen, uiteraard hebben we ons heel netjes gedragen! Dit was het begin van een heel intense, speciale maar voor mij toch moeizame relatie.

Inhoud syndiceren