Blog van italygirl

afbeelding van italygirl

16 augustus

Beste K.,

Dit is zo'n datum die ik niet zomaar kan laten voorbijgaan, zonder het van me af te pennen, 16 augustus, proficiat K., we zouden 4 jaar samenzijn... deze datum vierden we elk jaar in alle romantiek, de dag na Moederkesdag...
Deze dag 4 jaar geleden kusten we voor 't eerst op het bruggetje aan de Nete, het leek alsof ik de lotto had gewonnen, maar dan in de liefde, en jij zei dat ik je leerde wat liefde was...
Bedankt om het met me geprobeerd te hebben, K.....
Twee jaar geleden wensten we onszelf nog vele jaren samen, ?¢‚ǨÀúvoor altijd' en boven ons hoofd knalde het vuurwerk, en wij dachten dat dat betekende dat wij samen ?¢‚ǨÀúmeant to be ?¢‚ǨÀú was....

afbeelding van italygirl

de kracht van ons afscheid

Volgend liedje beschrijft woordelijk wat er nu in me omgaat?¢‚Ǩ¬¶.. prachtige tekst?¢‚Ǩ¬¶

Your heart is not open so I must go

The spell has been broken, I loved you so

Freedom comes when you learn to let go

Creation comes when you learn to say no

You were my lesson I had to learn

I was your fortress you had to burn

Pain is a warning that somethings wrong

I pray to God that it wont be long

Do ya wanna go higher?

Theres nothing left to try

Theres no place left to hide

Theres no greater power

Than the power of good-bye

Your heart is not open so I must go

afbeelding van italygirl

the power of goodbye

Inmiddels zijn we 9 maanden verder...
Ik denk dat ik eindelijk bevallen ben van wat ik moest leren uit onze breuk?¢‚Ǩ¬¶ik stond misschien niet helemaal realistisch in het leven, in relaties, in de liefde!
Maar ik ben wel blij dat ik deze intense vorm van liefde in z'n puurste vorm heb gevoeld.

Hetgeen het allermoeilijkst is voor mij, is loslaten. Maar dat loslaten ben ik nu aan 't leren, een heel krachtige les.
Beseffen dat het leven vergankelijk is en dat we van elke dag moeten genieten. En zooooveel andere lessen...dat mensen niet perfect zijn, dat iedereen een verleden meedraagt en daardoor niet altijd goed kan handelen als het niet verwerkt is, dat mensen het niet per sé op 'mij' gemunt hebben als ze me pijn doen. Ik verwacht nu ook niets meer van een andere, zodat elk mooi ding dat iemand doet voor me een extra in't leven is.

afbeelding van italygirl

flarden van zomerherinneringen maken me gek

Lieve K, dit schreef ik gisteravond laat voor jou:
De plaatsen waar we naartoe gingen, daarvan heb ik me de meeste al voor de geest gehaald of nogeens bezocht, maar 't zijn de kleine dingen die nu opduiken en die soms nog het meeste pijn bezorgen, kleine stomme dingetjes die me telkens weer herinneren aan hoe vreselijk die afscheuring was van jou tov mij.

Flarden van herinneringen spoken door m'n hoofd, nu weer door de warme temperaturen, en de zomergarderobe die ik daarvoor weer moet opdissen, kledingstukken waar herinneringen aan vasthangen, die ik met jou gekocht heb?¢‚Ǩ¬¶zo ook dat zwarte rokje dat ik vorig jaar in juli op vakantie droeg, tijdens ons dinertje in een romantisch restootje in Bellagio.

afbeelding van italygirl

feestje

Misschien een gek of leuk ideetje, maar zou het eens niet leuk zijn een gezellige get-together te organiseren voor al wie wil eens gezellig babbelen over de onderwerpen op deze site, en daarna even alle zorgen op zij zetten en gewoon uit de bol gaan?

Wil m'n mede-ldvdertjes wel eens leren kennen en en er samen met hen een 'goei lap op geven' zoals ze dat hier zouden zeggen.......

Wat denken jullie ervan? Ergens in Zuid-Nederland of Antwerpen (niet ver van breda)

Als er ge?ɬØnteresseerden zijn, ik wil wel wat organiseren.
Denk dat wij allen een goei feestje goed kunnen gebruiken.

Liefs,

afbeelding van italygirl

onze hartjes herkenden elkaar....tot op zekere diepte

Lieve schat,

Toen ik jou voor 't eerst in je ogen keek, voelde ik een soort herkenning.
Die kinderlijke na?ɬØviteit van een sterke maar zachte teddybeer waar ik als klein meisje al van droomde.
Ook jij herkende mij als naiëf goed hartje naast het jouwe, 2 hartjes die hunkerden naar een innig geluk en verstrengeldzijn.
En we werden ver-liefd, vertederd door elkaar?¢‚Ǩ¬¶.Zo brachten we een aantal prachtige jaren door, waarin liefde, genieten van elkaar en er elke minuut van de dag voor elkaar zijn, centraal stonden.Ik beleefde ons sprookje. Ook als het eens minder ging, bleef ik geloven in ?¢‚ǨÀúwij tweeën' voor altijd samen, zeker als je mij dat nogeens bevestigde.

afbeelding van italygirl

de kunst van de rede

Beste site-genoten,

Dit is geen typisch ldvd-gerelateerd onderwerp, maar ik wil het toch graag even aan jullie kwijt.
Als ik jullie reacties lees, zie ik dat velen op de site op eenzelfde manier nadenken en dingen beredeneren zoals ik soms doe, vaak tot vervelens toe voor mezelf?¢‚Ǩ¬¶filosofisch noem ik het, psychologisch doortastend, spiritueel of whatever?¢‚Ǩ¬¶
We spreken hier over het verlies van onze liefste, maar daarbij komen er zoveel andere zaken ter sprake, gevoelens die hiermee gepaard gaan of betekenissen die we eraan willen geven?¢‚Ǩ¬¶.ben zo blij dat er ergens ?¢‚Ǩ‚Äú op deze site dus - w?ɬ®l dieper gefilosofeerd wordt.

Inhoud syndiceren