Blog van Jaël--

afbeelding van Jaël--

Nooit verliefd

Pff, mijn leven is totaal veranderd. Nadat ik 2 jaar met een leuke jongen heb gelopen, ben ik nu helemaal los. Ik date veel, maar afspraakjes betekenen tegenwoordig niks meer. Ik herinner me dat ik vroeger zo zenuwachtig als ik een afspraakje had.. Nu? Ik doe soms niet eens m'n best om er goed uit te zien en toch, toch vinden ze me leuk. Ik vraag me echt af waarom, ik kom altijd zo nonchalant over. Maargoed, mijn probleem is dat ik gewoon maar niet verliefd wordt. Ik ben maar geïnteresseerd in 1 iemand, iemand die helaas een stukje ouder is, maar mij in z'n macht heeft.

afbeelding van Jaël--

ben ik gebruikt?

Ik werd verliefd op mn beste vriend, zo'n 2 jaar geleden. Uiteindelijk hebben we een dik jaar lang 'iets' gehad. Hetzelfde als een gewone relatie maar niet officieel, ookal wist bijna iedereen dat wij iets hadden, op feestjes waren we niet altijd lovers, we acteerden als vrienden. Als we samen waren, was het perfect. We hebben elkaar ontmaagd. De meeste mensen zagen het als een friends-with-benefit relatie, maar er zaten wel degelijk gevoelens bij. Maar we waren dus nog wel single en dus vrij in wat we deden.

afbeelding van Jaël--

Kan iemand me helpen?

De laatst tijd heb ik heel veel contact gehad met een hele goede vriend van mij. En nu kom ik bij het eerste probleem. Ik denk dat ik hem leuk vind. Maar hij heeft al iemand. Toch zoekt hij veel meer contact met mij dan met zn vriendin. Ik ging gisteren met hem mee naar huis. Hij woont in een andere plaats. Ze zouden die avond met het gezin uit eten gaan en ik mocht mee. Ik kende die ouders nog niet heel goed, dus vond het wel een beetje eng. Nu kom ik bij het tweede probleem. Zijn broertje vond ik voor de vakantie heel erg leuk. We hadden een klik.

afbeelding van Jaël--

Wat wil hij nou?

Het begon voor de zomervakantie. Een goede vriend van mij, die ik nog niet lang kende, heeft een broertje waar ik wel interesse in had. niet dat iemand wat wist ofzo. we gingen afspreken en hij ging dus ook mee. ik had hem al een paar keer kort gesproken. Die dag voelde ik een klik. uiteindelijk zaten we dicht naast elkaar een film te kijken. we raakten elkaar vaak aan. ik was verliefd.... we smsten heel veel! we spraken nog een keer af voordat we elkaar 5 weken niet zouden zien. weer was het een beetje aan elkaars handen friemelen enzo. het was spannend.

Inhoud syndiceren