Blog van klootviool

afbeelding van klootviool

Waarom jaloers?????

Ik ben even weggeweest maar heb toch nog een vraag.

Ik heb al een tijdje een hele leuke nieuwe vriendin. Ze is geweldig. Ze vecht voor mij en ik voor haar. We zijn samen zoveel mogelijk en ze heeft mijn kinderen ontmoet. De boys waren eerst afstandelijk en ik heb ze alle tijd gegeven. Zodat mijn kinderen en mijn nieuwe vriendin aan elkaar kunnen wennen. nu gaat het zo goed dat ze al blijft slapen als ik mijn kinderen heb. Ze maakt steeds meer een deel uit van mijn nieuwe leven.

afbeelding van klootviool

Eindelijk berusting

Dit is de laatste keer dat is op de site zal schrijven.

afbeelding van klootviool

Hoop is een leugen.

Hoop is een leugen die je gebruikt om door de dagen heen te komen.
Maar hoop is alleen te gebruiken wanneer beide kanten er nog iets van willen maken. Helaas is dat voor mij na 6 maanden eindelijk duidelijk. Pas na 6 maanden is het door gedrongen dat de hoop iets is wat ik dacht te hebben. Maar elke keer viel ik harder. totdat ik niet meer wilde vallen. En echt ben gaan kijken naar wat er nu nog over is. En dan is de hoop weg. Alles is weg. En een grootte leegte komt er voor in de plaats.

afbeelding van klootviool

3 weken goed = 3 dagen slecht

Ik heb een week of 3 een goede tijd gehad. Dacht weinig aan mijn ex. Kon afstand houden en zelfs genieten van mijn reboud relatie. Ze is zo lief voor me. Ook al weten we allebei dat dit geen lang leven is beschoren. Maar toch. Het voelt fijn en veilig. Maar die ex blijft in je hoofd zitten.

afbeelding van klootviool

na 2 weken een terugval.

2 weken niet hier geweest. Was ook niet nodig. Ik heb iemand gevonden die in het zelfde pakket zit als ik. En we hebben een paar leuke dagen/nachten gehad. Maar het doet niets met me. Ik mis mijn ex nog te erg. Tuurlijk is het leuk om smsjes te krijgen waarin je word opgehemeld. Maar het voelt niet goed.

afbeelding van klootviool

Net wakker

Ik ben net wakker. Heb redelijk geslapen. In ieder geval 4 uur aan een stuk. Vanavond zie ik haar weer als de overdracht van de kinderen er is. Ik heb nu al een knoop in mijn maag. En ik moet de hele dag nog.

afbeelding van klootviool

weer terug bij af

Na vandaag veel te hebben gebeld en gesproken met vrienden ben ik toch weer terug bij af. Ik heb gisteren haar oude mobiel gevonden en de smsjes van 3 dagen geleden gelezen. daar was heel duidelijk in te lezen dat ze door gaat met leven en uitgebreid seks heeft met een ander. Ik heb vannacht niet geslapen en veel gepraat met vrienden. Bij hun kan ik aangeven dat het pijn doet maar dat het ook over is. En dat ik nu weer door wil gaan met leven.

Inhoud syndiceren