Blog van lebbi

afbeelding van lebbi

Krijg grip!

Hey allemaal,
Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier een blog heb neergezet en eigelijk gaat het erg goed. De eenzaamheid begint een beetje te wennen en merk dat ik met dit nieuwe leven best uit de voeten kan! Het beste hulpmiddel dat ik mijzelf heb gegeven om hier beter mee om te kunnen gaan is zorgen dat ik grip kreeg op de situatie. Mijn ex heeft me verlaten, heeft weken nagedacht wat ze wou.. en heeft precies bepaald wanneer ze reageerde op mijn emails of andere dingen.. dit vrat me op.. ik zat toch weer thuis te wachten of te hopen op bericht..

afbeelding van lebbi

...en toen ging het goed!

..precies verklaren waarom kan ik niet..maar sinds een paar dagen gaat het echt lekker met me. Ik voel me ontspannen, relax, doe weer onverwachte dingen en voel me waar dan ook op mijn gemak!! Ik kan weer lekker spontaan dingen aanpakken en maar zien waar het eind van de dag me naar toe brengt.
De afgelopen dagen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mijn ex niet meer terug wil. Ik merk dat ik nu lekkerde en zelfverzekerde in mijn vel steek dan ik heel lang (echt lang..) heb gedaan! Ik moet mijn ex misschien zelfs op dit moment wel dankbaar zijn dat er een punt achter gezet heeft!

afbeelding van lebbi

Ik zou zo graag!

*Niet luisteren als je niet tegen depri muziek kan*

Mjah, beetje hoe ik mij nu voel :S

afbeelding van lebbi

Hoe gaat het nou?

Ik probeer al de hele dag een antwoord te geven op die vraag... Opzich zit ik goed in mijn vel, ben leuke dingen aan het doen, veel contact met vrienden, stapel nieuwe kleding, huis is netjes, ben weer opgewekt, mijn zelfvertrouwen is zelden zo hoog geweest.. en ik heb min of meer besloten het gevecht om mijn ex terug te winnen maar op te geven. De afgelopen twee maanden heb ik zo ontzettend mijn best gedaan om haar dingen uit te leggen en haar proberen te laten zien dat sommige dingen heel anders zijn dan zij zich in haar hoofd heeft voorgesteld...maar ik kan niet tot haar doordringen.

afbeelding van lebbi

De stemmetjes in je hoofd!!

Mijn ex is nu een aantal weken geleden weg gegaan. De grootste reden dat ze er een punt achter heeft gezet is dat we in een grote sleur zijn beland, we hebben een flinke tijd naast elkaar geleefd in plaats van met elkaar. Ik weet zeker dat als we allebei (en ik misschien iets meer) onze best doen, dat we dan een schitterend leven konden hebben.. Nu is mijn ex heel duidelijk geweest, ze ziet dat ik mezelf open heb gesteld (emotioneel gezien) en dat ik meer kan dan ik de afgelopen maanden heb laten zien.. maar ze voelt er niets voor om het alsnog te proberen..

afbeelding van lebbi

Lost...

Niet alleen schrijven helpt, soms wil het ook wel eens helpen om iets te photoshoppen...

http://img51.imageshack.us/img51/8590/mmdodv8p.jpg

Een tijdje geleden gemaakt toen ze het nog maar net uit had gemaakt...

afbeelding van lebbi

Wanneer stopt het?

Hallo allemaal,
Een aantal weken gelden is voor mij zeer plotseling mijn relatie verbroken...ik heb geknokt zo goed ik kon om haar toch te overtuigen dat wij een toekomst samen hebben...maar ze is erg overtuigd dat het beter is om beiden alleen verder te gaan. Na bijna 6 jaar vind ze het verschil in onze karakters te groot. Nu kan ik me daar wel iets bij voorstellen omdat we allebei niet echt onszelf zijn geweest de laatste maanden..de bekende sleur was er nogal ingekomen.. maar ik zou zo graag haar willen laten zien dat het wel kan.

Inhoud syndiceren