Blog van Liefde

afbeelding van Liefde

Update.. waar is hij toch mee bezig:S

En ja hoor.. Meneer is jaloers geworden..

Vorige week zaterdag.. Ik was erg vrolijk en aan het lachen en praatte gezellig met vrienden etc. en hij flipte.. Hij heeft me werkelijk voor alles uitgescholden met de ergste scheldwoorden die ik hier dan ook maar niet noem, waar iedereen bij was.. Hij heeft zichzelf flink voor schut gezet maar ook flink laten kennen. Wat ik heb gedaan.. Ik was totaal in shock door zijn woorden, maar deed tegen hem net of ze me niet raakten.. Wil je me nooit meer zien? Oww nee P. Ik wil JOU nooit meer zien, kun je nu weggaan Glimlach.. Hij flipte helemaal en toen eb ik geschreeuwd dat hij me nu verdomme met rust moest laten en moest opdonderen, hij schrok zich rot want ja dat verwachtte hij natuurlijk niet dat ik tegen hem uit zou vallen..

afbeelding van Liefde

Voor mezelf gekozen!!

Het is klaar nu! Ik heb voor mezelf gekozen, en ga verder nu. Tuurlijk blijft het mijn eerste liefde, en zal hij altijd een plekje in mijn hart hebben, maar na alle vernederingen, gekwetst worden, al die dingen.. heb ik nu voor mezelf gekozen, en het voelt heerlijk! Ik kan weer lekker op stap met vriendinnen, ik hoef geen ander, maar ik zou mezelf wel weer open kunnen stellen voor andere mensen.. later!

Wat nu gewoon het enige is wat super is, is dat ik voor mezelf heb gekozen! Het voelt heerlijk, en hopelijk blijft het ook zo!

Heerlijk.. en ook alle steun en meningen van de mensen op deze site, is super!

afbeelding van Liefde

Een tussendoortje

Een tussendoortje, dat was ik en niet meer dan dat.. oww wat hield hij toch veel van me, wat wilde hij toch graag bij me blijven.. en wat wilde hij mij nooit meer kwijt.. en nee, hij was haar helemaal vergeten, hij hoefde haar echt niet meer..

Neee daarom ga je nu met haar. Omdat je haar niet meer wilde..

Ik ben echt bedrogen, voorgelogen en een tussendoortje.. Wat was ik uberhaupt voor jou? Ik gaf je alles, ik paste me aan je aan, ik deed alles voor je.. 1 groot verschil, Ik hield echt zielsveel van jou.. echt zoo veel, onvoorstelbaar, dat heb ik nooit gevoeld en je was alles voor me! Ik was zo spontaan en leuk, ook naar andere mensen toe, door en voor jou ben ik veranderd in saai. Vrienden deed ik nuchter tegen, want anders werd jij boos, iemand gedag zeggen durfde ik al bijna niet meer, anders zou jij tegen me gaan schreeuwen, omdat je zo jaloers was..

afbeelding van Liefde

Een berichtje van Hem :S?!?

Godverdomme! Waarom gaat die klootzak niet uit mijn hoofd. Gisteren stuurt hij me om half 1 s'nachts!!!!!! een smsje.. hoe het gaat en hoe mijn avond was. ik uitteraard terug smsen.. hij ook weer smsen. Nu heb ik dus een nieuwe telefoon, met touchscreen waar ik nog niet veel van begrijp. Zie ik opeens een telefoontje staan met zijn naam :S belde ik hem :S Of er was een liefbedoeld spookje, maar ik meen dit serieus.. ik belde hem niet, opeens kwam dat (cursus telefoon is dus handig) en ja hoor.. te laat met ophangen.. beetje gepraat, was wel gezellig.. opgehangen, krijg ik een smsje.. was leuk je ff gesproken te hebben! slaap lekker, kus XXX!

afbeelding van Liefde

Hij is jarig vandaag :(

Hij is jarig vandaag Verdrietig En gisteren elkaar gesproken.. Hij sprak me aan, Ik shaken, maar goed.. het was nog een leuk gesprek ook.. gezellig en ik wilde weggaan maar hij zei min of meer zo van of ik niet even kon blijven omdat het gezellig was.. ja en ik heb uiteraard nog even tegen hem gezegd wat een slet/hoer (sorry voor de woorden) die griet is.. want kom op P. heb ik gezegd, je bent een tweede keus,, ze wilde je 2 jaar geleden niet, maar nu het uit is wel.. je denkt niet na, je bent nog dommer dan het achterend van een varken.. tsja kon het niet laten.. want straks zat ik weer te janken.. en ook zei hij weer dat ik er leuk uitzag.. en hij maakte zich zorgen om me, ''want ging het wel goed met me, je bent zo mager geworden''. Nou het gaat uitstekend met me! lig elke nacht te janken, kan niet slapen en niet eten.. Nee hij was wel lief tegen me en weer zei hij dat hij niet uitsluit dat het weer iets zou kunnen worden, want de gevoelens zitten er heus nog wel ergens.. maar ja zij is er nu, dat gedrocht.. Toch vind ik dat wel moeilijk, want wat moet ik daaruit opmaken, ''ik sluit het niet uit''..

afbeelding van Liefde

Love kills, drills you through your heart

Janken.. alleen maar janken van binnen.. alleen maar denken aan hem en wat hij wel niet allemaal doet met dat varken..

Ik sta op met hem in mijn gedachten.. en weer huilen.. en geen smsje of belletje van hem.. geen lieve woordjes.. geen ontbijtje.. en maar vorlijk doen tegen iedereen en de hele dag denken aan waarom het zo gelopen is. en ik ga slapen met hem in mijn gedachten

Je kunt niet eten.. niet slapen, s'nachts huilend wakker worden van die vreselijke nachtmerrie.. want dat is het toch gewoon, een nachtmerrie.. nee het is geen nachtmerrie, je was bang voor deze nachtmerrie en de nachtmerrie is nu uitgekomen.. Kom je erover heen..? ooit? Krijg je hem nog terug als hij beseft hoe goed je voor hem was?

afbeelding van Liefde

Wat denken jullie? Waarom zij!?

Hopelijk kunnen jullie een mening geven.. Waarom als je me ziet nog wel gevoelens voelen, maar er niets mee willen doen omdat dat varken er is? Ze had 1.5 jaar lang de tijd om iets met hem te krijgen, maar dat deed ze niet.. ze wilde aandacht van hem, en het was zo een leuke jongen, maar zij had haar vriend.. 1.5 jaar lang wilde ze alleen maar zijn aandacht en wilde verder niets. Toen kreeg hij iets met mij en wilde ze nog steeds aandacht en vond ze het vreemd dat hij dat niet wilde geven. ze ging stoken tussen ons en bleef maar in zijn leven komen. Nu is het uit tussen ons en heeft ze gelijk weer aangepapt met hem.. het is nu ook uit met haar vriend en ze vind hem leuk en wil graag afspreken.. en ja een relatie zit er ook wel in..

Inhoud syndiceren