Blog van Little roos

afbeelding van Little roos

Next ?!

What's the problem?

Ik het al helemaal voor me.....een leuke vent die helemaal gek op mij is en met wie ik leuke gesprekken heb, leuke dingen doe (kan van alles zijn) en helemaal gelukkig ben. Pats...ik ben gelijk weer wakker. Droom maar verder, maar zo is het op dit moment niet met mij gesteld. Ik kom maar niet van mijn liefdesverdriet af. Voor m'n gevoel draai ik in een kringetje rond. Ik blijf maar denken aan mijn ex en tegelijker tijd wil ik hem vergeten. Het is nu bijna een half jaar geleden dat ik het uitmaakte met mijn ex. We waren toen voor de 2e keer wat met elkaar begonnen. Ik heb het zelf uitgemaakt omdat ik het gevoel had dat hij niks om mij gaf.

afbeelding van Little roos

Nog een hobbeltje te gaan....

De laatste tijd ben ik hier niet veel meer te vinden en het gaat ook echt goed met mij moet ik zeggen. Ik heb de breuk tussen mij en mijn ex voor een groot gedeelte echt verwerkt. Het voelt als een opluchting. Als ik mijn vorige 'blogs terug lees, kan ik alleen maar zeggen dat veel dingen allang niet meer spelen in mijn leven. Ik heb mijn ex de laatste 2 maanden niet meer gezien en dat geeft mij de rust die ik nodig heb. Door hem niet meer te zien, kan ik verder met het opbouwen van mijn nieuwe leven en toekomst!
Er is nog wel iets waar ik me moeilijk over heen kan zetten en dat is wel iets wat al veel langer speelt. Mijn ex had 2-3 dagen na onze breuk al weer een nieuw vriendinnetje. Ook een ex van hem die jaloers was geworden doordat zxe ons weer samen zag na een break-up van 7 maanden. Zij ging achter hem aan en hij vond dit wel leuk. Ging na een poosje zelfs met haar en haar vriendinnen mee stappen. Vertelde dit ook doodleuk aan mij. Maar ik had niks door en wilde niet overkomen als een jaloerse vriendin. Hij zei dat deze ex voor hem niks had betekend dan alleen sex. Nou, dan zoek ik er ook niks achter. Achteraf gezien had ik dat beter wel kunnen doen. Sinds het uit is tussen ons, is hij al samen met haar en volgens zijn vrienden nog steeds helemaal gelukkig. Toen ik er achter kwam dat hij met haar was, ben ik enorm kwaad op hem geworden en heb hem per sms helemaal verrot gescholden. Hij reageerde terug met een sms dat ik normaal moest doen en dat zij niks met ons te maken heeft. Sinds die tijd heb ik niet meer met mijn ex gesproken en het geeft me een vervelend gevoel van binnen. Ik ben niet iemand die helemaal tekeer gaat tegen andere mensen en zou het graag goed willen maken terwijl ik eigenlijk weet dat hij het niet verdient. Oke, tussen ons ging het niet meer goed en ik heb het zelf uitgemaakt maar om in de tussentijd al achter een ander meisje aan te lopen zonder te vechten voor onze relatie vind ik een rotstreek. Ook ben ik te trots om sorry te zeggen tegen hem. Dat ik boos was, interesseerde hem niet eens. Als ik excuses maak, zal ik alleen maar zijn ego opkrikken.

afbeelding van Little roos

Miss ongeduld

Heb een zo vervelende karakter-eigenschap.....ongeduld! Heb zo het gevoel dat ik op een punt blijf steken, ik kom niet verder. Komt mijn ongeduld niet ten goede natuurlijk. Ik wil zo graag hem vergeten, het achter me laten en een nieuw iemand tegen komen. Iemand waarbij ik me weer helemaal verliefd kan voelen en een nieuwe toekomst tegemoet kan gaan. Maar ja het is geduld hebben....hoorde laatst wel een mooie spreuk wat er op neer kwam dat geduld hebben altijd beloond wordt. Hoe langer je ergens op moet wachten hoe mooier en beter het resultaat zal zijn.

Ik weet ook absoluut niet of iemand dit ongeduld herkent? Misschien komt het ook dat er de laatste tijd in m'n omgeving weer twee een nieuwe relatie hebben en helemaal gelukkig zijn. Lees ik ook dat Angel24 een date heeft, goed meid en ik gun het je! Ook m'n ex had 3 dagen daarna al een relatie. Hij heeft het blijkbaar beter voor elkaar dan ik.

afbeelding van Little roos

Happy Newyear.......->een nieuwe start!

Happy Newyear!! Iedereen natuurlijk de allerbeste wensen van 2007!!! Ik hoop dat iedereen een gezond jaar met veel geluk in de liefde tegemoet gaat, we hebben het verdiend mensen!!! Wat heb ik een leuk Oud&Nieuw gehad! Heel de avond lekker wezen stappen....en dan bedoel ik ook echt lekker! Veel lol gehad en veel gedanst. Niet veel gedronken, geen zin in. Ik heb de hele avond bijna niet aan m'n ex gedacht. Soms kwam het even op in m'n gedachten maar het heeft m'n avond niet verpest. Het heeft geholpen dat ik voordat we weggingen om te stappen even met een vriendin over hem gepraat heb. Dan heb ik er even over gepraat, m'n hoofd leeg gemaakt en toen was het tijd voor een leuke avond.

afbeelding van Little roos

m'n ex again

Ik heb weer een verwarrende dag vandaag....wat er af en toe toch in m'n hersens gebeurd, snap ik niet. Ik snap niet waarom ik zo treur om m'n ex....ik heb het deze 2e keer zelf na een paar weken uitgemaakt omdat ik zelf voelde dat het niet goed zat. Hij toonde geen interesse in mij en m'n onzekerheid kwam weer helemaal naar boven drijven. Ik kon hier niet mee bij hem terecht en heb daarom om mezelf te beschermen het uitgemaakt. Toen ik het uitgemaakt had, was ik enorm opgelucht en voelde me gelijk een stuk lekkerder in m'n vel zitten. Totdat ik hoorde dat hij 2 dagen daarna al weer een relatie had met z'n andere ex. Sinds die tijd lijkt alles eruit te komen, ook van de eerste keer dat ik een relatie had met hem. Misschien had ik het niet goed verwerkt omdat ik daarna alleen maar woedend was op hem in plaats van verdrieting.

afbeelding van Little roos

dipje....

De laatste tijd dacht ik dat ik hem voor het grootste gedeelte al was vergeten, maar dat blijkt toch niet helemaal het geval te zijn. Waarom heb ik telkens van die terugvallen?! Tja....het hoort er blijkbaar bij. Soms heb ik ook nog van die periodes dat ik mezelf enorm schuldig voel. Schuldig omdat ik het gevoel heb dat ik het verkeerd heb aangepakt met hem. Bang om weer zo'n fout te maken bij een volgende relatie. Bang dat ik het gewoon niet kan. Vorig jaar rond deze tijd was een enorm moeilijke periode. Hij wist niet wat hij wilde en liet me zitten om na te denken of hij met me verder wilde. Met kerst wilde hij niet eens bij mij zijn.

afbeelding van Little roos

Vergeten wordt moeilijk

Volgens mij ga ik nooit afkomen van die belachelijke ex van mij waar ik helaas toch nog een beetje van hou. Afgelopen dagen een actie ondernomen waar ik stiekem best een beetje trots op was....hem verwijderen van mijn vrienden op Hyves. Gisteravond een super gezellig etentje samen met mijn collega's, eindelijk een hele leuke afleiding. Was echt ook heel gezellig! Zitten we na het eten nog met een overgebleven groepje collega's te praten en ja wie komt daar binnen (in een tentje waar ik hem nooit zou verwachten op dit tijdstip)....m'n ex! GRRRR! Hij was samen met z'n werkgever en liep gelijk naar een tafeltje recht voor m'n neus. Ik zag vanuit m'n ooghoeken dat hij beetje schrok dat ik hier zat. Hij ging zitten ik voelde dat hij mij helemaal op zat te nemen. Hierna zat hij te praten met z'n werkgever (die mij overigens ook gen blik waardig meer keurde) en ik voelde zijn ogen soms gewoon prikken. Na 20 minuten waren ze weer verdwenen zonder ook maar een woord tegen mij te zeggen. Ik zat natuurlijk inwendig echt te shaken, ik had hem niet hier verwacht. Ik zou zo graag willen weten wat er in zijn hoofd omgaat! Interesseert hij zich totaal niet meer voor mij? Voelt hij zich jaloers omdat hij ziet dat ik het die avond heel gezellig had met mensen die hij totaal niet kent? Misschien durft hij ook niet meer tegen mij te praten, de laatste keer dat ik hem zag heb ik daarna alleen maar gemene smsjes naar hem gestuurd.

Inhoud syndiceren