Blog van Missy23

afbeelding van Missy23

Een nieuw jaar.. Alweer...

Hallo lieve bezoekers!

Wat is er veel veranderd sinds 2007! Zo zijn er alweer 2 jaren voorbij!
2007 was voor mij een zwaar jaar, dat begon als een hele zware periode! Dit is allemaal terug te lezen in mijn eerder blogs. 2008 was voor mij een mooi jaar, ik leerde mezelf door en door kennen, en ik was sterker dan ooit!! En dat ben ik nog, gelukkig!

afbeelding van Missy23

Nooit verwacht.. Maar mijn verdriet is gesleten!

Goh, een lange periode niet op deze site geweest. Even mijn bloks weer eens terug gelezen die ik hier vorig jaar allemaal neergepend heb!

Een ding is duidelijk: Wat is er veel veranderd!!!!

Ik herken me niet meer in mijn blogs die ik schreef, ik herken en ik voel het verdriet niet meer wat ik toen voelde!

afbeelding van Missy23

Verdriet weer even terug @missy

De laatste twee weken is er zoveel gebeurd, dat ik erg behoefte heb om even mijn verhaal hier kwijt te kunnen. Mensen uit mijn omgeving hebben nu toch wel zoiets van "goh, zit je nou nog steeds met hem?" Waardoor ik er niet meer echt over durf te praten.

Tot twee weken geleden voelde ik mezelf best wel weer behoorlijk goed, alles ging zijn gangetje, ik had nl al drie maanden niks gehoord, wat me prima beviel.
Tot vorige week donderdag, even mijn mailtjes checken,en ja hoor, alsof ik het aanvoelde, een mailtje van hem. Na drie hele maanden!! Ben er erg van geschrokken, alleen al zijn naam in mijn mailbox raakte ik al zowat van in de paniek.

afbeelding van Missy23

update-je Missy23

Lieve mensen,

Een tijdje niet op deze site geweest, puur omdat ik alles rondom mijn ex los wilde laten. Vandaag is het 1 juni. Precies 5 maanden zonder hem. Vijf maanden, het is eigenlijk nog maar zo kort tijd! En ondertussen denk ik, 5 maanden, waar blijft die tijd...

Ik heb mijn therapie inmiddels afgerond, en ben erg veel vooruit gegaan, ik doe mijn dagelijkse dingen weer, geniet van mijn twee baantjes, en verder neem ik mijn rust wanneer ik het nodig heb, en doe ik weer redelijk veel leuke dingen.

Het klinkt negatief, maar toch,zodra ik weer thuis kom van het werk, zodra ik weer thuis kom van wat dan ook, is er weer die ijzige stilte, het gemis, en toch ook wel vaak weer die tranen om hem, hem die ik tot op de dag van vandaag maar niet kan vergeten. Herrinneringen spoken door mijn gedachten, ik zie zijn lach voor me, en zijn oogjes die altijd naar mij schitterden. Ik ga met die gedachte, nog elke avond, mijn bedje in.. om dan vervolgens weer over hem te dromen, dromen die telkens zeggen dat er niks gebeurd is, dromen die doen lijken dat als ik 'sochtens mijn ogen open doe, dat ik nog zijn meisje ben, en er nooit iets gebeurd is.

afbeelding van Missy23

Mail van mijn ex....

Lieve mensen,
Ik moet mijn hartje hier weer even goed luchten, want het gaat ff helemaal mis hier met mij, dus wil graag even van me af schrijven.

Het ging zo super goed met me, de laatste tijd dus ik baal even gigantisch van het voorval wat er gebeurd is gister.

Na 2 maanden geen contact, wat ik toen der tijd verbroken heb, had ik gister uit het niets een mailtje van hem. Ik heb 2 maanden geleden het contact verbroken vanaf mijn kant, omdat ik het gewoon niet meer aan kon. Ik kon hem zo niet vergeten als hij steeds contact bleef zoeken. Toen al kreeg ik het idee, dat het hem ook niet lekker zat hoe het gelopen was. Wat ik nu dus zeker weet.

afbeelding van Missy23

dreams...

Anything is possible..

When you believe in the magic

Of your dreams

Een citaat van adele basheer

Heel toepasselijk vind ik!

afbeelding van Missy23

ff een back-upje

Hallo lieve mensen!

Vandaag weer even jullie laten weten hoe het met me gaat nu..

Heb afgelopen week dan eindelijk gesolliciteerd bij die leuke kroeg.. en heb afgelopen nacht direct al gewerkt.. de 1e keer!! En het ging helemaal super!!
Ben nu zo blij dat ik het toch gedaan heb!
Mede dankzij jullie steuntje in de rug!

Met mijn liefdesverdriet gaat het ook steeds beter, zolang ik maar lekker veel te doen heb. Ik merk dat ik steeds minder aan hem begin te denken, en dat ik steeds meer mijn eigen leventje aan het opbouwen ben.

Soms ben ik hem dan ook dankbaar, dankbaar voor alle mooie momenten, alle mooie dagen, en alle liefde die hij mij gegeven heeft. Dankbaar voor het feit dat ik nu sterk kan worden en mijn eigen leventje kan gaan opbouwen. De fouten die hij gemaakt heeft, zijn voor mij niet goed te praten, maar al het goede wil ik daarom nog niet wegcijferen. Wat goed was, was goed. En daar ben ik dan ook dankbaar voor.

Inhoud syndiceren