Blog van pinda020

afbeelding van pinda020

tijd geleden

het is alweer een tijd geleden dat ik hier was het gaat stukken beter dan voorheen , dacht zelfs dat ik helemaal genezen was van d'r.
maar ja dan krijg je vandaag n smsje van je ex met het goede nieuws dat ze zwanger is (knal en je bent weer in de realiteit).

afbeelding van pinda020

Weer een dag

Al een paar dagen nou ja sinds vorige week eigenlijk belt mijn ex of smst ze bijna dagenlijks.
Zondag een heel gesprek met haar gehad over wat ze het weekend had gedaan ze had weer eens woorden gehad met haar vriend maar net als elke vrouw die mishandelt is zei ze er gelijk achter aan dat het haar schuld was, ik ga niet op het verhaal in want duidelijk was dat het haar schuld niet was maar goed kan niet veranderen wat ze zelf denkt.
Maandag stuurde ze een berichtje of ik wist aan welke kant de blindedarm zat heb het haar gezegd en dat ze naar de dokter moest gaan (ik weet mijn altijd zorgzame karakter maakte al overuren) ik bedoel ze heeft een vriend die kan ze toch ook alles vragen.

afbeelding van pinda020

snap er niets meer van

Het is de afgelopen tijd erg rustig geweest heb m'n ex nog wel aan de telefoon gesproken geen spannende gesprekken maar gewoon. Nu denk je natuurlijk niets aan de hand toch als je zo met elkaar om kan gaan.
niets is minder waar had haar di of wo aan de telefoon daarna niets meer vernomen, tot vannacht kreeg ik om 00.04 een sms-je met S. be happy life is to short wees gelukkig till we meet again dikke kus b. ik had echt zoiets van waar komt dit nu vandaan en heb gereageerd met "wat is er met je aan de hand" geen reactie nou moet ik zeggen dat het mobiele netwerk niet echt mee werkte heb daarna weer n bericht gestuurd met je doet toch geen rare dingen ofzo kreeg daar een sms op terug met ik doe niks maak je niet druk. heb nog 1 sms gestuurd maar die werdt pas rond een uur of 03.00 bezorgt , wat is het hele idee nu hierachter snap er echt niets meer van dacht dat ze het geluk had gevonden en dan krijg je dit. heb haar wel eerlijk gezegd dat ik hard m'n best doe om gelukkig te zijn maar dat het niet zo makkelijk gaat aangezien degene die mij gelukkig maakte er niet meer was.

afbeelding van pinda020

Weer ff terug

Het is een tijd geleden dat ik hier voor het laatst wat had geschreven.
het gaat steeds beter met me gelukkig natuurlijk heb ik nog van die momenten zoals vorige week woensdag (mijn vaders verjaardag helaas overleden) toen stuurde m'n ex een smsje dat ze de hele dag aan me moest denken maar dat haar batterij leeg was enz enz. ze had me in de avond nog gebeld om te kijken hoe het met me ging tja hoe zou het nou met mij gaan denk ik dan. Ach het was wel goed bedoeld (denk ik) maar toch.
Er is in de tussentijd heel veel gebeurd ze is dus gedumpt door de ene collega (vorige blogs) en vanaf december kwam een ander collega aan haar deur daar had ze dus mee gezoend maar was niks tot in mei toen is ze met deze gast naar bed geweest sindsdien zijn ze een stel (als je dat zo kan noemen).

afbeelding van pinda020

Dip Dip Dip

Ik kan er niet bij dat iemand je na zoveel jaar je gewoon links laat liggen.
totaal geen reactie niets terwijl vorige week dinsdag of woensdag nog wel ff op msn gezeten
niet echt diepe gesprekstof gewoon kort maar tja het beetje aandacht is wel leuk. daarna helemaal niets meer vernomen van haar, dan ga je weer allemaal dingen zitten denken ik heb wel sterk het vermoedden dat ze niet meer met mij om mag gaan van ????? kunnen er meerdere zijn. Als dat zo is is het wel erg triest dat ze het wel doet. maar ja het is maar gissen, maar heb het meestal wel bij het rechte eind wat dat betreft (helaas).

afbeelding van pinda020

weekend

ik ken dat gevoel maar al te goed vooral in het weekend dan gaat m'n hoofd echt tekeer,
ik mis haar dan nog meer dan normaal bizar gewoon.
wat ik het meeste mis is haar hand in de mijne , haar ogen die me aankijken , haar lach om de
domme grapjes die ik maak het samen dollen.
het is weer eens zover ik zak weer een stuk terug ik ga weer stoppen.

afbeelding van pinda020

1 nummer die ik grijs draai

Als je een goed nummer wil horen moet je naar brian mcknight luisteren - one last cry.
hij is echt hard maar wel precies hoe ik me voel en waarschijnlijk meerdere.

Inhoud syndiceren