Blog van stillinlove

afbeelding van stillinlove

mijn kans verkeken

Na meer dan een jaar was ik eindelijk over mijn ex heen, ik had het wel nog moeilijk met daten enzo. Tot ik eind vorig jaar echt een geweldige gast leerde kennen, hij was zo positief en ik was weer gelukkig. Hij was zo geweldig dat ik dacht dat ik niet goed genoeg voor hem zou zijn maar we spraken enkele keren af en het was super leuk. Stilaan begon ik echte gevoelens voor hem te krijgen en ik dacht echt dat dat wederzijds was zeker zoals hij deed en zei maar ik had me vergist. Ik hoorde hem ineens niet meer nu een maand later heb ik ontdekt hoe dat kwam.

afbeelding van stillinlove

Hoe afscheid nemen?

Ik denk dat ik nu wel over mijn ex heen ben. Maar ik heb het echt nodig om afscheid te kunnen nemen. We gingen eerst vrienden blijven maar uiteindelijk heeft hij nieuwe vrienden leren kennen en hebben we elkaar nu even niet meer gezien of gehoord. Hij was van in het begin dat het uit was meteen over me heen. Om dit pijnlijke hoofdstuk van alles wat er gebeurd is te kunnen afsluiten moet ik hem loslaten ook al had ik dit liever anders gezien. Maar van de manier waarop het nu gaat (elkaar negeren) word ik ook niet gelukkig.

afbeelding van stillinlove

afscheid nemen is...

Afscheid nemen is elkaar iemand anders gunnen Glimlach

Ergens mis ik je nog..... maar ik gun het je!!

afbeelding van stillinlove

Waarom je ex snel over je heen is

afbeelding van stillinlove

advies bericht sturen

Na 7 maanden ben ik eindelijk over mijn ex heen Glimlach Daarna sprak ik af en toe met andere jongens af maar dit werd nooit iets meer, tot dat ik op een dag deze vakantie een jongen leerde kennen op mijn werk. Ik heb me nog nooit meteen zo goed bij iemand gevoeld als bij hem. Maar dat was maar heel even want na een uur moest hij dringend naar een andere locatie en zonder dag te zeggen was hij ineens weg. Nu heb ik via via zijn naam en gsm nummer gekregen. Kan ik dan zomaar een bericht naar hem sturen, waarschijnlijk weet hij niet eens (meer) wie ik ben.

afbeelding van stillinlove

stoppen met vrienden zijn

Nadat het uitging met mijn ex stelde hij voor om vrienden te blijven wat me logisch leek omdat we dezelfde vriendengroep hadden. Maar nu ben ik erachter gekomen dat dat geen goed idee was en dat ik geen vrienden wil blijven. Zou ik gewoon het contact laten verwateren of zou ik het hem zeggen zodat het duidelijk is en ik er voor mezelf een punt kan achter zetten?

afbeelding van stillinlove

Het heeft tijd nodig

Someone like you van Adele is een goed voorbeeld dat het weer beter wordt na een harde relatiebreuk. Al duurt dit weken, maanden of jaren je zal altijd iemand nieuw tegen komen die je weer gelukkig gaat maken. Na een (lange) periode kan je je hart weer openen voor anderen en komt alles wel goed. Doorsta de pijn want die pijn gaat over. Er zal misschien wel nog een moeilijk moment komen maar dat zal je wel overwinnen met de kracht die je krijgt van opnieuw gelukkig te zijn.

Inhoud syndiceren