Blog van the_bachelor

afbeelding van the_bachelor

Dromen zijn bedrog?Verleden dat je toch in de toekomst doet vrezen..

Hallo mensen....

Het is al een tijdje dat ik hier niet meer ben geweest.Na me verjaardag heb ik de draad opgepakt en ben ik weer veel gaan werken...
Me verjaardag was heel geslaagd en voelde me erg gewaardeerd...Iedereen had me leuke cadeaus gegeven en het was gewoon gezellig.

De afgelopen tijd gaat het redelijk..Bijna geen stemmingswisselingen meer die zo hevig zijn dat ik me zo intens kut voel..
Alleen deed het me wel pijn toen ik op haar site zag dat ze een nieuwe vriend heeft....Hij heeft dezelfde naam als ik..:S Is zo kaal als maar kan en nu staat er op de site dat ze niet meer zoveel op msn is en bij moest ik altijd zeiken dat ze moest kappen met die andere mannen te chatten..Ook zonder moeite staat hij op haar site en ik moest altijd wat zeggen waarom ze als vrijgezel op de site stond..Allemaal dat soort dingen. Andere mensen zeggen tegen mij..Jij was veel jonger dan haar (zij 28 en ik 23) Zij heeft voor deze oudere meer gezag en miss is hij meer getemperament dan dat ik ben..Hij meer de controle heeft in de relatie...Maar anderen (vrienden van me) zeggen dat het ook allemaal schijn kan zijn en dat die relatie ook kut loopt...Ik weet het niet..Deed me pijn dat ik haar op de foto zag met mijn pandora armband en de bedels die ik voor haar gekocht had..En dan met hem zie zoenen....Dan denk ik..Hoe snel kun jij doorschakelen...Maar goed..Tijd zal het leren..Ik hoop dat ik haar niet meer zie op de evenementen waar ik moet werken.Maar goed ga me daar maar niet druk over maken..

afbeelding van the_bachelor

Verjaardag gevierd....Wat een geslaagde avond was dat!

Gister werd ik 24 en heb ik het goed gevierd..De mensen die ik uitnodigde kwamen gelukkig bijna allemaal..

Het was gieren en brullen en zuipen en kletsen..Echt me heerlijk vermaakt.

Geen enkel moment aan me klote ex gedacht..Alhoewel zij 2 dagen eerder jarig was heb ik het wel effe moeilijk gehad..

Vooral toen ik met me werk ineens naar links keek (vanuit me dienstauto) stond ze naast me bij het stoplicht..Ze zag er wel goed uit en deed me op dat moment wel effe pijn dat we niet bij elkaar passen en zij alweer een nieuwe vriend heeft..

Maar goed..Ik heb me verjaardag kiet kunnen spelen en heb leuke kaartjes gekregen en voelde me gewaardeerd..

afbeelding van the_bachelor

Vele worden verwond,slechts sommige wonden helen.....

De definitie van de ware...Wat is nou de ware?? Iemand waar je het leuk mee kan hebben? Iemand die je aan voelt? Iemand die voor jou wil gaan? Iemand die aan jou denkt en alles in ons vorm praat?

Op elk potje past een deksel..Er lopen zoveel mensen rond die wel weer iemand tegen komen waar je het gevoel hebt ja dat is hem of zij..

Vaak vergeten mensen om eerst de kat uit de boom te kijken. Hoe iemand nou daadwerkelijk is en hoe hij of zij denkt en doet...

Vaak ga je met iemand een relatie aan omdat je gevoel je laat zweven.Of het nou uiterlijk is (wat vaak wel het geval is) met de nodige uitstraling of juist omdat je zo kan lachen met die persoon. Maar ook hier zit meer dan alleen dat..

afbeelding van the_bachelor

Een olifanten geheugen.Wat doe je eraan?

Hier zit ik dan..Geen slaap doordat ik nachtdiensten heb gehad en me ritme verstoord heb..
Er houden nog steeds dingen me bezig waaronder me ex..Zoals gewoonlijk moet alles bij elkaar opgeteld worden aan narigheid..Niets komt in delen ik krijg het altijd volledig op me brood.

In de vorige blogs besprak ik mijn emoties over me ex..Dat ik er niet bij kan dat zij zo hard en zo gigantische nemer is..Mij alleen maar geeft gebruikt voor de sex..Het doet me zo intens pijn nu ik gistermiddag in de buurt van haar werk was en haar auto zag staan..Ook nog is te horen krijg van meerderen dat ze een nieuwe vriend heeft..Een totaal ander type dan ik..Een kaal iemand (niets mis mee) maar haar manier toen over kalen.Dat ze dat maar niets vond..

afbeelding van the_bachelor

What goes around comes around!!

Hey girl, is he everything you wanted in a man
You know I gave you the world
You had me in the palm of your hand

So why your love went away
I just can't seem to understand
Thought it was me and you babe
Me and you until the end
But I guess I was wrong

Don't want to think about it
Don't want to talk about it
I'm just so sick about it
Can't believe it's ending this way

Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fair?

Is this the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around

afbeelding van the_bachelor

Moet van me afschrijven en hoop dat iemand mij moed in kan praten.....

Ik ben een tijdje niet meer hier geweest omdat ik alles van me af wou zetten.Niet meer bezig zijn met me ex en op me werk richten..
Na een maand met medicatie erbij ging het super..Ik voelde geen verdriet meer en ik vermaakte me prima op me werk.Leuke collega's etc.Toen ik met schoonmaakwerk stopte ben ik de beveiliging in gegaan..Ineens in de avond kreeg ik een berichtje van haar dat ze me miste..Ik keek naar dat berichtje en dacht ja daag..Wat is dit nou weer voor onzin..Ik betekende toch niet voor je? Ze heeft gedaan wat ze mij het meeste pijn mee heeft kunne doen. Ze ging cybersexen met haar voormalige ex(sexmaatje). Ik heb het hierdoor uitgemaakt.Zoveel meer gebeurd maar dat is niet meer ter zake. 1 maand later lag ze met hem in bed..Ik had het uitgemaakt dus zij mocht zelf weten wat ze deed. Ik was er zo gekwetst door omdat ik ook met haar sex heb gehad nadietijd en zij mij niets heeft verteld.Heb haar zelfs nog gevraagd of ze ?ɬºberhaupt wat heeft gedaan met iemand..In mijn andere dagboekverhaal heb ik deze situatie ook verteld. Afin..Ik snapte er dus niets van dat ik een berichtje van haar kreeg.

afbeelding van the_bachelor

Helemaal van slag en in de war

Heb een tijdje gehad dat het hardstikke gezellig ging met mij en me ex.
Was aan de medicatie en er kwam een hele andere bachelor naar boven.We hadden geen enkele keer ruzie gekregen of wat dan ook.Heb dingen voor haar gedaan.Kwam daar toen en we konden elkaar niet inhouden.We hebben gezoend..We wouden wel meer maar ik kan niet met iemand sex hebben als er geen relatie is.
Zij wou voor eerst geen relatie.Ze wou gewoon genieten.

Die keer dat ik haar zo heb zien huilen op de webcam wou ik bij haar komen.Ik mocht niet komen, maar die sexmaatje wou ook komen.Die mocht ook niet komen maar is toch gekomen.Ze hebben die nacht gewoon sex met elkaar gehad..

Inhoud syndiceren