Blog van anonim27

afbeelding van anonim27

Doorgaan of stoppen?

Hey iedereen,

Mijn ex is na dat ze het uit heeft gemaakt terug contact op komen zoeken met mij en we praten nu alweer 2 weken. Ze is momenteel in relatie met een ander maar zegt dat ze om redenen het niet uit kan maken met hem om met mij te zijn. Ze wilt bij mij zijn en met mij verder maar het is blijkbaar niet het juiste moment.

Mijn oude gevoelens zijn weer terug gekomen en ik weet op het moment niet hoe of wat, ze verward mij. In mijn ogen is het simpel, ze blijft of bij hem of komt naar mij. Voor haar is het blijkbaar niet zo simpel en kan die keus niet zomaar maken.

afbeelding van anonim27

Leven en beleven..

Liefde..

Het voeren van gesprekken met hem/haar terwijl je alleen bent.. Fataseren over waar en hoe je dingen gaat zeggen.. Hoe je wilt dat hij/zij je ziet en wat je er aan doet om die persoon te zijn.. Het ene moment boven de wolken zijn het andere moment beseffen dat je in zijn/haar armen ligt.. Zien wat zijn/haar onzekerheden zijn en hier de juiste medicijn voor willen zijn.. Het gevoel hebben dat niets jullie uit elkaar kan halen.. Het willen verzetten van bergen zodat hij/zij dichter bij je kan zijn..

afbeelding van anonim27

rebound

Hallo iedereen,

Mijn probleem ligt niet zo heel diep maar ik zou graag wat advies willen.

Inhoud syndiceren