Blog van BenIkTeLief

afbeelding van BenIkTeLief

Ik mis de pizza.

Ik mis de pizza met een goed glas chardonnay. Was altijd super gezellig. Lekker pizza halen, en een goed glas witte wijn. Soms met 1 of meer van haar kids erbij. Altijd leuke gesprekken en heel gezellig.

afbeelding van BenIkTeLief

Alleen is toch wel heel alleen

Maar even van mij af schrijven weer.....

Deze ochtend is echt een rot ochtend, veel last van mijn ziekte en dan is alleen zijn wel heel alleen. ach... koekje van eigen deed als ik mijn ex partner moet geloven. Al zie ik het toch net een beetje anders. maar geef haar geen ongelijk, begrijp het ook allemaal wel.

afbeelding van BenIkTeLief

Schiet nog niet echt op.

We zijn nu weken verder, en het schiet gevoelsmatig nog niet echt op. Blijft moeilijk om mij op de been te houden. Alleen thuis zitten is lastig. Vlucht dus al weken lang de deur uit naar mijn paar vrienden, parttime werk, sport/fysio en alles wat ik maar kan verzinnen. Probeer er her en der wat over te praten, maar op een gegeven moment ben ik en de rest toch wel een beetje uitgepraat.

Merk dat ik steeds meer moeite krijg om de deur uit te gaan, alles lijkt steeds moeilijker en voor mijn gevoel zinloos te zijn. Mijn ziekte help er ook niet echt aan bij.

Inhoud syndiceren