Blog van hdvries86

afbeelding van hdvries86

What to do

Ik ben hier een aantal jaren actief met zowel ups als downs. Nu speelt het volgende ik ben weer een leuke meid tegen gekomen en als we samen zijn is het heel erg gezellig en voel ik mijzelf echt op mijn gemak. Nu speelt het volgende probleem, zij wil heel graag een relatie maar ik heb heel erg een twijfel. In vorige relaties was ik weleens in gestapt zonder goed erover na te denken en kom nu op de leeftijd dat ik wel iemand wil vinden om mee te settlen.

afbeelding van hdvries86

Zelfvertrouwen door de grond

Gisteren dan toch maar over laten halen om eens mee te gaan stappen met vrienden.

Slechte keuze achteraf gebleken, toen ik daar eenmaal op de dansvloer stond miste ik direct het gevoel zoals ik daar met mijn ex had gestaan.

Het was een prachtige vrouw die iedere andere vrouw daar had weggeblazen.

Voordat ik ging was mijn zelfvertrouwen best groot, dacht echt op de goede weg te zijn.

Nu stond ik daar tussen het publiek en geen vrouw die ook maar even omkeek of oogcontact maakte. Ik voelde mijzelf steeds verder door de grond zakken.

afbeelding van hdvries86

Leven loopt soms anders

Ik was gisteren weer erg geschrokken, keek mijn whatsapp foto's terug en met mijn stomme gezicht had ik niet alle oude foto's gewist.

Daar zag ik een gelukkig stel wat echt heel goed bij elkaar paste. Het was een schok om te zien dat dat nu ineens weer over is.

Echter merk ik ook dat het leven ondoorgrondbaar is.

Gisteren op mijn werk ben ik gevraagd voor een functie waar ik altijd van droomde. Het houd in dat ik meer internationaal ga werken en veel op reis moet.

Ook zou ik nu op vakantie zijn en had ik deze baan misgelopen als ik geen klaplong had gehad.

afbeelding van hdvries86

Komt de klap toch later...

Na eerdere blogs dat het goed ging met mij zijn de afgelopen dagen weer een stuk slechter gegaan.

Het moment is gekomen dat iedereen weer normaal doorgaat met zijn leven, de steunbetuigingen worden minder en ik kan er minder over praten met mensen.

Nu komt het echte besef dat ze echt niet verder wil met mij en dat ik haar echt niet terug kan krijgen.

In eerste instantie leek het alsof ik er snel overheen zou komen, maar de dagen worden donkerder en de leegte wordt steeds meer zichtbaar.

afbeelding van hdvries86

Datingaccount verlengen... dit zuigt!

Nou ik kreeg een linkje om mijn account op een bepaalde datingsite te verlengen, ik dacht even kijken of ik daar nog mee verder wil!

Wat zie ik tot mijn grote schrik, zit mijn ex vrolijk op die datingsite online!! Ik dacht dat ik er redelijk overheen was maar het is iets meer dan een week geleden dat ze het heeft uitgemaakt. Ze heeft geen idee wat ze heeft aangericht en nu gaat ze zo vrolijk weer op een datingsite zitten zonder maar terug te kijken!!

afbeelding van hdvries86

Wat te doen wanneer je het even niet meer ziet zitten?

Persoonlijk vind ik het leuk om eens wat tips met elkaar te delen welke dingen jou helpen als je het even niet meer ziet zitten? Wat helpt jou erdoorheen in tijden van liefdesverdriet? Wat drijft jou tot het uiterste ondanks dat het gevoel tegenwerkt.

Een aantal tips die mij tot nu toe verder helpen in het verwekingsproces:

afbeelding van hdvries86

Hoe gaat het hier

Zo hier ben ik weer eens om te laten weten hoe het nu gaat.

Deze week eerder aangegeven dat het super gaat in de avonden en hele zware ochtenden. Eigenlijk is dit nog steeds zo, alleen begin ik haar wel steeds meer te missen. Ik ben wel sterk en geen contact houden lukt nu al een hele week. Wat dat betreft blijf ik sterk in mijn schoenen staan en trap ik niet in eerdere valkuilen die ik heb gehad.

Het enige wat in mijn hoofd blijft rondgaan is de toekomst, het was zo fijn om weer iemand te vinden waar ik zo vertrouwd mee was en eindelijk weer fijn samen kon zijn.

Inhoud syndiceren