Blog van Johannes

afbeelding van Johannes

Sex met ex, ik wil weer proberen, maar zij niet.

Hallo,

Van de week heb ik een blog geplaatst waar een aantal van jullie op gereageerd hebben. Daar wil ik jullie via deze weg voor bedanken.

We hebben elkaar na 7 maanden weer gevonden en we hebben seks gehad. Ik voelde me een tijdlang erg onzeker en dat onzekere gevoel heeft ertoe geleid dat ik met haar naar bed ben geweest.

Verder heb ik nog nooit zo'n verhelderend gesprek gehad met haar en zagen we in dat het beide aan onszelf gelegen heeft. Ik was niet assertief genoeg (en nog niet) en zij was af en toe extreem bot tegen mij.

afbeelding van Johannes

Na 7 maanden seks met ex, nu twijfels

Hallo mensen,

Een maand of zeven geleden heb ik het uitgemaakt met m'n ex.
De redenen waren voor mij duidelijk. Ik voelde te weinig respect en waardering voor de dingen die ik deed. Er waren veel irritaties van haar kant naar mij toe.

Nou heb ik nadat het uit gegaan is, haar veel dingen verweten die me dwarszaten. Nu zie ik ook in dat het niet alleen aan haar heeft gelegen. Ik was gewoon niet assertief genoeg.

afbeelding van Johannes

Moeilijke tijd pas na 2,5 maand

Hallo mensen,

Graag wil ik mijn verhaal kwijt.
het is inmiddels tweenhalve maand geleden dat ik het heb uitgemaakt met mijn ex. Dat was een opeenstapeling van irritaties en ik voelde weinig gewaarderd in de manier waarop ik in het leven sta. Ik wist niet meer hoe ik verder met haar zou moeten en heb toen besloten om het uit te maken. We hebben besloten voorlopig geen contact te hebben.

Het was een anderhalf jaar en in die tijd is ze ook nog een halfjaar naar het buitenland geweest waar ik haar 3x heb bezocht.

Inhoud syndiceren