Blog van Kurt92

afbeelding van Kurt92

Klaar

Het is nu weer een aantal maanden geleden dat mijn ex en ik uit elkaar zijn geweest. Ik heb er ontzettend veel moeite mee gehad de eerste tijd, maar ik kan nu zeggen dat ik het afgesloten heb. Ik ben er klaar mee. Ik heb een nieuw leven nu en als we door waren gegaan dan was het in de toekomst gehaaid nog een keer mis gegaan. Dus beter nu afscheid nemen dan later.

afbeelding van Kurt92

Boos

Vandaag had ik mijn profielfoto veranderd op facebook, niks bijzonders, maar ik wou gewoon een andere. Krijg ik dus net een berichtje dat mijn ex op die foto gereageerd heeft met: "homooooo". Nou weet ik wel dat dat haar nieuwe vriend is geweest en de reactie is meteen ook weer verwijderd, maar godverdomme waar slaat zoiets op.

afbeelding van Kurt92

Niet leuk meer..

Het is gewoon niet leuk meer... Ik heb zo'n ontzettende terugval de laatste week. Ik kan er met mijn verstand niet bij waar die opeens vandaan komt. Het ging zo goed met me. Hebben jullie dit ook meegemaakt?

Iedere nacht kom ik pas laat in slaap en als ik slaap droom ik over haar, dat ze bij me is en dat ze zegt dat alles goed komt. Ik heb de harde realiteit geaccepteerd, maar het feit dat wij als stel verleden tijd zijn doet plots weer zo ontzettend veel pijn. Hoe kan dat toch?

afbeelding van Kurt92

Ex binnenkort jarig...

Beste lotgenoten,

Zoals in de titel te lezen is, is mijn ex binnenkort jarig. Nou vraag ik mij zeer af hoe ik daar mee om moet gaan, want ik heb zelf echt geen flauw idee. Moet ik haar een berichtje sturen? Een kaartje? Een bos bloemen of een cadeautje? Mijn ouders zeggen dat ik niks moet doen, omdat ik het los moet laten. Van de ene kant snap ik het wel, maar ik heb vier jaar van mijn leven met haar doorgebracht. Alles samen gedeeld en dan is het toch vreemd als je ze (ondanks drie maanden geen contact) niks laat weten? Of zie ik dat totaal verkeerd?

afbeelding van Kurt92

Waarom zo frustrerend?

De laatste dagen heb ik weer een kleine terugval... Ik heb weinig zin om mensen onder ogen te komen en al helemaal niet om te praten. Afgelopen zaterdag had ik dus die date met dat leuke meisje. Het was achteraf heel leuk en gezellig, maar op de terugweg naar huis had ik al mijn twijfels. Niet zo zeer over haar, maar meer over mezelf. Ben ik er wel al klaar voor. Ik merkte aan haar dat ze iemand is die zichzelf moeilijk openstelt en het kost veel tijd om haar te “ontdooien” . Ik weet niet of ik dat nu al trek na zo’n lange relatie.

afbeelding van Kurt92

Wijze raad?

Hallo beste forumgenoten,

Morgen is het inmiddels twee maanden geleden dat mijn ex het heeft uitgemaakt na een relatie van bijna vier jaar. We zaten op hele andere golflengtes blijkt... Ik dacht meer aan de toekomst en was geld aan het sparen voor een huisje en de inboedel en zij wou dat dus blijkbaar nog niet. Ze wou weer lol gaan maken met haar vriendinnen en aandacht krijgen van andere jongens dan mij. Helaas...

Inhoud syndiceren