Blog van LevensGenieter

afbeelding van LevensGenieter

Al ander half jaar uit en toch blijf ik hem missen

Hoi allemaal

Het is nu ander half jaar uit met mijn ex maar zoals de titel al zegt mis ik hem nog steeds, hou ik nog van hem en ook in mijn dromen komt hij nog heel regelt voor. Ik droom dan dat hij op de plek is waar ik toevallig dan net met een vriendin of familielid binnen stap. Vervolgens schrikken we even van elkaar en raken dan aan de praat en komen tot de conclusie dat we nog van elkaar houden en besluiten dan weer een relatie te beginnen. Deze droom komt jullie vast bekend voor.

afbeelding van LevensGenieter

Als ik ook maar iets opvang van hem wordt ik alweer verdrietig

Wat moet ik hier nu mee?
Zoals in mijn vorige bericht te lezen was is het nu 4 maanden uit met mijn ex/vriend. Zolang ik niets van hem zie verschijnen of hoor gaat het goed en voel ik me goed. Zodra ik ook maar iets van hem opvang al is het maar een 'like' die hij geeft op een status van een vriendin van mij of dat hij reageert op iemands anders zijn status ben ik weer helemaal onderste boven.

afbeelding van LevensGenieter

na 4 maanden weer verdriet.. Help!

Bijna 4 maanden geleden maakte mijn ex het onverwachts uit. Ik had het totaal niet aanzien komen omdat hij, de periode dat hij twijfelde, niet heeft laten merken. Ik kwam er de dag dat het uitging per ongeluk achter en een paar uur later was het uit. Ik was er kapot van. Die jongen was alles voor me. Ik zag ons echt samen oud worden. Hij had ook niet echt een duidelijke reden voor de breuk. Hij hield gewoon niet meer van me.

Inhoud syndiceren