Blog van petermetkids

afbeelding van petermetkids

en weer draait t om geld

nou ben ik weer.
de relatie waar ik eerder over schreef is over. Ik heb er een punt achtergezet. Ik ging me steeds meer irriteren aan de kleinste dingen, jammer maar helaas

afbeelding van petermetkids

nieuwe relatie, hoe om te gaan met..........

sinds 6 maanden heb ik nieuwe relatie. we hebben het rustig aan gedaan, haar kind er even buiten gehouden ( 8 1/2 jaar ) sinds kort erbij betrokken. Maar ik loop nu tegen dingen aan die ik eigenlijk 'ontgroeid' ben.

afbeelding van petermetkids

update kinderloos

Vrijdag een email gekregen van mn ex. Omdat ik mn zoon zn rust niet gun ( nadat hij 2 dagen bij haar is) heeft ze vrijdagochtend (zonder overleg met mij) mn zoon uit laten schrijven van mijn adres, ziektenkostenverzekering omlaten zetten, kindgebonden budget en zorgtoeslag aangevraagd. Alimentatie stop gezet en of ik per 1 juni wel voor hem wil gaan betalen en o ja ook zn spaarrekening inleveren ????

afbeelding van petermetkids

kinderloos

Nou, het is zover, ze heeft t voor elkaar. Elke keer als zoon bij haar is geweest is ie zeg maar opstandig, bij haar mag veel, hier niet, nou ja regels hij is 14 vind 2130 naar bed mooie tijd, moet wel de volgende dag naar school.

afbeelding van petermetkids

ik heb t weer gedaan?!

moederdag, altijd een beladen dag bij scheiding,

afbeelding van petermetkids

advies

ik heb een vraag, ja je hoort t van een kant maar toch. Ik heb sinds 4 maanden geen contact meer met mn dochter, ze is 15. ik heb t gevoel dat ik alleen goed was voor taxi te spelen en als geldverstrekker. sinds ze bij haar moeder ging wonen kwam ze 1 x per week eten, eerst bleef ze de hele avond op t laatst nog maar net hap slik en weg. begin januari heb ik haar op mijn manier ( cru) verteld hoe ik me voel en dat ik me gebruikt voelde.

afbeelding van petermetkids

en weer over de rooie ( wel op de verkeerde denk ik)

Nou net weer goed over de rooie gegaan.

zoonlief sms te om door te geven dat ie bij zn moeder bleef eten ( ja om 1600 als we om 1700 eten!)
NOu vind ik wel dat het ook de verantwoording is van zn moeder om te zeggen eerst aan je vader vragen maar ja mn gevoel zegt dat ze in dr hand zit te verkneukelen. Heb ik ook gezegd tegen hem hoor dat ik het hem niet in zn geheel kwalijk neem maar toch. Hij wilde een BB (blackberry) zeg dus ja maar je betaald zelf 20 euro de rest ik, zit nu al 2 maanden te wachten, dus ik was toch lekker bezig (pfff) gezegd nu geld of ik pak je BB af,...

Inhoud syndiceren