Blog van T16

afbeelding van T16

De weg naar beter

dag 8 geen contact. Verhuizing achter de rug. Alles opgegeven, afgesloten, kwijtgeraakt. Rock bottom bereikt maar gek genoeg zie ik vanaf hier de weg wel weer.
Misschien is het soms nodig om alles kwijt te raken om vanaf daar weer alles op te bouwen. Weg uit vastgeroeste patronen. Op naar je eigen normen, waarden, dingen die voor jou belangrijk zijn in een relatie.

Hoe ik het ook wend of keer, die cruciale dingen miste wel bij mijn ex - met name hoe hij met situaties en andere personen omgaat. Liegen, bedriegen, egoistisch zijn - zijn de kenmerken die wel bij hem passen.

afbeelding van T16

Het gaat niet goed.

Het gaat niet goed. Ik was zo hard bezig met geen contact. Maar ik trok het niet. Vanavond een emotionele avond was ea voorgevallen en ik ging sporten - wetende dat hij er was. Wat ben ik weer hard op mijn bek gegaan.

afbeelding van T16

bah

Gore eikel. Ik heb mijn woede terug gevonden.
Ik ben zelden zo kwaad geweest als nu. Ik ben zo teleurgesteld in jou als persoon, en ik haat je..
Ik haat zelden mensen en enorm vergevingsgezind maar dit maal hoop ik dat ik dit vol houd.
Ik haat het feit dat je me de wereld beloofde en het terug trok. Ik haat het feit dat je vanmiddag deed alsof je nooit gezegd had dat we misschien samen wel een huis zouden kopen. Je bent een huichelachtige klootzak. Je zei die dingen alleen om t lijntje te houden. ALleen voor je eigen externe validatie, wetende dat je mij volledig kapot maakt.

Inhoud syndiceren