Na lange tijd weer terug

afbeelding van Dizzy_E

Het is inmiddels al heel lang geleden dat ik hier nog iets gepost heb, en de meesten hier zullen mijn verhaal wel niet kennen. Toch kom ik zo nu en dan nog eens kijken op deze site omdat ik er in de tijd heel veel aan gehad heb.
Onlangs heb ik nog gereageerd op een blog van iemand die mij hier toen ook heel veel steun heeft gegeven, maar nu zit ik zelf weer met een enorme dip. Als je het al een dip kan noemen want voel me werkelijk rot!
Een kleine samenvatting: Mijn ex heeft mij anderhalf jaar geleden laten zitten, het gevoel was er niet meer en al de bekende uitleg, ze wou alleen verder met de kinderen. Eentje daarvan is mijn zoontje van 9 en daarom had ik toegegeven en ben zelf uit het huis gegaan om hen niet op straat te zetten want ze kon nergens heen. Al na een week kreeg ik van mijn zoontje te horen dat mama een nieuwe vriend had en dat die al bij hen was ingetrokken!! Je kunt je al inbeelden wat een slag dat dit in mijn gezicht is geweest. Ik heb dan ook serieus in de put gezeten en geweend als een klein kind, ja ook stoere binken kunnen wenen. Lang heeft het geduurd eer ik uit die put kon klauteren, met veel ups en downs. Mijn leven was verwoest, mijn gezin en mijn thuis kwijt. Mijn ouders hebben mij toen opgevangen en ik woon nog steeds bij hen in afwachting van een ander huisje zodat ik eindelijk mijn leven terug op de rails kan krijgen zoals zij dat al lang heeft gedaan zonder enig schuldgevoel.
Na lange tijd voelde ik mij toch steeds beter in mijn vel naarmate dat mogelijk is in zo’n situatie. Een vijftal weken terug kreeg ik van een vriend te horen dat haar vriendje haar inmiddels al had laten stikken, mijn zoontje mocht dit blijkbaar niet aan mij vertellen. Ik heb die dag met een brede smile op mijn gezicht gelopen maar toch niet zo hard gelachen als dat ik gedacht had dat ik zou doen, ik zat meer met de gedachte van was dat het nu waard om ons gezin voor kapot te maken! Toch voelde ik me zelf beter door dat nieuws wat toch wel begrijpelijk is denk ik.
Begin deze week zag ik dan plots foto’s van een vriendin op facebook verschijnen waar mijn ex op stond, en jawel hoor, ze heeft al een ander vriendje!!! De bevestiging kwam dan ook weer van mijn zoontje die natuurlijk weer niets mocht zeggen, hij is niet zo goed in geheimen bewaren, en voelde zich slecht dat hij het toch had verteld. Ik heb hem getroost en gezegd dat hij het zich niet moet aantrekken en dat ik het toch al wist, en toen vertelde hij mij nog dat ze volgend jaar gingen verhuizen want die nieuwe vriend van mama had een eigen huis!!! Hoe is het in godsnaam mogelijk om na twee weken of zo al zo’n beslissingen te nemen!!!! Mijn zoontje begon al meteen te huilen omdat hij wist dat hij dan ook naar een andere school moest en zijn vriendjes niet meer zou zien. Wat een achterlijk en egoïstisch wijf (sorry voor de uitdrukking) is dat toch geworden. Het huis dat ik met zoveel pijn heb verlaten om goed te doen voor haar en mijn zoon geeft zij nu zomaar op zonder na te denken over de toekomst. Wat als hij haar ook moe is na een paar jaar?! Dan staat ze met de kinderen op straat want ergens anders kan ze niet terecht! Ik heb dat daar allemaal opgegeven zodat die puber daar haar vriendjes kon “ontvangen”, en woon zelf bij wijze van spreken al anderhalf jaar op een kamertje van vier op vijf.
Ik ben zo woedend en tegelijk ook weer enorm verdrietig dat ik met mezelf geen blijf meer weet, daarom dat ik het hier weer maar eens van me af wil schrijven.
Houd het dan echt nooit op?! Kom ik dan echt nooit over al die ellende heen?! Mag ik me echt niet een beetje gelukkig voelen?!
Sorry dat het weer zo’n lang verhaal is, respect en dank voor diegenen die het toch hebben gelezen. Ik kan hier best wel wat hulp en begrip gebruiken want zie het even weer niet meer zitten.

afbeelding van EricO

@Dizzy

Hee Dizzy,
Tjonge wat een verhaal man, en tja wat kan je dan zeggen om je een hart onder de riem te steken...Zoveel te verwerken dat is niet niks, ben sprakeloos. Het is niet te bevatten dat je ex in eerste instantie al zo gemakkelijk over jullie relatie heen stapt, en gewoon met een ander en jou zoontje weer lekker door gaat terwijl jij helemaal stuk zit en alles kwijt bent. Nu na anderhalf jaar stapt ze kennelijk net zo gemakkelijk weer over haar relatie heen ,het heeft dus niks met jou te maken. Grote kans dat ook deze relatie op termijn stukloopt. Het zure is wel dat je zoontje deze ellende allemaal maar moet accepteren en overal in meegetrokken word.
Ik kan niet anders dan je heel veel sterkte, kracht en wijsheid toewensen om hier mee te dealen...

Gr, Eric.

afbeelding van Dizzy_E

@EricO

Bedankt voor je reactie.
Het houd gewoon niet op met haar, wekelijks kan ik me wel aan iets verwachten en heb daar stilaan mee leren leven maar als ze met iets komt dat zo'n inpact heeft op mijn zoontje zijn leven dan word het voor mij even teveel. Ze is ook voor geen rede meer vatbaar!
Ik ben inderdaad alles kwijt en om nu te horen dat zij dan ook nog alles wat ik achtergelaten heb voor haar en mijn zoontje zomaar weg gooit om een wild avontuur tegemoed te trekken is echt wel een zure appel. Pffff, ik bijt er me nu ook wel weer door en zal er zeker staan als mijn zoon me nodig heeft. Eens wat!!!

afbeelding van agrotech64

agrotech@dizzy veel sterkte

echt wat klote dit voor je ik heb geen woorden er voor mijn ex deed ook wat jou ex deed.
dus je staat niet alleen heel veel sterkte ps: het ligt niet aan jou je ex is een type die vlucht.(kan niet alleen zijn etc)
wat zal dit pijn doen bij jou ik geloof het gelijk ze deed het niet 1 keer maar meerdere keren
gr agrotech64

afbeelding van Dizzy_E

@agrotech64

Hey, bedankt voor je reactie.
Ze kan inderdaad niet alleen zijn maar kan ook niet bij één en dezelfde persoon langere tijd blijven. Bij mij heeft ze het 10 jaar uitgehouden en ben dan ook haar persoonlijk record. Wat voor type ze is weet ik niet maar weet wel dat ze enorm veranderd is sinds we gescheiden zijn.

afbeelding van trouble

Moeilijk..

Hoi dizzy

Weet ook niet wat ik je kan zeggen wat je zou kunnen helpen...
Alleen dat zij jou niet waard is en zij is het niet waard om zo in de put te zitten.!
Als de liefde voor jou er niet mee is dan verander je daar niets meer aan.
Wees er maar extra voor je zoontje steek daar je energie maar in die is het wel waard!
Heel veel sterkte
Liefs van trouble

afbeelding van Dizzy_E

@trouble

Zij is mij niet waard is weet ik al even, ze zou me ook nooit meer kunnen krijgen. Ik vind het alleen zoooo erg dat mijn zoontje er steeds bij betrokken moet worden en steeds de dupe van haar fratsen is en daarom steek ik ook al mijn energie in het opvangen van hem. Hij is mijn alles en zal ook alles voor hem doen.
Bedankt voor je reactie.

afbeelding van Kimhailey

sterkte

Pfffff, wat een rotsituatie!!!!!!
Soms denk ik van sommige mensen... denken ze nou aan zichzelf en hebben ze nou niks van respect voor hun kinderen...
Op zo een manier denk ik: dat ze hun ex kloten moeten ze zelf weten, ik zit in hetzelfde schuitje, maar laat die kinderen daar toch niet de dupe van zijn..
Steeds een andere vriend en zoveel plannen maken is een grote, hele grote verandering voor kinderen...
Ik wens je in ieder geval veel sterkte toe en luister naar je zoontje, zorg dat je er voor hem bent en trek je op aan hem want een kind is het enige waarvoor je leeft!!!!! (als je kinderen hebt en diep zit)

liefs en sterkte

afbeelding van Dizzy_E

@Kimhailey

Zij heeft voor niemand nog respect, zelfs niet voor haar eigen. Dat zie je aan haar gedrag en hoe ze er tegenwoordig bij loopt. Ze doet maar aan, maar het is inderdaad erg belastend voor mijn zoontje dat ze hem met zo'n zaken opzadelt en daar heb ik het heel moeilijk mee. Hij is mijn alles en ik vang hem ook zo goed mogelijk op en ik hoop dat ze ooit gaat inzien waar ze mee bezig is, al vrees ik dat dit nooit echt zal gebeuren.
Dank je voor de reactie

afbeelding van Bleu moon

Sterkte ermee

Wat een moeilijke situatie en wat naar dat je ex jullie zoon zo belast met dit alles. Ik kan me voorstellen dat je je goed beroerd voelt. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik je heel veel sterkte toewens...

Bleu moon

afbeelding van Dizzy_E

@Bleu moon

Dank je.
Het is inderdaad heel moeilijk maar ook hier sla ik me wel weer door. Op naar haar volgende frats.

afbeelding van JoyAndPain

J&P@Dizzy

Dizzy...wat een rot verhaal is dit weer.
Het voelt denk ik alsof het monster je keer op keer weer bij de voeten grijpt om je weer terug in het hol van verdriet te trekken!
Ik kan me goed voorstellen dat dit zo naar voelt, zeker naar jullie zoon toe wnat hij staat er toch in het midden mee.
Is het mogelijk dat jehier eens met je ex over spreekt, of zijn julie niet on speaking terms?
Maar misschien moet het haar we voorzichtig duidelijk worden gemaakt dat ze in het belang van jullie kind hetnog niet over verhuisplannen kan hebben, zowiezo is een jaar nier overzichtelijk voor een kind!
Wat jou betreft, ja dit is weer een hele zure appel, waar je je toch een weg doorheen zal moeten knagen.
ook dit is een horde die je weer kan en zal nemen, leuk is het niet maar het zal wel makkelijker worden.
Sterkte!!!

afbeelding van Dizzy_E

@J&P

Ik heb er stil aan mee leren leven met al haar fratsen maar soms komt ze weer met iets dat de emmer doet over lopen. Met haar valt niet meer te praten, ze is zo veranderd en heeft echt het verstand van een puberende tiener gekregen. Alles wat ik haar vertel draait ze om in haar voordeel en gebruikt meestal hiervoor mijn zwakste punt, mijn zoontje.

afbeelding van mokkakoffie

dizzy

Ik leest het nu pas. Wat een drama wat een mens...Ik vindt het zo rot voor je zoon..Ben niet meer op FB tijdelijk maar zal in een prive bericht even me mail adres geven...mocht je willen bleren. Hoe kan je na zo korte tijd al gaan beslissen dat je bij een andere vent te gaat wonen van de ene in de andere stappen snap ik ook niet.

x

afbeelding van mokkakoffie

dizzy

Ik leest het nu pas. Wat een drama wat een mens...Ik vindt het zo rot voor je zoon..Ben niet meer op FB tijdelijk maar zal in een prive bericht even me mail adres geven...mocht je willen bleren. Hoe kan je na zo korte tijd al gaan beslissen dat je bij een andere vent te gaat wonen van de ene in de andere stappen snap ik ook niet.

x

afbeelding van Dizzy_E

Mokka

Wat een mens ja! Heb er geen woorden voor (heb ik wel maar ga ze hier niet gebruiken) Knipoog
Bleren? Hahahaha, mis je op FB Verdrietig
xxx

afbeelding van coca-cola

Beste dizzy, Jouw verhaal is

Beste dizzy,

Jouw verhaal is heel erg herkenbaar. Het verschil is dat je een jaar verder bent dan ik ben. Ik vind het heel erg voor maar vindt het nog veel erger voor je zoon die de zware last met zich om geheimen tegenover zijn eigen vader meekrijgt. Ik heb een tweeling van 4 jaar en mij is het zelfde gebeurd. Ik heb de afspraak met de kinderen dat wij geen geheimen voor elkaar zullen hebben en dat ze altijd alles tegen me kunnen zeggen ongeacht wat het is. Ik vraag ze nergen om, over wat er in het leven van de moeder gebeurd maar als ik zie dat ze ergens mee rond lopen of zich verspreken, ja dan vraag ik wat er met ze is en dat ze het tegen mij kunnen zeggen zonder dat ik boos word ( niet op de kinderen maar op het gene wat ik zal horen) Dat jij die band hebt met jouw zoon in van onschatbare waarde want ongeacht de situatie komt hij toch voor alles. En jouw zoon is ook niet blind. Hij is op een leeftijd waar hij ook de zaken begint te begrijpen en juist daarom is het heel belangrijk dat jij zijn thuisbasis bent. Daar waar hij zichzelf kan zijn. Daar waar hij zijn rust vindt. Daar pluk jij dadelijk de vruchten van let maar op!!

Ik heb hier ook een huis met eigenhanden opgebouwd en ben er ook uitgetrokken met de zelfde gdachten die jij had en een maand later zat er een nieuwe vriend in. Naar jouw goedheid word niet meer gekeken. Hoe de keuzes van jouw ex ook zullen zijn zul jij hier toch geen invloed op hebben. En het maakt ook niet uit want ze is jou probleem niet meer. Zolang jij er voor je zoon bent en hij weet dat je er ondanks alles altijd voor hem daar zult zijn en hem laat zien wat rust en een thuis betekend komt er een dag dat hij ook een keuze kan maken. En om heel hard te zijn: elke fuck up van jouw ex werkt in jou voordeel. Zolang jij rustig blijft komt jou kind naar jou. Dat is de grootste prijs die je kunt ontvangen.

Ik weet dat het niet makkelijk is om dit alles te moeten toezien maar denk zo: alles wat zij ¨fout¨doet brenkt jou kind weer een stapje dichter naar jou.'

veel sterkte

Cola

afbeelding van Dizzy_E

Cola

Bedankt voor je reactie,
Een jaar verder, ja, het kan een verschil maken. Ik kan zeggen dat ik ondertussen geen gevoelens meer voor haar heb maar toch doet het nog steeds pijn om te horen dat ze weer maar eens blind in een nieuw avontuur springt. Klinkt misschien raar voor iemand die geen gevoelens meer heeft maar ze is dan ook 10 jaar mijn vrouw geweest en voor mij waren dit wel 10 mooie jaren.
Je doet dat heel goed met je kids, ik doe identiek hetzelfde met mijn zoontje. Hij kan bij mij alles kwijt, alles kan en niets moet, zolang hij er zich maar goed bij voelt. Mijn ex is veranderd in een egoïstische trut Knipoog en gebruikt hem regelmatig om mij pijn te kunnen doen. Of het met opzet zo gebeurt weet ik niet, ze is altijd een goede moeder geweest maar is in dat anderhalve jaar zo veranderd dat ik niets meer in haar terug vind van die geweldige moeder en vrouw waar ik van hield.
We gaan verder, moeten verder, mijn zoon zal niets tekort komen. Dat is mijn doel in het leven, de rest is bijzaak.

afbeelding van coca-cola

Dizzy_E

Tja, Soms is het idd ongelooflijk om te zien hoe de persoon waar we al die jaren zo van hielden en je leven mee deelde onherkenbaar worden. En het doet ergens toch pijn om aan te zien hoe men zich zo kan veranderen. Ik hoop en gun je het allerbeste en jou tijd komt ook nog.

veel sterkte

cola