1st crisis, 2nd crisis, 3rd, 4th, 5th?

afbeelding van de dromer

Jeejj, het is me weer gelukt lieve ldvders,

totawwy awone online on the site Tong Lekker toepasselijk zo aan het begin van m'n weekend...
Hoe dan ook, de dromer had verrassend genoeg weer eens last van een bloggade de laatste week en voelde weerstand bij elke keer dat hij de ldvd-site toucheerde

Citaat:

'Don't talk about me in the third person, I'm right here!!!'

Goed , waar was ik, slaapdronken als ik ben?
Aha, ik weet het Alweer hahaha ik ging iets vertellen over mijn crisis Knipoog

Er was eens een jongen van ver in de twintig die 'head over feet' (Alanis Morissette) was op een meisje van nog geen achttien. Zij beantwoordde zijn liefde en beiden waren ze nog nooit zo gelukkig en verliefd geweest. Na ruim een jaar, op zijn verjaardag, kon zijn geluk niet op; vrienden om zich heen, ouders op de skype en zij op zijn schoot & FLITS, het tafereel werd vastgelegd op de gevoelige plaat binnenin zijn hoofd.
Het was toen dat ik me bedacht dat we het misschien samen wel zouden gaan redden, dat we een toekomst hadden, met samenwonen, huwelijk, kinderen en de hele rataplan. Mooi bij elkaar gedroomd, maar helaas ook zeer naïef, want 1 juni scheurde de grond uiteen onder mijn voeten en begon ik aan een vrije val. In de afgelopen 8 maanden heb ik meerdere keren last gehad van crisae, zie blogs voor details, maar ben ik zeker ook een sterker persoon geworden.

Echter bleek mijn verjaardag, zo fantastisch gevierd door mijn koren en virtueel met velen van jullie, toch de aanleiding tot een volgende oprisping. Letterlijk, want ik had de bewuste nacht, 2 dagen later, flink last van mijn maag en in mijn gevoel van totale teleurstelling dat zij niet de moeite had gedaan mij op de een of andere manier een 'fijne verjaardag' toe te wensen heb ik haar een sms gestuurd, ofwel mijn 2e 'overtreding' sinds mijn afscheidsmail begin oktober.

Nu ken ik als geen ander de valkuilen van de ldvd, door vrolijk in eigen persoon alle valkuilen af te werken hihi, maar voordat iedereen zijn/haar mening loslaat op deze situatie wil ik één ding duidelijk maken: 'Ik heb er geen spijt van dat ik gesmst heb!' Namelijk, was het niet die donderdagnacht gebeurd, dan had ik haar een andere keer alsnog iets gestuurd. Ik heb voor mezelf de afgelopen week iets besloten. Ik ga niet proberen mezelf in een bepaald keurslijf van NC te dwingen simpelweg omdat het zo hoort of omdat zij daar in haar verwerkingsproces bij gebaat is. I'll walk my own path through the ldvd. Dit betekent niet dat ik me blijf vastklampen aan m'n ex, maar wel dat ik het mezelf toesta om af en toe het touw te laten vieren, of zelfs het touw tijdelijk een stukje binnen te halen mocht ik dit nodig achten. & nee, ik ga haar nu niet telkens een bericht sturen zodra ik in een emotionele bui ben, loslaten is nog altijd mijn doel, maar ik weet dat er nog zeker minimaal 1/2 momenten aan gaan komen voor mijn 1e ldvd-jaar erop zit die ik niet wil negeren. Het zit niet in mijn aard om totaal te zwijgen ook al doet zij vanaf de breuk eigenlijk niets anders.
In mijn ogen is ze nog steeds een goede vriendin, hoe vreemd dit misschien ook klinkt. Er komt een dag dat we elkaar weer gaan tegenkomen, sowieso bij 1 van de verjaardagen binnen haar familiekring, en dan wil ik naar eer en geweten met haar om kunnen gaan.

Los van mijn zelfverzekerd voorkomen in dit stukje blog heb ik wel degelijk een portie pijn gevoeld eind vorige week omdat zij, stabiel als altijd, niets heeft geantwoord, maar ach die pijn neem ik dan maar voor lief (interessante uitspraak, 'iets voor lief nemen'). Beter dan mezelf nog meer in de weg te zitten door doelgerichte gevoelens jegens ... op te kroppen.

Dan nog een positief punt voordat ik letterlijk van de bank afglijd en jullie met 'The Crisis' en 'Playing Love' van Ennio Morricone aan het ontbijt laat...
Sinds maandag ben ik van start gegaan met een enorme schoonmaak in mijn huis, mijn leven wordt beetje bij beetje, letterlijk en figuurlijk, een stuk overzichtelijker dan het was. & voorzichtig aan komt mijn interesse in het andere geslacht ook terug, afgelopen maandag bijv. maakte mijn vuurstenen hart een vonkje aan Liefde Onschuldig

Truste lieve mensen,

knuffel de dromer

*bank of bed, bed of bank, bankbed, bedbank, bed.....zzzzz*