Am I OK of toch meer K.O.?

afbeelding van de dromer

Dit blijft een schitterend nummer, heb ik vast al vaker in een blog geplaatst maar I.D.G.A.R.A. Tong
Vandaag mooi gezongen tijdens een concert met muziek van Schütz & Bach, ondanks dat de ouders van m'n ex in de kerk zaten... Tsja, dat had ik kunnen weten aangezien haar zus, nog steeds de vrouw van mijn beste vriend zijnde, meezong binnen het koor, maar what else is new, de dromer is weleens naïef. Ofwel vlak voor het begin stond ik plots oog in oog met haar moeder! Niet wetend wat te zeggen heb ik haar maar een knikje van verstandhouding (Zo van, ik geef aan dat jij bestaat, daar zul je komende tijd op moeten teren want meer zit er nu niet in Tong)

Toch had ik al schade opgelopen, want ontspannen staan en zingen kostte door die ontmoeting een stuk meer energie dan vooraf gepland. Om maar te zwijgen van mijn koortsachtige screenende blik en m'n hart dat me luid kloppend naar de keel vloog bij het idee dat ........ misschien ook meegekomen was...

Na afloop van het concert heb ik om dezelfde reden haar ouders vermeden, want wat kan ik zeggen tegen de één die nooit in mijn relatie met haar dochter heeft geloofd en de ander die de relatie nooit heeft geaccepteerd? Fijn die support van je 'vermeende' schoonouders!

Nou ja, blablablablablablaaaaat ik ging uit beleefdheid/gezelligheid bij de familie van mijn beste vriend eten, al was mijn hoofd er totaal niet bij. Na kort voor vertrek terug naar huis nog even met zijn moeder gepraat te hebben (een heel lief mens, dat zeker Glimlach) werd duidelijk dat niet alle scherven van de breuk uit mijn hart zijn verdwenen. Shit wat doet het af en toe pijn om te realiseren wat ik kwijt ben geraakt. Het liefst zou ik diezelfde zin voor m'n ex in willen vullen, maar ja daar heb ik helaas niets over te zeggen.

En nu heb ik straks om 09:30 een mis te dirigeren, kortom reden genoeg om met heerlijke muziek van Sarah Bettens in slaap te vallen voor er weer een nacht voorbij schiet zonder het woordje 'rust' er voor Tong

Truste allemaal Glimlach

De dromer

http://youtubzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz